FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO „Nu am nevoie de avocați!” » Ciprian Deac se delimitează de acuzațiile tatălui: „M-a supărat foarte tare articolul. Nici nu am dormit”

Ciprian Deac, în reacția acordată CFR Cluj TV // sursă foto: captură YouTube
Ciprian Deac, în reacția acordată CFR Cluj TV // sursă foto: captură YouTube

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 16:19 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 13:24

Ciprian Deac (37 de ani) a reacționat în urma scandalului iscat la CFR Cluj. Deunăzi, tatăl lui Ciprian, Ioan Deac, l-a acuzat pe antrenorul Andrea Mandorlini că-i umilește fiul, că nu îl folosește pentru a le face loc în echipă jucătorilor pe care i-a adus el în vară.

Ciprian, jucător cu 446 de meciuri și 85 de goluri la CFR Cluj, s-a delimitat de afirmațiile tatălui și s-a declarat surprins de intervenția acestuia.

Printre altele, Ioan Deac a spus vineri: „Clubul CFR este familia lui Ciprian, este casa lui. E jenant ca în casa ta să vină cineva să te umilească. E deranjant că nu există comunicare, Mandorlini trebuia să vină cu argumente pentru care nu-l folosește pe Ciprian”.

Internaționalul român pe care pariază MM Stoica: „Are un fizic și o viteză extraordinare”
PARIU
Internaționalul român pe care pariază MM Stoica: „Are un fizic și o viteză extraordinare”

Reacția lui Ciprian Deac, după ce tatăl lui l-a luat la țintă pe Mandorlini: „Trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa”

„De când am văzut că a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situația, să spun că nu-mi convine, nu-mi face cinste. Sunt foarte supărat de cele apărute, așa că voiam să îmi spun părerea.

Îmi pare rău că au apărut asemenea lucruri, mai ales că mai avem 6 meciuri foarte importante la care trebuie să fim liniștiți și concentrați.

Voiam să îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Pe de-o parte îl înțeleg și pe tatăl meu, e subiectiv și fiecare tată de fotbalist își dorește ca fiul să joace cât mai mult, dar nu pot accepta asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa. Eu nu m-am băgat în niciun conflict, fug de ele, nu îmi place scandalul.

Vreau să spun că nu ne-a afectat vestiarul, suntem în continuare uniți, băieții sunt concentrați la meciurile care urmează”, a afirmat Ciprian în prima fază.

Ciprian Deac: „Am vorbit cu antrenorul. Nu am nevoie de avocați, nu știam de acel articol”

„Am vorbit și cu antrenorul, era normal, cred că nimănui nu-i place să vadă asemenea articole. Îl înțeleg perfect și pe dânsul, dar cred că cel mai rău am ieșit eu din această poveste. Am aproape 40 de ani și nu am nevoie de avocați, să vorbească cineva în numele meu.

Nu știam de acest articol, și eu am fost surprins. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, nu-mi face cinste și nu mă reprezintă. Am muncit de mic să-mi fac un nume, să ajung la o echipă bună, să fac performanță și să se vorbească lucruri bune.

Referitor la ce s-a întâmplat, sunt supărat. Azi-noapte nu am reușit să adorm, m-a afectat foarte mult”, a adăugat mijlocașul lateral.

Ciprian Deac: „Sunt supărat, dar nu pe antrenor. O să-mi fac treaba cât mai bine posibil”

Deac susține că atmosfera în vestiar a rămas una bună, în ciuda acuzațiilor explozive pe care le-a făcut tatăl lui. Deși nu mai are statutul de altădată, Ciprian se declară dornic să ajute echipa, indiferent de minutele pe care le va avea la dispoziție:

„Atmosfera în vestiar e foarte bună, ne-am pregătit toată săptămâna foarte bine, au fost antrenamente destul de grele. E o perioadă în care putem să ne încărcăm bateriile pentru ultimele 6 meciuri. Urmează meciuri foarte grele, adevărate finale, și sperăm ca atunci când se va trage linia să fim pe primul loc.

E normal să fiu supărat, dar nu sunt supărat pe antrenor. Poate și eu greșesc, poate greșeala e la mine, dar sunt un tip care nu renunță ușor. Am trecut prin multe situații mai dificile.

Nu rămâne decât să mă pregătesc, să vin la antrenamente cu bucurie, să-mi fac treaba cât mai bine și dacă va fi nevoie de mine 5 minute, 10 minute sau un meci, voi fi prezent și voi încerca să-mi ajut echipa, așa cum am făcut-o tot timpul”.

VIDEO cu o ratare incredibilă în Poli Iași - CFR Cluj

Tot din Liga 1: 

FCSB reacționează în urma interviului acordat de Dawa pentru GSP: „Clubul e Gigi”

Un „tricolor”, printre „prizonierii” din offshore-ul lui Roman Abramovich » Dezvăluiri din investigația „Cyprus Confidential”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
Moshu
Moshu  •  20 Noiembrie 2023, 21:29
Postat de legio.sud pe 20 Noiembrie 2023, 19:34

Bă , dar la voi în ardeal prostia se moștenește ?!

Nu bah,doar la voi in oltenia prostia-i ereditara ! Uita-te-n oglinda si-ti dai seama,daca nu cumva esti atit de prost de nu-l recunosti p-ala din oglinda !!

legio.sud
legio.sud  •  20 Noiembrie 2023, 19:34
Postat de Moshu pe 18 Noiembrie 2023, 19:04

Bah tatalingau,dar tu esti prost rau mai daca atit ai inteles din toata porcaria asta ! Ziarul ala care a publicat articolul este unul de scandal ca si ivanoviciu carel cirmuieste ! Bietul ta'csu lui Deac s-o lasa tras de limba de un jmecher si l-o pus pe bietul Ciprian intr-o postura absolut penibila ! Si mai vrei sa-l si laude acum Ciprian pt ca o fost prost facut gramada ??

Bă , dar la voi în ardeal prostia se moștenește ?!

mega2005
mega2005  •  19 Noiembrie 2023, 10:09

Acum si Deac, are o varsta la care se cam suna retragerea. Tacsu', crede ca fiu-sau este vesnic la echipa?? Fiu-sau e mult mai ancorat in realitate. Stie ca nu este "senator" de drept chiar daca are peste patru sute si ceva de meciuri in tricoul echipei din Cluj. E un tip echilibrat si cu foarte mult bun simt. Asa e cu parintii: si daca ai saizeci de ani, tot copilul lor esti!!:))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează