FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 0-1

VIDEO „Nu îmi aduc aminte un astfel de meci” » Ce l-a surprins pe „jucătorul lunii august” în Superligă la Dinamo - FCU Craiova

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, pe Arena Națională, scor 1-0, într-un duel din runda cu numărul 9 din Superligă. Aurelian Chițu (32 de ani), golgeterul Superligii, spune că victoria a fost obținută cu multă sudoare. +15   FOTO
FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, pe Arena Națională, scor 1-0, într-un duel din runda cu numărul 9 din Superligă. Aurelian Chițu (32 de ani), golgeterul Superligii, spune că victoria a fost obținută cu multă sudoare.

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 23:50 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 00:15

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, pe Arena Națională, scor 1-0, într-un duel din runda cu numărul 9 din Superligă. Aurelian Chițu (32 de ani), golgeterul Superligii, spune că victoria a fost obținută cu multă sudoare. 

Aurelian Chițu, „Jucătorul lunii august” în ancheta Gazetei Sporturilor, spune că se gândește la echipa națională, dar că nu îl afectează dacă selecționerul îl va ignora în continuare. 

Gol fabulos în Dinamo - FCU Craiova » VIDEO cu voleul spectaculos al lui Baeten
DINAMO - FCU CRAIOVA
Gol fabulos în Dinamo - FCU Craiova » VIDEO cu voleul spectaculos al lui Baeten

Aurelian Chițu, după Dinamo - FCU Craiova 0-1

„Am suferit, dar important e că am reușit să câștigăm. Era foarte important să luăm cele 3 puncte pentru a ne apropia de play-off. Nu îmi aduc aminte un meci în care am alergat atât de mult. Chiar am luptat astăzi. 

Nici Dinamo nu a avut multe ocazii. Asta a fost să fie. Am reușit să mai câștigăm și așa. Cred că Popică (Robert Popa) scotea mingea la bara lor.

Nu știu ce să zic eu de națională. Nu am fost acolo, voi juca în continuare și voi vedea. Chiar nu știu și nu vreau să vorbesc. Oricine își dorește să ajungă acolo, dar ce să zic eu?

Ne-a lipsit foarte mult Pepe Bauza, era omul nostru care scotea adversari din joc, pasa foarte bine. Să sperăm că la meciul cu Galați va fi apt. S-a lovit la antrenament”, a spus Aurelian Chițu la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Un meci greu, am suferit foarte mult, iar singura situație pe care am avut-o am fructificat-o. Mă bucur că nu am primit gol, mă simt bine. Fac tot posibilul să îmi ajut echipa, am intrat pe făgașul normal.

Suntem mai echilibrați, știm să gestionăm momentele cheie. Am avut o paradă bună într-un moment-cheie al jocului, la o minge destul de grea. Acolo s-a schimbat jocul.

Transfer? Întotdeauna te gândești la mai bine. Dacă m-aș mulțumi aici cu puțin ar fi rău, nu? O să muncesc și când va veni momentul, iar nea Adi va fi de acord, de ce nu? Ne punem la masă și voi pleca unde va fi mai bine pentru mine și pentru club, din punct de vedere financiar
- Robert Popa, portar FCU Craiova

VIDEO CU GOLUL. Execuția superbă prin care Baeten a decis Dinamo - FCU Craiova

Citește și alte știri din Superligă: 

Două faze la limită în UTA - U Cluj » „Centralul” a lăsat jocul liber: „I-a venit în picior!”

Ce fotbalist a remarcat Sabău după victoria de la Arad: „Se sacrifică mereu pentru echipă!” + avertisment pentru Cîmpanu: „Asta anulează tot”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează