FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CHINDIA 1-0

FOTO Celea a explicat reacția virulentă de la faza penalty-ului: „M-am jurat în fața arbitrului! Nu mint, de asta am fost disperat”

FCU Craiova a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-out-ului din Liga 1. Daniel Celea (27 de ani), fundașul oaspeților, a explicat ce s-a întâmplat la faza penalty-ului din repriza secundă. +19   FOTO
FCU Craiova a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-out-ului din Liga 1. Daniel Celea (27 de ani), fundașul oaspeților, a explicat ce s-a întâmplat la faza penalty-ului din repriza secundă.

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 23:07 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 00:10

FCU Craiova a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-out-ului din Liga 1. Daniel Celea (27 de ani), fundașul oaspeților, a explicat ce s-a întâmplat la faza penalty-ului din repriza secundă. 

În minutul 62, Daniel Celea a blocat cu brațul un șut în interiorul propriului careu. S-a jurat în fața „centralului” Iulian Călin că lovitura a fost în cap, dar la interviuri și-a recunoscut eroarea.

Vești proaste pentru FCSB » Doi titulari au părăsit accidentați antrenamentul de astăzi: „Unul are probleme la tendon, altul la aductor”
CSU Craiova - FCSB
Vești proaste pentru FCSB » Doi titulari au părăsit accidentați antrenamentul de astăzi: „Unul are probleme la tendon, altul la aductor”

Călin a dictat penalty, dar Dragoș Albu a fost ghicit de Căbuz. 

Daniel Celea, după FCU Craiova - Chindia 1-0

„Nu reușim să ieșim din acea zonă. E păcat că am pierdut, am stat foarte bine în teren, dar luăm gol în minutul 45, dintr-o centrare. Același lucruri pe care le-am tot repetat și mereu se întâmplă, Cred că era altfel repriza secundă.

Am văzut, se vorbește doar de arbitraj, e greu. În minutul 93, să nu vezi un fault, să nu vezi un corner pentru noi. Simți că o iei razna. Încercăm să ținem în noi, să nu luăm cartonașe. 

Nici când merge la VAR nu mai ești sigur, am văzut atâtea decizii luate greșit. Poate și reacția noastră e cauzată de asta, au fost prea multe greșeli. Nu mai avem 100% încredere în ei”, a spus Daniel Celea la Orange Sport. 

Daniel Celea: „M-am jurat în fața arbitrului”

„Chiar m-am jurat în fața arbitrului. Nu pot să par nebun, am văzut reluarea acum. M-a lovit în mână, apoi mi-a sărit în cap. De asta eram convins, așa mi s-a părut. A venit atât de tare încât nu mi-am dat seama. 

Nu mint, de asta a fost reacția așa de disperată. Am văzut reluarea acum, a fost penalty. A trecut și asta este”, a transmis Celea. 

Celea a explicat reacția virulentă de la faza penalty-ului: „M-am jurat în fața arbitrului! Nu mint, de asta am fost disperat”
Momentul în care Celea oprește mingea cu mâna / FOTO: Captură @Orange Sport 1

Toni Petrea, după eșecul cu FCU Craiova 

Sper să ajungem acasă cât mai repede, să vedem cum avem accidentații. Asta e principala mea grijă, jucăm iar vineri și avem multe probleme medicale. Sper ca staff-ul să mă ajută și să îi recuperăm.

Nu trebuie să ne plângem acum că din cauza unui aut sau unui corner se pierde unui meci. Asta ar trebui să îi motiveze și mai mult pe fotbaliști. Cred că ar trebui mai multă atenție și din partea arbitrilor, dar asta este

- Toni Petrea, antrenor Chindia

Citește și alte știri din Liga 1: 

Cristi Borcea și-a ales favorita la titlu în acest sezon de Liga 1: „M-aș bucura pentru el!”

11 echipe din Superligă au primit licența UEFA » Ce cluburi nu au drept de joc în cupele europene

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
danny_l
danny_l  •  29 Aprilie 2023, 09:25

Deci, așa teatru nu am văzut în viața mea,în cădere a oprit mingea cu mâna, încearcă să ne prostească pe toți, arbitraj tendențios iarăși, trebuia să se roage cineva să verifice faza la VAR,eu cred că arbitrii care refuză să meargă la monitorul VAR și care iau decizii așa, după ureche, să fie opriți de la delegări,nu există meciuri în Play-off sau Play-out fără scandal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează