FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

EXCLUSIV S-a infiltrat apa! Ce se întâmplă la stadionul din Târgoviște, cu 3 zile înaintea inaugurării + au oprit curentul de teamă să nu se curenteze muncitorii!

Imagine surprinsă azi la noul stadion al Chindiei / Sursă foto: Facebook +12   FOTO
Imagine surprinsă azi la noul stadion al Chindiei / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 18:40 / Actualizat marti, 16 mai 2023 19:01

În urmă cu o săptămână, Comisia LPF omologa arena modernizată din Târgoviște, iar Chindia revine acasă după 4 ani de așteptare, vineri, cu FC Voluntari, într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradarea directă.

Surse din oraș susțin însă că la stadionul „Eugen Popescu” încă se lucrează. Comisia a cerut dărâmarea a 3 dintre cei 5 stâlpi de susținere a boxelor instalației de sonorizare a stadionului, fiindcă acestea obturau camerele TV care ar urma să fie amplasate pentru VAR. Astfel, a fost nevoie să se facă alții. 

De asemenea, abia s-a turnat un postament special solicitat de comisie tot pentru sistemul de arbitraj video. Se înnădesc cabluri, se sudează, arena e un furnicar de muncitori care încearcă să îmbunătăţească locul în ajun de redeschidere. 

La cele 14 sisteme de turnicheți nu au încă instalate cititoarele pentru validarea biletelor! În plus, nu s-a montat încă niciun coș de gunoi în incinta arenei.

Începe licitația pentru noul stadion din România » Contract de 68 de milioane de euro
STADION
Începe licitația pentru noul stadion din România » Contract de 68 de milioane de euro

Au oprit curentul de teama infiltrațiilor cu apă de la ploaie 

Cu două săptămâni înainte de vizita Comisiei de omologare, în camerele de sub noua tribună s-a infiltrat iar apa, în urma unei ploi. A fost nevoie de întreruperea curentului, de teamă să nu apară un accident, să nu se curenteze vreun muncitor. 

S-au montat între timp niște burlane și se speră ca problema să fi fost remediată. Dar numai după următoarea ploaie se va ști dacă lucrarea a fost bine făcută

Mai sunt probleme și cu sonorizarea, și cu tabelele de marcaj, dar organizatorii încearcă să le remedieze până vineri seară, la meciul cu ilfovenii. 

+8 FOTO

Biletele vor fi puse în vânzare astăzi, prețul acestora fiind de 40 lei sau 50 lei la tribuna I, în funcție de sector, 30 de lei la tribuna a II-a pentru public și 20 de lei în zonele destinate celor două galerii. 

Stadionul nu are peluze, ci numai două sectoare în continuarea tribunei a II-a, un spațiu ce va fi rezervat, de obicei, suporterilor echipei oaspete/ 

La Chindia s-au adunat iar 3 salarii restante

Înaintea unui meci decisiv pentru supraviețuirea echipei în primul eșalon, Chindia se confruntă cu mari probleme. Dintre jucătorii accidentați, numai Dulca va putea juca. În rest, antrenorul Toni Petrea nu va putea conta pe Căpușă și C. Dinu (ambii cu rupturi musculare), Neguț (suspect de fisură), Perianu, Boldor și Atanase (nerefăcuți).

Mai mult, s-au strâns iar restanțe salariale pe ultimele 3 luni, ultima leafă încasată fiind cea aferentă lunii ianuarie.

VIDEO Cadre surprinse la stadionul din Târgoviște

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV „Bombă” la CSA Steaua: instalat ca „interimar”, a doua zi după umilința cu Dinamo! Secretarul de stat a semnat ordinul

Varga îl vrea pe Șumudică înapoi la CFR Cluj » Antrenorul confirmă: „Chiar am vorbit, i-am transmis ce cred”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  17 Mai 2023, 07:44

Ca la noi,dupa 4 ani si tot lucrari de mantuiala. Meseriasii muncesc in UE.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează