FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 1-1

Bogdan Vintilă, despre plecarea de la FCSB: „Domnul a dat, Domnul a luat, Domnul să fie lăudat”

Bogdan Vintilă are postul în pericol
Bogdan Vintilă are postul în pericol

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 07:23 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 19:26

Bogdan Vintilă, antrenorul lui FCSB, are postul în pericol după un nou meci fără victorie în play-off, 1-1 cu FC Botoșani. La finalul partidei, tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit fără rețineri despre posibilitatea de a părăsi echipa. 

„Nu știu cât de important e postul meu, mai important e ca echipa să aibă rezultate. Orice este bine pentru echipă este bine venit. Ca antrenor, ești tot timpul cu valiza pregăită. Eu sunt convins că vom face un joc bun cu Dinamo și ne vom reveni.

Când nu se mai poate, asta e viaţa. Domnul a dat, Domnul a luat, Domnul să fie lăudat. Ştiu că voi fi luat în voleuri, dar nu-i nicio problemă”, a spus Bogdan Vintilă, la finalul meciului FCSB - FC Botoșani 1-1. 

4 meciurifără victorie are FCSB în play-off: 0-1 cu CFR, 2-2 cu Gaz Metan, 2-3 cu Astra și 1-1 cu Botoșani

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB - FC BOTOȘANI 1-1 // Invitat special » Cu cine a urmărit meciul Gigi Becali

Gigi Becali n-a avut milă de nimeni! Pe cine a mai criticat după ultimul insucces: „Fuge de minge!”

Bogdan Vintilă se gândește la strategia de transferuri: „E pregătită, dar nu pot intra așa în vestiar”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (28)
adriann_
adriann_  •  05 Iulie 2020, 11:28
Postat de spineshivers pe 05 Iulie 2020, 09:30

Se scrie mult despre Fcsb/Steaua sau cum vrea fiecare sa ii zica pentru ca are cei mai multi fani, ciobanul are foarte multe persoane carora le place sa faca misto de el etc. etc. Fcsb scoate click-uri, click-urile se traduc prin bani. E simplu si pragmatic. Voi nu vedeti ca la orice postare care implica echipa asta se strang cel putin zece comentarii si adesea sute dupa meciuri de la cr*** care se cearta pe un non-subiect? La alte subiecte, cate? La alte sporturi, cate? Si dupa unii vin ca niste ipocriti pe-aici cu "dom'le, se scrie numai despre fotbal si nu alte sporturi, dom'le se scrie numai despre FCsb, vai-vai-vai" La noi vinde gluma asta de campionat si Gigi. Se scrie despre circ ca suntem o masa de im*****i care asta vrem. Mi se pare culmea nesimtirii mai ales la aia care urla in gura mare ca vor alte sporturi, iar atunci cand apare rarisim un articol BUN despre altceva, are trei vizualizari. Pai pentru cine sa scrie, tata? Au public? Cat despre Vintila... faceti misto degeaba. Omul o tine cu Dumnezeu ca asta e fetisul ciobanului. Poate scapa si e tinut pe banca sau macar in staff. E hot omul.

Unde are cei mai multi fani, in "sondaje online" unde voteaza cu amandoua mainile cativa amarati platiti de cioban? :))) Motivul pentru care becali face trafic este ca lumea il dispretuieste, rade de el, se bucura cand vede cum masinatiunile lui de tip Wile E. Coyote ii explodeaza in fata etc etc.

legendavisinie
legendavisinie  •  05 Iulie 2020, 09:12

Nicio zi fără cel puțin 10 articole despre FC FCSB, echipa cărturarilor.

maccarone707
maccarone707  •  05 Iulie 2020, 11:41
Postat de catalynn pe 05 Iulie 2020, 09:53

Ultimul sa stingă lumina! :-)))

hai cu falimentul si desfiintarea

Vezi toate comentariile (28)
Comentează