FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Ce nu s-a văzut la TV în ziua inaugurării arenei din Giulești » Gesturile lui Mihai Iosif, surpriza de la „oficială” și Daniel Niculae one-man show

Fanii Rapidului au avut parte de o mulțime de surprize în ziua inaugurării noii arene din Giulești. Multe dintre ele au fost ratate de camerele TV. +46   FOTO
Fanii Rapidului au avut parte de o mulțime de surprize în ziua inaugurării noii arene din Giulești. Multe dintre ele au fost ratate de camerele TV.

Articol de , , - Publicat sambata, 26 martie 2022 23:40 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 23:45

Fanii Rapidului au avut parte de o mulțime de surprize în ziua inaugurării noii arene din Giulești. Multe dintre ele au fost ratate de camerele TV. 

Timp de 10 ore, fanii au fost răsfățați cu o serie de evenimente menite să marcheze inaugurarea noii arene. Au fost zeci de invitați speciali în tribune, iar multe momente trecute cu vederea au avut o însemnătate aparte. 

Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!
INAUGURARE STADION RAPID
Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!

1. Mihai Iosif s-a împăcat cu toată lumea

Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul care a readus Rapidul pe prima scenă, a făcut pace cu fanii și s-a salutat călduros cu Adrian Mutu, înlocuitorul lui pe bancă.

Iosif a fost aclamat de fanii giuleșteni, a făcut un tur al stadionului, cântând cu toate grupările prezente. 

2. Vechiul Giulești, în inima noului stadion

O machetă din piese LEGO a vechiului stadion din Giulești este amplasată în zona tribunei oficiale a noii arene. Nostalgicii pot admira inclusiv tramvaiele de pe bulevardele din jur.

3. Daniel Niculae, one-man show

Daniel Niculae (39 de ani), președintele Rapidului, s-a ocupat de organizarea evenimentului, iar astăzi a fost peste tot. A tăiat panglica, a întâmpinat oaspeții, iar la pauza meciului seniorilor a fost protagonistul unui moment artistic. Alături de Rappa, Virginia V și Cornel Cadar, Nico a interpretat piesa „Boala sufletelor boeme”.

Ce nu s-a văzut la TV în ziua inaugurării arenei din Giulești » Gesturile lui Mihai Iosif, surpriza de la „oficială” și Daniel Niculae one-man show

4. Fanii timișoreni n-au prins finalul evenimentului

Un grup important de fani timișoreni a făcut deplasarea pentru meciul istoric din Giulești. Bănățenii au au prins minutele de final și focul de artificii. Au fost nevoiți să părăsească stadionul pentru a prinde trenul către casă.

5. Show grandios de sunet și lumini

Fanii prezenți în tribunele arenei din Giulești au fost martorii unui spectacol unic de sunet, lumini și detalii pirotehnice. Momentul a avut loc după tăierea oficială a panglicii, în deschiderea meciului echipelor de seniori, câștigat de Rapid în fața lui Poli, scor 1-0. 

6. Marzouk, dezbrăcat de fani 

Younes Bnou Marzouk (26 de ani) a marcat singurul gol al amicalului Rapid - Poli Timișoara 1-0. La final, atacantul a rămas doar în boxeri.

Ce nu s-a văzut la TV în ziua inaugurării arenei din Giulești » Gesturile lui Mihai Iosif, surpriza de la „oficială” și Daniel Niculae one-man show

Înconjurat în special de copii, Marzouk a cedat până la urmă toate obiectele echipamentului, de la ghete până la tricou. Așa a ajuns să meargă spre cabine doar în lenjerie intimă.

VIDEO Prima seară în noul Giulești, văzută de sus » Imagini impresionante obținute de GSP

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Liță Dumitru s-a enervat: „Ce mare rapidist e Șumudică?” » Fostul mare internațional, supărat că n-a fost invitat la inaugurarea noului stadion „Rapid”

VIDEO Gazeta l-a dus pe Rică Răducanu pe noul Giulești: „Mi-am văzut visul cu ochii" » Amintiri spectaculoase ale fostului portar al Rapidului

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
tataika
tataika  •  28 Martie 2022, 09:25

ABBA!

919842761413123
Roksana Aleksandra  •  27 Martie 2022, 23:36

da unde am dat sa scriu eu si unde sa dus comentariu , hal de site..

919842761413123
Roksana Aleksandra  •  27 Martie 2022, 23:34

e Clubul Sportiv RAPID ( CS RAPID ) nu CS A RAPID ... samuila..editeaza te rog :) nu confunda RAPIDUL cu csA *** din ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează