FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fotbalistul care „merge cu Dan Petrescu la piscină” vrea să plece de la CFR Cluj: „Are o luptă interioară”

Omrani poartă numărul 9 la CFR Cluj // foto: Imago Images
Omrani poartă numărul 9 la CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 14:28 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 15:05

Cristi Balaj (50 de ani), președintele lui CFR Cluj, spune că Billel Omrani (28) vrea să plece la o echipă din străinătate.

De 5 ani și jumătate la CFR Cluj, Omrani ar putea părăsi în vară echipa alături de care a cucerit 4 titluri de campion. „Vișiniii” i-au propus prelungirea contractului, dar atacantul francez cu origini algeriene a refuzat să semneze. La 28 de ani, preferă să meargă la o echipă din afara României.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, spune că atacantul dorit și de FCSB se confruntă cu o „luptă interioară”. Pe de-o parte, s-ar simți excelent la Cluj-Napoca. Pe de altă parte, visează la un transfer „afară”. Omrani se bucură de o relație excelentă cu antrenorul Dan Petrescu, mai spune Balaj.

Au ieșit scântei la primul antrenament condus de Dusan Uhrin jr la Dinamo! Ce i-a îndârjit pe fotbaliști
DINAMO
Au ieșit scântei la primul antrenament condus de Dusan Uhrin jr la Dinamo! Ce i-a îndârjit pe fotbaliști

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: „Omrani dorește să se transfere afară”

„Omrani dorește să se transfere afară, noi îl și sprijinim în acest sens. Are o luptă interioară, se simte foarte bine la Cluj, are și o iubită care a reușit oarecum să îl redreseze, să îl țină sub control. Nu putem decât să ne bucurăm pentru el, pentru ea și pentru club.

Petrece foarte mult timp cu Dan Petrescu, merg împreună la piscină, are încredere în Dan Petrescu. Având o relație specială, e normal să îl folosească în continuare. Comunicând cu Omrani, ne e clar: nu există suspiciuni că nu ar face tot ce depinde de el pentru a ne îndeplini obiectivul. El are anumite bonusuri pe care le-ar lua dacă am câștiga campionatul”, a spus Balaj la Pro X.

Ce contract a cerut Omrani în negocierile cu FCSB

În februarie, Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat ce pretenții financiare are Omrani pentru a semna cu echipa sa: „A cerut 40.000 de euro salariu și 500.000 la semnătură. Eu nu i-am dat atât. Nu i-am dat nici foarte aproape de ce a cerut el, dar nici foarte departe. Adică, la salariu sunt aproape, dar la semnătura i-am dat cam jumătate din ce a cerut”.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Omrani a adunat 201 meciuri, în care a contribuit decisiv la 85 de goluri (47 de reușite, 38 de assisturi).

Mai multe știri din Liga 1: 

Un triplu-campion cu FCSB se aliază cu Vlad: „E un portar foarte bun, dar a fost distrus. «Mitraliera» continuă și astăzi”

Adrian Mutu a prefațat derby-ul Rapid-Dinamo: „Un meci destul de greu!” + Cum a comentat absența fanilor

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
balotelli
balotelli  •  11 Martie 2022, 17:32

Dacă vrea să prindă un transfer afară, ar fi indicat să meargă la piscină cu Anamaria Prodan, nu cu Dan Petrescu. Probabil Omrani era cel căruia i se adresa diva în clipul ăla de acu' 2 luni, când întreba dacă se poate prezenta așa la piscină, la 49 de ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează