FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

FOTO Pus pe liber de FCU Craiova, Gabi Enache își deschide o afacere alături de soția Lena: „M-a fascinat că el e mai implicat decât mine”

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 20:58 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 21:23

Gabriel Enache (33 de ani) și partenera lui, Lena, au trecut peste plecarea de la FCU Craiova. Cei doi anunță că pregătesc o nouă afacere, o firmă de design interior. 

Pe 30 iunie 2023, Gabriel Enache a devenit liber de contract după 18 luni petrecute la FC U Craiova. În prima jumătate de an, fundașul dreapta nu a putut fi legitimat din cauza unei interdicții la transferuri, iar în ultima jumătate de an a fost trimis la echipa a doua după o discuție cu finanțatorul Adrian Mititelu.

FOTO. Gabi și Lena Enache și-au deschis o nouă afacere 

+44 FOTO

Liber de contract în acest moment, fundașul dreapta își încearcă norocul și în afaceri. Lena, partenera lui, a făcut anunțul. 

„Urmează să deschid o afacere cu soțul meu, este în curs de desfășurare. Este un business ce are legătură cu designul interior. Faptul că am schimbat case și avem experiență, ne-a făcut să mergem în această direcție. Suntem la a patra casă pe care o facem și avem deja experiență. 

Culmea, Gabi este mult mai implicat ca mine și este fascinat de ceea ce urmează să facem, iar eu sunt surprinsă de el. Mă bucur că am descoperit acest lucru la el. Ne completăm foarte bine în acest proiect. La fotbal nu va renunța niciodată, el trăiește prin asta”, a spus Lena Enache potrivit Spynews.

+44 FOTO

În trecut, Lena Enache a mai fost criticată pentru postarea de imagini considerate indecente, însă ea nu s-a lăsat influențată de gurile rele. Relația dintre Gabriel Enache și Lena Rohozneanu a ținut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal. Fundașul a divorțat în anul 2017 de prima soție, Mădălina, și s-a cuplat cu Lena, un fost model Playboy.

Lena a avut o relație mai lungă, fiind căsătorită timp de 14 ani cu Mihai Rohozneanu, căpitanul naționalei de handbal a României. Cei doi au chiar și o fată împreună.

VIDEO. De unde a început scandalul dintre Gabi Enache și Adrian Mititelu: „Un jucător n-ar trebui să întrebe de programul echipei pe grup”

Citește și alte știri de actualitate: 

Coșmarul devine realitate pentru Halep » WTA va face anunțul oficial la miezul nopții. Simona a avut deja o primă reacție
HALEP, SUSPENDATĂ
Coșmarul devine realitate pentru Halep » WTA va face anunțul oficial la miezul nopții. Simona a avut deja o primă reacție
Cerută în căsătorie imediat cum a coborât din barcă, după titlul mondial la canotaj » „Complot” pus la cale de colegele din echipajul de 8 plus 1
INEDIT
Cerută în căsătorie imediat cum a coborât din barcă, după titlul mondial la canotaj » „Complot” pus la cale de colegele din echipajul de 8 plus 1

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  11 Septembrie 2023, 09:16

Cum nimeni nu mai este interesat de serviciile sale ca fotbalist, pare normal sa fie implicat in alta activitate !! Pretentiile sotiei sunt mari, asa ca Enache a trecut la munca !!

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  11 Septembrie 2023, 04:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează