FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI » Momente incredibile la CFR - CSU! Pigliacelli i-a cerut lui Arlauskis să-i lase pe olteni să egaleze!

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 10:36

CFR Cluj a câștigat campionatul după victoria cu 1-0 în fața celor de la CSU Craiova, deși fanii olteni au cerut la începutul meciului „să fie omenie” și meciul să se termine egal, rezultat care ar fi avantajat ambele echipe.

Pe finalul meciului, reporterul GSP a surprins un dialog incredibil între portarii  Mirko Pigliacelli și Giedrius Arlauskis. Italianul i-a cerut lituanianului în prelungiri să-i lase pe oltenii lui să dea gol! Doar că juveții n-au nimerit poarta.

Jucătorii lui Corneliu Papură n-au înscris, deși chiar și arbitrul Ovidiu Hațegan a lăsat meciul mai mult de 4 minute adiționale cât anunțase inițial.

Oltenii au plecat înfrânți de la Cluj și acum așteaptă ultima etapă cu Viitorul pentru a se decide echipa care merge în cupele europene de pe locul 3.

 craiova
Mesajul afișat de suporterii olteni

Citește și:

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // Arlauskis și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj: „Doamne, ajută să mă duc cu Dan Petrescu la altă echipă!” + Ce le-a promis antrenorul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (35)
827758200635518
Constantin Ionut Florin  •  13 Mai 2019, 13:29

Tare curios sunt cum a reușit fenomenal ul reporter sa audă în vacarmul ala ce și au șoptit cei doi în engleza, și 4 minute în plus pai dacă a fost întreruperea aia din prelungiri... Dar na.. Gsp

ion.ionescu
ion.ionescu  •  13 Mai 2019, 11:44
Postat de jonescu pe 13 Mai 2019, 11:06

...cine ti-a spus ? Arlauskis sau Pigliacelli !

Ăştia ştiu doar să provoace scandaluri. Le e greu (lene şi incompetenţă) să obţină informaţii din teren, să facă presă adevărată, şi atunci le inventează, din redacţie sau de acasă...Mai ales că CSU l-a supărat rău de tot pe Gigi, păstorul lor !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Mai 2019, 11:54
Postat de para.para pe 13 Mai 2019, 11:40

"Pe finalul meciului, reporterul GSP a surprins un dialog incredibil între portarii Mirko Pigliacelli și Giedrius Arlauskis. Italianul i-a cerut lituanianului în prelungiri să-i lase pe oltenii lui să dea gol!" - cum i-a cerut, prin semne sau cum? Sa intelegem ca Pigliacelli a stat in prelungiri doar in careul CFR-ului, ca altfel nu se explica ***. Aaaaa, gata, am descoperit. Pigliacelli i-a strigat din poarta in poarta lui Arlauskis, dar doar gigistul de serviciu trimis la Cluj a auzit strigarea.

in redactie sunt angajati cititori pe buze pentru astfel de faze.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează