FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC VOLUNTARI 0-2

„Dacă încurc, îmi văd de treaba mea! Nu am venit să fiu primul schimbat” » Constantin Budescu, nervos după ce a fost schimbat de Pârvu

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 20:48 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 22:12

După Petrolul - FC Voluntari 0-2, mijlocașul Constantin Budescu (34 de ani) a fost extrem de supărat din cauza situației sale.

În repriza a doua, la 0-0, Constantin Budescu a fost schimbat în minutul 63, în același timp cu Musi, fiind a doua înlocuire din tabăra ploieștenilor, după cea de la pauză.

Constantin Budescu, supărat după Petrolul - FC Voluntari

La finalul meciului, decarul ploieștenilor a fost extrem de supărat din cauza faptului că a fost înlocuit și spune că ia în calcul plecarea de la Petrolul.

„Prima repriză a fost destul de bună. Am avut câteva ocazii, dar nu am putut marca. A doua repriză a fost slabă. S-au făcut câteva schimbări și jocul nostru s-a cam dus. Abia începuse repriza a doua, încercam să punem presiune și să atacăm. Am pierdut în două minute.

M-am dus la vestiare și m-am schimbat. Nu mai aveam drept de joc. Dacă m-a scos, nu mai puteam intra. M-am dus și m-am schimbat pentru că era foarte cald și am transpirat. Cam atât. Eram și supărat pentru că m-a scos după 10 minute. E decizia lor, nu a mea. Dacă nu pot, îmi văd de treaba mea. Eu am venit aici să ajut. Dacă încurc, îmi văd de treaba mea. Dacă nu ajut cu nimic și doar sunt schimbat... Eu am venit acasă și vreau să ajut această echipă. Dacă nu se poate, probabil vom găsi altă cale.

Și plecarea e o variantă. Îmi place să joc fotbal și vreau să stau acolo unde oamenii sunt lângă mine și mă ajută, nu vreau să fiu prima schimbare. Eu am venit să ajut. Dacă nu ajut, îmi văd de drumul meu.”, a spus Constantin Budescu la OrangeSport.

În prima etapă, Budescu a intrat în minutul 31, ratând un penalty în minutul 59. Iar în etapa doua a fost schimbat în minutul 76.

Citește și: 

Lui Marius Șumudică nu i-a venit să creadă ce mutare a făcut Rapidul: „Greșeală inacceptabilă! Conducerea să iasă să explice”

Achiziția invizibilă, impact dur cu România! De ce Siyabonga Ngezana n-a jucat niciun minut până acum la FCSB

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  01 August 2023, 15:01

Uluitor cum unui astfel de angajat de slaba calitate i se permite un asemenea comportament si atitudine. De ani de zile. Un mojic. Sper sa il vad la divizia B de saptamana viitoare

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  01 August 2023, 00:51

Cine esti tu Parvule ?!!!!!!!!!

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  01 August 2023, 00:50

Cine esti tu Parvule ?!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează