FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bomba serii! Anamaria Prodan l-a propus pe Șumudică la FCSB: "E cea mai bună variantă"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 20:11

Anamaria Prodan e impresarul lui Marius Șumudică și spune că l-a propus pe acesta antrenor la FCSB în cazul în care Laurențiu Reghecampf va pleca la finalul sezonului în țările arabe de unde are oferte.

"Eu vorbesc cu Marius despre mult mai multe oferte. Dacă antrenorul Stelei va pleca, atunci vom propune un alt antrenor. Eu l-am propus pe Marius Șumudică, mi se pare cea mai bună variantă dacă Laur pleacă. Eu întotdeauna le-am spus antrenorilor pe care-i reprezint că sunt foarte multe lucruri frumoase pe care trebuie să le trăim.

Trebuie să știm să iertăm, să trecem cu vederea. Șumi a demonstrat că știe să facă performanță. Astea cu sunt rapidist, sunt dinamovist, sunt stelist... cred că nu-și au locul în mintea unui profesionist. Și Dănciulescu a fost și la Dinamo, și la Steaua. Astea sunt lucruri care trec în fotbal. Marius n-a dat niciodată un răspuns dacă merge sau nu la Steaua", a declarat Anamaria Prodan la TV Dolce Sport.

...despre plecarea lui Reghecampf de la FCSB: "Laurențiu nu se gândește la nicio plecare. Își dorește foarte tare să ia campionatul. Eu am vorbit cu Gigi Becali despre aceste lucruri în calitate de manager al lui. Nu e nimic 100%, nu e un contract pus pe masă. Sunt discuții așa cum am și pentru Marius Șumudică, dar și pentru jucători.

Decizia ca Laurențiu să plece va fi luată împreună cu Gigi Becali. Relația pe care o avem noi e una aparte și nu aș strica-o pentru nimic în lume".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (69)
iosif_vs
iosif_vs  •  28 Aprilie 2017, 21:21
Postat de calinescu_ pe 28 Aprilie 2017, 21:15

E O MARE CACEALMA SUMI ....!!!! VOR SA LE FACI JOCURILE IN ACEST FINAL DE PLAY OFF ....!!!! SUMI A FUMAT DEMULT ASTFEL DE NEMERNICII ....!!!! MAI VOIAU SA FACA CONTROL ANTIDOPING PENTRU DINAMO , CA SA NU LE CEARA DINAMO ANTIDOPING SANGUIN , SINGURA MODALITATE LA CARE "SE SPARG" PUNGULITELE LUI NEUBERT ...!!! CE NEMERNICIE ....!!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martorii.lui.moflea
martorii.lui.moflea  •  28 Aprilie 2017, 20:41

Noi il avem antrenor pe Cosmin Impotriva pana in vara, plus ciorba si tocanita de la domnul Negoita, deci suntem asigurati

1215209148567675
Ferdinand Mihai  •  28 Aprilie 2017, 20:23

\manelistii astia sunt atat de ridicoli.... nu mai stiu cum sa-l abureasca pe Sumudica sa se predea. Aceeasi manevra, vorbim ca luam jucatori de la adversari, acum e vorba de antrenor. NU-i bai doar federatia accepta asta, ca asa e in Romania!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează