FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO 4-0

DDB și-a pierdut răbdarea cu Stoican! Cu ce antrenor negociază în aceste momente

FC Botoșani a învins-o categoric pe Dinamo, scor 4-0. Fanii-finanțatori din programul DDB și-au pierdut răbdarea cu Flavius Stoican (45 de ani) și au demarat negocierile cu cehul Dusan Uhrin Jr. (54 de ani). +34   FOTO
FC Botoșani a învins-o categoric pe Dinamo, scor 4-0. Fanii-finanțatori din programul DDB și-au pierdut răbdarea cu Flavius Stoican (45 de ani) și au demarat negocierile cu cehul Dusan Uhrin Jr. (54 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 23:08 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 07:29

FC Botoșani a învins-o categoric pe Dinamo, scor 4-0. Fanii-finanțatori din programul DDB și-au pierdut răbdarea cu Flavius Stoican (45 de ani) și au demarat negocierile cu cehul Dusan Uhrin Jr. (54 de ani). 

Dinamo a pierdut toate cele trei partide din mandatul lui Flavius Stoican, cu un golaveraj general de 1-9. Dezamăgiți de modul în care se exprimă echipa, fanii din programul DDB au început deja discuțiile cu un nou tehnician. 

Asta e sursa tuturor problemelor? Record imposibil bătut de Dinamo după meciul cu FC Botoșani
Botoșani - Dinamo
Asta e sursa tuturor problemelor? Record imposibil bătut de Dinamo după meciul cu FC Botoșani

Dusan Uhrin Jr., chemat de urgență la Dinamo

Favoritul fanilor dinamoviști este cehul Dusan Uhrin Jr., cel care a salvat miraculos echipa de la retrogradare sezonul trecut. Cu el pe banca tehnică, în play-out-ul ediției trecute, Dinamo a obținut cinci victorii, trei egaluri și două înfrângeri. 

Din informațiile Gazetei, DDB l-a contactat deja pe Dusan Uhrin, rugându-l să revină la formația din „Ștefan cel Mare”. Cehul este liber de contract din luna iulie 2021. Atunci îi părăsea pe „câini”, cu doar o săptămână înaintea startului campionatului, din cauza incertitudinii de la club.

Uhrin a fost omul dorit de DDB și după despărțirea de Mircea Rednic, dar discuțiile nu s-au concretizat în acel moment. Antrenorul în vârstă de 54 de ani a mai avut un mandat la cârma echipei, între august 2019 și martie 2020.

Uhrin, variantă la îndemână pentru Dinamo

Uhrin n-ar reprezenta o variantă pretențioasă pentru oficiali. Salariul cehului ar fi sub cel al lui Rednic și aproximativ asemănător cu cel al lui Stoican, informează sursele GSP.ro „Puriul” încasa 8.000 euro lunar, în timp ce actualul antrenor al lui Dinamo primește 6.000.

Ultimul cuvânt îi va aparține administratorului special Iuliu Mureșan, omul fără aprobarea căruia nimic nu mișcă în club. Cei din DDB s-au oferit să-i plătească salariul antrenorului ceh și așteaptă acum acceptul tandemului Mureșan-Zăvăleanu.

Vreau să ne bucurăm cu toții și-mi doresc se întâmple acest lucru cât mai repede. Vom avea o echipă bună, pentru că am o echipă cu jucători buni, care nu trebuie să-și piardă încrederea. 

Jucăm, avem ocazii, dar primim goluri la fiecare ocazie a adversarilor. Nu vrem să retrogradăm și facem tot ce ne stă în putință pentru a evita acest lucru. Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmantă. Trebuie să jucăm fotbal și să acumulăm puncte. Vreau să nu mai oferim cadouri, pentru că primul gol primit de la Botoșani a fost un cadou al nostru
- Flavius Stoican, după FC Botoșani - Dinamo 4-0

VIDEO Ion Marin, optimist cu privire la Dinamo: „N-a arătat rău!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu, omul #1 din conducerea lui Dinamo, a practicat fotbalul: „Bine că m-a îndreptat mama spre școală”

EXCLUSIV Dinamoviștii se simt jigniți » Ce i-a deranjat înainte de meciul cu Botoșani: „Asta mi-ar plăcea”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (71)
3389672854404704
Alexandru Marin  •  08 Februarie 2022, 16:37

Poate veni si Diego Simeone antrenor dar tot la matineu vor juca din sezonul urmator.Singura salvare este Burleanu.Intelegeti ce vreau sa spun.

boreal47
boreal47  •  08 Februarie 2022, 15:45

Only a few see. And it's enough :))

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  08 Februarie 2022, 12:36

Nu stoican e vinovat! Cine l a adus! Stoican săracu,atâta poate,ce să i ceri unui om limitat? Muresan e cel care a tras sforile ptr fugărirea lui rednic! Ca și la cluj,el e cel care vrea să taie și să spânzure,dar nu și asumă nimic! A dat vina pe rednic cum că vrea să schimbe 15 jucători! Bine,nu a mai fost rednic,dar el exact asta a făcut! Mureșan, nu altcineva! Tot mureșan l a adus pe stoican! Nu și asumă nimic? Iar stă la spate și se ascunde până se liniștesc apele!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează