FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 3-2

Ciprian Deac e în continuare afectat: „Un dezastru, o umilință! Nu ne-am putut uita în oglindă”

Ciprian Deac / foto: Guliver/Getty Images
Ciprian Deac / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 23:49 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 00:13

Ciprian Deac (35 de ani) a înscris un gol în partida CFR Cluj - FCU Craiova 3-2, dar e în continuare afectat de eșecul suferit săptămâna aceasta cu Borac Banja Luka, 1-2, în turul I al preliminariilor Champions League. 

Chiar dacă CFR a rezolvat calificarea după golul lui Chipciu, Deac, unul dintre liderii „feroviarilor”, a rămas cu un gust amar după acea partidă. 

Ciprian Deac: „A fost un dezastru, o umilință”

„Importantă e victoria. Veneam după o rușine. Am fost foarte supărați pentru ce s-a întâmplat cu Banja Luka, nu ne-am putut uita unii la ceilalți. E bine că ne-am calificat și am avut o reacție. A fost un dezastru, o umilință, cred că niciun jucător nu s-a putut uita în oglindă după acea partidă. Nu am fost agresivi acolo, ne-am dus relaxați și cred că acest lucru ne-a costat.

Știam că vom avea un meci dificil astăzi. Era foarte important să ne revenim mental. Am condus cu 2-0, dar s-a făcut 2-2. Echipa joacă un fotbal plăcut, avem ocazii, dar nu suntem la fel de concentrați pe faza defensivă. Trebuie să ne revenim foarte repede, știm foarte bine că apărarea câștigă campionatul. Prefer să câștigăm meciurile cu 1-0”, a spus Deac, la Look+. 

Cine e Lincoln Red Imps, adversara celor de la CFR Cluj în Liga Campionilor

CFR Cluj a trecut dramatic de Borac Banja Luka și va juca în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor împotriva lui Lincoln Red Imps, campioana Gibraltarului.

Lincoln Red Imps este un club înființat în anul 1976 și deține un record remarcabil, 14 titluri consecutive în Gibraltar, între 2003 și 2016. Meciurile de pe teren propriu le joacă pe Victoria Stadium, o arenă cu o capacitate de 5.000 de locuri, unde se joacă toate meciurile din primele două ligi interne. Gazonul este unul artificial, pentru a face față numărului ridicat de partide.

Lincoln, formație accesibilă pentru CFR Cluj 

Lotul celor de la Lincoln este cotat la doar 1,18 milioane de euro, potrivit transfermarkt. În componență sunt mulți fotbaliști experimentanți, trecuți prin ligile inferioare din Anglia sau Spania, cum ar fi mijocașul Liam Walker (33 de ani, ex Portsmouth), fundașul Scott Wiseman (35 de ani - ex Hull și Preston) sau extrema Fernando Carralero (35 de ani - ex Botoșani, Burgo sau Sabadell).

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj - FCU Craiova 3-2 » Primul thriller al sezonului! Mutu i-a făcut viața grea lui Șumudică

„E inadmisibil ce se întâmplă la CFR, parcă vine din B” » Critici dure la adresa campioanei

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
reteleanu
reteleanu  •  17 Iulie 2021, 10:06

bine, hai ca baga 1000 de flotari de nervi si o sa se calmeze.

parang
parang  •  17 Iulie 2021, 09:57

Eu am sperat să fie eliminați!!! Și chiar au fost!!! Cât naiba de noroc să ai să fii chiar PRIMA bramburista franarista să profiti de schombarea regulamentului??? Uite atât!!!!!

bombon
bombon  •  17 Iulie 2021, 08:09

Din campionatul Romaniei cred ca numai FCSB ar putea avea probleme cu Lincoln Red Impex SRL Gibraltar.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează