FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Transfer la CFR Cluj: l-a convins pe Mandorlini și a semnat pe două sezoane cu gruparea din Gruia

Arlind Ajeti a semnat cu CFR Cluj // sursă foto: Facebook
Arlind Ajeti a semnat cu CFR Cluj // sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 10:34 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 11:00

CFR Cluj a anunțat transferul stoperului albanez Arlind Ajeti (29 de ani), adus de la Pordenone, din Serie C.

Rămasă fără Denis Kolinger, al cărui împrumut de la Vejle nu a fost prelungit, CFR Cluj a adus un nou fundaș central. Este vorba despre Arlind Ajeti, fotbalist cu dublă cetățenie, elvețiană și albaneză.

Ajeti s-a născut în Elveția, la Basel, și a jucat la toate reprezentativele de juniori din Țara Cantoanelor, dar la seniori a trecut la naționala Albaniei, pentru care a jucat 21 de meciuri.

„Clovnul a evadat! Opriți clovnul!” » Daniel Niculae, ripostă explozivă la miezul nopții, după ce Șumudică l-a acuzat că era „cu carafele de vin pe masă”
RAPID
„Clovnul a evadat! Opriți clovnul!” » Daniel Niculae, ripostă explozivă la miezul nopții, după ce Șumudică l-a acuzat că era „cu carafele de vin pe masă”

CFR Cluj l-a transferat pe Arlind Ajeti

Ajeti a ajuns la CFR Cluj după doi ani petrecuți în Serie C, liga a treia din Italia, mai întâi la Padova, apoi la Pordenone. A semnat pe 2 ani, conform portalului de specialitate Transfermarkt. 

Sezonul trecut, la Pordenone, a jucat 33 de meciuri, în care a înscris 6 goluri.

Ajeti a jucat deja pentru CFR Cluj, fiind testat de antrenorul Andrea Mandorlini în amicalele cu FC Brașov și Ceahlăul Piatra Neamț, ambele câștigate cu 3-1.

Înainte de aventura de la Pordenone, Ajeti a mai evoluat la Padova, Reggiana, Vejle, Grasshoppers, Torino, Crotone și FC Basel.

Mai multe știri din SuperLigă:

„Și peste mine au venit «Corsicanii» să-l angajez pe Șumi!” » Fostul conducător al Rapidului din era Copos acuză: „Nu are clasă!”

Abia scăpată de interdicția la transferuri, Dinamo e din nou sub presiune: „Trebuie să găsim urgent două milioane de euro. Avem două săptămâni”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  11 Iulie 2023, 11:40

el si Târu vor fi rezervele lui Yuri si Burca;

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Iulie 2023, 11:14

Iar Azdren Llullaku, fostul golgeter al Ligii I, a semnat cu Ceahlaul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează