FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 1-2

Cristi Balaj intervine în scandalul CFR Cluj - Craiova! Îl contrazice pe Crăciunescu: „Așa trebuia procedat!”

Balaj crede că CFR Cluj nu trebuia să primească penalty contra Craiovei +13   FOTO
Balaj crede că CFR Cluj nu trebuia să primească penalty contra Craiovei

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 08:35 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 09:52

CS Universitatea Craiova a câștigat meciul cu CFR Cluj, 2-1, și a reprins lupta pentru titlul de campioană în Liga 1.

La finalul meciului din Gruia, oficialii clujenilor au acuzat arbitrajul lui Hațegan și au reclamat faptul că acesta nu a dictat un penalty în minutul 42, după un duel între Chipciu și Bancu.

Deși Ion Crăciunescu a spus că se impunea dictarea unui penalty la faza din minutul 42, Cristi Balaj are o altă opinie și a declarat că în faza premergătoare căderii în careu, Chipciu a făcut henț.

„În primul rând, Chipciu are mâna într-o poziție nefirească. Mâna lui este peste adversar, peste umărul lui Bancu. În al doilea rând, mingea îi cade direct pe mână. Decizia corectă era lovitură liberă directă pentru Craiova. Nu e nici vorbă de penalty! Hațegan a procedat bine”, a spus Balaj la TV Telekom Sport.

Cristi Balaj intervine în scandalul CFR Cluj - Craiova! Îl contrazice pe Crăciunescu: „Așa trebuia procedat!”
Momentul în care mingea îi atinge mâna lui Chipciu // FOTO: Captură TV Telekom Sport

În seara asta am avut două penalty-uri pe care a refuzat să le dea. Nu mai putem! Am ajuns la limita răbdării! Nu cerem decât să ne dea ce e al nostru! Ne-a făcut varză! om face o adresă către CCA. Nu mai vrem să ne arbitreze Hațegan! 
- Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting, de la CFR Cluj, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

VIDEO Dumitru Dragomir,  după CFR – Craiova: „E cea mai mare rușine din fotbalul românesc!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj – Craiova:

Gigi Becali a intrat în direct după CFR - Craiova: „Li se întunecă mintea ca la draci!”

Iordănescu, acuze grave: „Arbitrajul rușinos! Mi-e jenă să vorbesc!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (43)
dubluv
dubluv  •  25 Aprilie 2021, 09:30
Postat de Berceni pe 25 Aprilie 2021, 09:25

gigist si asta, e clar anul asta jocurile sunt facute pentru clona odioasa din berceni.

cine a facut jocurile? Cum? Tu intelegi ca se pot da goluri si altfel, nu doar din penalty?

baddog26
baddog26  •  25 Aprilie 2021, 09:43

Ma mira faptul ca Balaj spune ca nu a fost penalty, deobicei, fara sa insinuez ceva, domnul Balaj cam tine partea Cfrului!!!

montgomerry
montgomerry  •  25 Aprilie 2021, 10:46

Nu exista meci la care CFR-ul sa nu invoce nu stiu cate lovituri de la 11m. Cred ca au primit oricum cele mai multe dintre toate echipele din campionat. Imi aduc aminte de Dan Petrescu cand spunea dupa un meci ca au avut 5 penaltyuri neacordate!?! Poate ca a fost, poate ca nu,dar nu asta e cauza pentru care au pierdut meciul. Apoi ma intriga argumentele cu jocul dur al Craiovei tolerat de Hategan. Uite cine vorbeste, cei care joaca la intimidare,la limita orice meci. Iordanescu ca de obicei, arbitrii vinovati de neputinta echipei lui. In rest, doua echipe care ilustreaza perfect nivelul submediocru al fotbalului romanesc. Nu stiu daca am fost vreodata mai slabi ca acum. Indiferent cine va castiga titlul sa nu va asteptati ca va rupe norii in Europa, sa nu va mirati daca vor fi eliminati de campioana Luxemburgului sau a Maltei.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează