FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Ce pierdere! Ciprian Deac nu mai joacă în acest sezon: „Operația a decurs fără probleme, dar e imposibil de înlocuit”

Ciprian Deac nu va mai juca în acest sezon / foto: Facebook@CFR
Ciprian Deac nu va mai juca în acest sezon / foto: Facebook@CFR

Articol de , - Publicat marti, 18 aprilie 2023 15:23 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 20:49

Cristian Balaj (51 de ani), președintele lui CFR Cluj, susține că Ciprian Deac (37) nu va mai juca în acest sezon, după accidentarea la umăr suferită în victoria cu Sepsi OSK, scor 2-1.

UPDATE Mesajul postat de CFR Cluj: „Operația a decurs fără probleme”

„În urma accidentării suferite sâmbătă seara, Ciprian Deac a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor în articulația umărului stâng și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Operația a decurs fără probleme, iar decarul nostru așteaptă cu nerăbdare să înceapă recuperarea

Îi suntem alături în aceste momente și suntem convinși că va trece, și de această dată, peste această încercare, ca un adevărat luptător. Îți dorim multă sănătate, Cipri, și te așteptăm cât mai curând alături de noi!”, se arată în comunicatul emis de „feroviari”. 

Știrea inițială

Sâmbătă seara, CFR Cluj a obținut 3 puncte din duelul cu Sepsi OSK, dar a pierdut un om important.

În minutul 80 al meciului, mijlocașul dreapta Ciprian Deac a aterizat prost după un duel aerian cu Tamas. A acuzat dureri la umăr și a fost înlocuit cu Yeboah.

Culisele neștiute ale unui Euro de vis pentru România: „Rădoi m-a dezamăgit, nu am fost chemat nici la sărbătoare. Mi-a promis că merg în Italia, dar n-a mai răspuns la telefon”
GSP LIVE
Culisele neștiute ale unui Euro de vis pentru România: „Rădoi m-a dezamăgit, nu am fost chemat nici la sărbătoare. Mi-a promis că merg în Italia, dar n-a mai răspuns la telefon”

Cristian Balaj: „L-am pierdut pe Ciprian Deac până la finalul sezonului”

Astăzi, președintele clubului, Cristian Balaj, a anunțat că Deac a fost nevoit să treacă printr-o operație pentru rezolvarea problemei. Deac nu va mai juca în acest play-off, din care au rămas 6 etape, potrivit spuselor lui Balaj.

„Ciprian Deac este în operaţie în acest moment. L-am pierdut până la finalul sezonului. Are o accidentare la nivelul umărului. Sunt anumite leziuni, rupturi, umărul dislocat.

Este o operaţie mai complexă. Deac este pe mâini bune. Din păcate nu va mai juca în acest play-off. Este o pierdere foarte importantă. La ora actuală, este foarte greu, dacă nu imposibil de înlocuit”, a transmis Balaj la Fanatik.

În jurul orei 17:30, Deac a ieșit dintr-o operație care a durat în jur de două ore. „Decarul” campioanei se simte bine.

În acest sezon, Deac a jucat 50 de meciuri în toate competițiile, în care a înscris 8 goluri și a pasat decisiv în 15 rânduri.

„Deac s-a dus la spital, se pare că e grav”, spunea Dan Petrescu despre starea elevului său imediat după meciul cu Sepsi.

Daniel Bîrligea, la vraci

Celălalt jucător al CFR-ului care s-a accidentat cu Sepsi, Daniel Bîrligea, a mers să se trateze în Serbia, la vraciul Marijana Kovacevic.

„A simțit ceva la nivel muscular, este o leziune minoră. Este la Marijana și sper să îl avem chiar şi la meciul cu Farul Constanţa. N-aş vrea să mă hazardez”, a transmis Balaj.

Mai multe știri din Liga 1: 

Prins pe cameră » Înjurături oribile din partea lui Florinel Coman în dialogul cu Istvan Kovacs

După Mbappe și Lampard, Gigi Becali l-a „găsit” și pe Messi la FCSB: „E prea bun!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
tororosso
tororosso  •  19 Aprilie 2023, 17:19

Deac ar mai trebuii să se uite și în buletin înainte de a face pe durul pe teren .

ray51
ray51  •  19 Aprilie 2023, 10:01

Ministerul Transporturilor trebuie sa se bage 'tare' in astia de la CFR si Rapid.

ray51
ray51  •  19 Aprilie 2023, 08:57

S-ar parea ca Ministerul Transporturilor are viata grea in acest sezon. CFR-ul si Rapid vor sta linistite pana la aprobarea maretului plan al lui Dincu. Din toamna mai vedem cum se distribuie banii bugetului tarisoarei asteia. Incep abonarile...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează