FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CLINCENI 3-0

Poenaru își amenință jucătorii după eșecul cu CFR Cluj: „Nu accept așa ceva!”

CFR Cluj a câștigat fără emoții primul meci din play-off, 3-0 cu Academica Clinceni. Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, se arată extrem de deranjat de prestația elevilor săi. +16   FOTO
CFR Cluj a câștigat fără emoții primul meci din play-off, 3-0 cu Academica Clinceni. Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, se arată extrem de deranjat de prestația elevilor săi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 21:00 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 21:12

CFR Cluj a câștigat fără emoții primul meci din play-off, 3-0 cu Academica Clinceni. Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, se arată extrem de deranjat de prestația elevilor săi.

„Sunt mai supărat pe maniera de joc decât pe această înfrângere. E un scor drastic. Am făcut niște greșeli de care am crezut că am scăpat, dar nu. Luăm în continuare goluri simple. Ei au meritat victoria. Le-am cerut alor mei să jucăm, să avem încredere... Nu meritam nimic în această seară!

Și dacă era egal, era nemeritat. Să fim sinceri. La pauză trebuia să fie 3-0 pentru ei. Nu ne-am prezentat așa cum trebuia. Le-am atras atenția jucătorilor că nu am început ok. Atitudinea nu e de ajuns. La pauză, am avut o ședință dură, pentru că nu mi-a plăcut ce am văzut. N-am venit aici să alergăm 90 de minute după ei! 

Am și eu un vestiar destul de greu, vreau să se vadă asta pe teren. Dacă ne-am făcut treaba în sezonul regulat, vreau să jucăm la fel și în play-off. Nu accept înfrângerile dureroase. Dacă nu se va schimba nimic, o să iau măsuri și o să vadă ei pe viitor ce se va întâmpla”, a declarat Poenaru la Telekom Sport.

0 punctea obținut Clinceni în fața CFR-ului (5 meciuri directe, 5 victorii pentru „feroviari”). E cel mai slab procentaj pe care echipa lui Poenaru îl are contra echipelor din L1

Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Clinceni 3-0

+12 FOTO

Citește și alte știri despre play-off-ul din Liga 1:

VIDEO + FOTO A fost sau n-a fost gol? Faza controversată din CFR Cluj - Clinceni pe care nici reluările TV nu au lămurit-o

Valeriu Iftime ripostează: „Cei care ne suspectează de prietenie cu FCSB sunt «depășiți»” + Are o favorită surpriză la titlu!

EXCLUSIV Se naște o nouă mare rivalitate în play-off? Replica șefilor lui Sepsi: „Nu suntem ciobani! M-a dezamăgit”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
dubluv
dubluv  •  19 Aprilie 2021, 08:29

ia Poenaru masuri ca nu si-a pregatit echipa... Bine, nea Ilie, poate iti dai demisia..

publicer
publicer  •  19 Aprilie 2021, 05:45

***e e asa greu de priceput?))) Cind joaca aia te fac si pe tine antrenor. Cind nu joaca sau nu vor pari ridicol pe margine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  18 Aprilie 2021, 23:07

Stai Ilie, vine meciul cu FCSB si atunci va dati viata pe teren, acum a fost asa, amical... Ca pe voi cfr v-a ajutat !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close