FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

FOTO Vestea uriașă primită de Reghecampf de la Corina Caciuc, chiar de ziua lui + Poza pe care i-a dedicat-o Anamaria Prodan

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 19:00 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 19:00

Corina Cociuc a transmis o veste importantă în ziua în care Laurențiu Reghecampf a împlinit 48 de ani. Și Anamaria Prodan, fosta lui soție, i-a dedicat o imagine fostului soț.

Laurențiu Reghecampf a decis să rezilieze unilateral contractul cu CSU Craiova pentru a dat curs unei oferte pe care a primit-o de la Al Tai, prima ligă din Arabia Saudită. Antrenorul împlinește astăzi 48 de ani și a primit o urare deosebită.

Corina Caciuc, actuala parteneră a antrenorului, a postat pe Instagram o imagine cu un tort special: „La mulți ani, dragostea mea. 1+1=4”. Corina a dezvăluit astfel că cei doi vor deveni din nou părinți. 

+19 FOTO

Partenera lui Reghe a transmis și un text pe Instagram: „La mulți ani celui mai important om din lume! Ești eroul meu și mereu vei fi, tati!”. Cei doi mai au un băiat, pe Liam, în vârstă de un an și 4 luni. 

FOTO. Anamaria Prodan, mesaj special de ziua lui Laurențiu Reghecampf

+32 FOTO

„La mulți ani, Laurențiu! Dumnezeu să-ți lumineze drumul spre succes! Semnat Ana, Rebe, Sarah, Bebeto”, a fost urarea transmisă de Anamaria Prodan. Cei doi au revenit la sentimente mai bune, după ce anul trecut au fost protagoniștii unui veritabil scandal. 

În septembrie 2022, impresara l-a acuzat pe Reghe ca a înșelat-o, cei doi și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public. Chiar s-a ajuns la violență fizică! Multe luni a fost liniște, n-a mai apărut nicio veste despre cei doi, iar acum Anamaria Prodan susține că a îngropat securea războiului cu antrenorul Laurențiu. 

VIDEO. Anamaria Prodan a bifat o nouă apariție extravagantă! Tratament pentru piele cu aur de 24K: „Sunt foarte fericită!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Dezvăluiri despre cum Laurențiu Reghecampf accepta ordinele lui Mihai Rotaru! Ce jucător a titularizat la sfatul patronului

Gică Popescu, mesaj pentru Dinamo: „I-am invitat să joace la Constanța! Probabil, vineri dimineață, vom fi anunțați să urcăm în avion pentru Botoșani”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
dragosnyk
dragosnyk  •  20 Septembrie 2023, 14:20

Știre de cancan, nu de sport - neinteresant.

Nicknack
Nicknack  •  20 Septembrie 2023, 07:52

Pai sotie care îi face copii pe banda și frumoasă pe deasupra,antrenor in Emirate..așteptăm la cald declarațiile Anei.

VardyParty
VardyParty  •  20 Septembrie 2023, 01:14
Postat de Nae_4774 pe 19 Septembrie 2023, 23:28

Fost mare jucător, mare antrenor, mare bărbat, cu contribuții remarcabile la înbunătățirea statisticii demografice a țării noastre...

Borcea: maximum, poate fi Print. Rege, in nici un caz.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează