FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID

EXCLUSIV Elevul lui Cristiano Bergodi taie din entuziasmul general al rapidiștilor: „Să nu uităm asta” » Ce l-a impresionat în Gruia

Florinel Coman în duel cu Christopher Braun
Florinel Coman în duel cu Christopher Braun

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 16:50 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 16:50

Chris Braun, 32 de ani, fundașul lateral bun la toate al Rapidului, apreciază ceea ce echipa trăiește în prezent, victorii pe linie în 2024, dar nu uită și de perioada nefastă cu care giuleștenii au încheiat anul trecut. Germanul este impresionat de cum s-au integrat noii sosiți în Grant și de atitudinea fanilor.

Christopher Braun, 32 de ani, a fost transferat vara trecută de Rapid de la CFR Cluj pentru suma de 150.000 de euro. Neamțul s-a dovedit util, joacă la nevoie și în banda stângă, cu toate că, la fel ca sâmbătă seară în Gruia, poziția sa este în dreapta.

Chris a intrat în partea secundă în echipa bucureștenilor și a ordonat jocul formației acolo. La final, a celebrat alături de formația lui Cristiano Bergodi în fața a aproximativ 2.000 de fani ai Rapidului, pentru al 4-lea succes consecutiv în 2024.

Giuleștenii au învins pe linie în Liga 1, pe FCU Craiova, Dinamo, Oțelul și CFR Cluj, după ce n-au impresionat deloc în amicalele iernii, remiză cu Sakaryaspor (Turcia, II), eșecuri cu Sabah (Azerbaidjan) și Westerlo (Belgia)!

25 de meciuria adunat Braun pentru Rapid în actuala stagiune, având și un assist

Chris Braun, jucătorul lui Rapid, nu Chris Brown cântărețul! Momente inedite povestite de neamțul giuleștenilor
RAPID
Chris Braun, jucătorul lui Rapid, nu Chris Brown cântărețul! Momente inedite povestite de neamțul giuleștenilor

Christopher Braun apreciază contribuția transferurilor din mercato de iarnă

La final, germanul a explicat ce sentimente l-au încercat după partida jucată împotriva fostei sale formații. De fapt, a fost doar unul dintre cei cinci jucători ai Rapidului care au avut o istorie cu CFR Cluj, alături de Djokovic, Krasniqi, Petrila și Ioniță II.

„A fost un meci special pentru mine, dar cel mai mult mă bucur că am câștigat 3 puncte. A fost un duel foarte greu, suntem mulțumiți că ne-am impus împotriva unui advers greu de învins.

Arată bine situația noastră. Dar să nu uităm că am parcurs o perioadă de șase meciuri fără victorie, de curând. Pot spune că lucrăm în direcția bună, cei noi sosiți în iarnă s-au integrat bine, produc pentru echipă. Așa cum a fost acea perioadă neagră, acum este bine, am adus patru victorii la rând. Nu știam că doar noi suntem singurii ce-am învins pe terenul lui CFR Cluj, tare!”, a comentat Braun pentru Gazeta Sporturilor.

Suntem impresionați de fani. Au venit de la mare distanță pentru noi, au rămas două mii de suporteri la final, ne ajută tot ceea ce fac pentru noi. E tot ceea ce ne dorim, să-i mulțumim
Christopher Braun, fundaș Rapid

44de meciuri, un gol și două assist-uri a adunat Braun pentru CFR Cluj

Citește și alte știri:

Rapid mai face un transfer! Șucu plătește o sumă impresionantă pentru un tânăr din Superligă

VIDEO Fotbalistul dorit de Mutu la CFR Cluj, în tribune la înfrângerea cu Rapid » Cum l-au surprins reporterii GSP

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
paolo13
paolo13  •  12 Februarie 2024, 08:22
Postat de Normal pe 11 Februarie 2024, 20:50

Rapid este peste toti !

Esti hazos...

lefter_popescu
lefter_popescu  •  12 Februarie 2024, 00:44
Postat de Normal pe 11 Februarie 2024, 20:50

Rapid este peste toti !

Din Giulesti pana-n Madrid, nu-i echipa ca Rapid ! Hai Rapidu', Hai Realu'! " Glasul roților de tren" e cel mai frumos refren !

Normal
Normal  •  11 Februarie 2024, 20:50

Rapid este peste toti !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează