FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cătălin Straton, distrus după ce Dinamo a renunțat la el: „Îmi venea să plâng de nervi!”

Dinamo a renunțat la portarul Cătălin Straton (30 de ani)
Dinamo a renunțat la portarul Cătălin Straton (30 de ani)

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 20:21 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 21:41

Dinamo a renunțat la portarul Cătălin Straton (30 de ani), care a vorbit pentru GSP.ro despre trăirile din ultimele ore: „Nu vreau să fiu dramatic, dar aș vrea să le mulțumesc suporterilor dinamoviști și să le spun că sunt minunați. Ei știu asta, doar le readuc aminte”.

„Dacă am o împlinire sufletească, este aceea că mi-am făcut datoria cum și cât am putut, iar suporterii au apreciat. Ei ne-au plătit salariile și măcar știu că am făcut ceva pentru ei. 

M-am dus acasă și eram singur, iar până când au venit fetele îmi venea să plâng de nervi! Nu pentru că am plecat în acest mod, ci pentru că voiam și simțeam că pot să fac mai multe pentru Dinamo. 

Crești un copac și după nici nu-l lași să crească, îl tai direct de la rădăcină. Așa au făcut cu mine!”, a declarat Straton pentru GSP.ro.

Cătălin Straton s-a despărțit de Dinamo

Cătălin Straton a venit la Dinamo în iulie 2019, liber de contract, iar în finalul sezonului precedent a devenit titular, după plecarea lui Riccardo Piscitelli. Portarul s-a remarcat prin evoluțiile sale, salvând-o pe Dinamo în repetate rânduri, mai ales în meciul contra lui Academica Clinceni (3-1), când a apărat două penalty-uri.

EXCLUSIV Cătălin Straton, distrus după ce Dinamo a renunțat la el: „Îmi venea să plâng de nervi!”

Straton a mai jucat de-a lungul carierei pentru Rapid, FC Vaslui, Craiova, ACS Poli și Dunărea Călărași

Dinamo a transferat un alt portar

Dinamo continuă să transfere fotbaliști spanioli și a anunțat că a ajuns la un acord cu portarul Rene Roman Hinojo (36 de ani). 

După ce Straton a fost anunțat de Cosmin Contra că nu mai intră în planurile sale, Dinamo a transferat un alt portar. Rene Roman Hinojo, cunoscut ca Rene, a semnat un contract pe două sezoane și urmează să vină în România pentru a efectua vizita medicală - detalii, AICI.

VIDEO Toate detaliile înainte de Gaz Metan - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, încă o mutare de calibru: ar fi cel mai valoros jucător din lot! Transfermarkt confirmă

PCH, replică tăioasă pentru Dănuț Lupu » Ce i-a nemulțumit pe suporteri

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (24)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  15 Septembrie 2020, 02:37

bah stratone, e vorba de lipsa de valoare ba baIATULE, tu ai vrut dar n-ai putut, daca nu ieseai ca o gaina decapitata in meciurile cu Chindia si cu Botosani acum aveam 6 puncte din aceste 2 meciuri. P.S: La viitoarea echipa invata sa lucrezi sa iesi pe centrari, aici e lipsa ta mare, iesi total aiurea si nu la timp.

baba_yaga
baba_yaga  •  15 Septembrie 2020, 03:45

Deh, maică, așa stau lucrurile în fotbalul profesionist / corporatist! Fotbaliștii (în marea lor majoritate, cu educație precară) câștigă mii de parai, în timp ce un om obișnuit, cu carte doar câteva sute. Prin venirea acestor investitori, s-a schimbat și mentalitatea. Produci plusvaloare, rămâi. Altfel, șoșeaua!

creeperno
creeperno  •  14 Septembrie 2020, 22:36

Contra reprezinta o garantie ca spaniolii au bani. Fara bani contra stie ca nu se descurca si n-ar fi acceptat sa vina

Vezi toate comentariile (24)
Comentează