FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, pornit pe FCSB: „Am fost tare supărat, nu mai vreau să se întâmple asta!”

Dan Petrescu / Sursă foto: GSP +34   FOTO
Dan Petrescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 09:14 / Actualizat luni, 16 mai 2022 10:36

Dan Petrescu, campion din nou cu CFR Cluj, a dezvăluit aseară, după ce „feroviarii” și-au adjudecat cel de-al cincilea titlu la rând, că echipa sa nu va intra în vacanță înaintea derby-ului fără miză cu FCSB din ultima etapă.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, 22 mai, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

„Bursucul” plănuiește să-și ia revanșa în fața rivalei de la București, după ce FCSB s-a impus în Gruia în turul play-off-ului, 1-0. Chiar dacă ardelenii sunt deja campioni, Petrescu dă asigurări că CFR Cluj vine la Buzău hotărâtă să-i învingă pe roș-albaștri.

Grupele Champions League: misiune infernală pentru CFR Cluj! Ce adversari va avea campioana + șanse mari în Conference League
CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI
Grupele Champions League: misiune infernală pentru CFR Cluj! Ce adversari va avea campioana + șanse mari în Conference League

Dan Petrescu: „Mergem la Buzău s-o batem pe FCSB!”

„În următoarele 2-3 zile, va fi plin de petreceri, e normal, dar vom încerca să câștigăm meciul cu FCSB. Nu voi merge în vacanță la Buzău. Nu știu când vom începe antrenamentele, sper ca astăzi sau mâine să facem petrecerea.

Nu-mi place să pierd. Indiferent ce va fi, mergem la FCSB să câștigăm. Acum trei ani a fost la fel, am pierdut după golul lui Teixeira și am fost tare supărat. Mergem la Buzău să batem!”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de duminică seara. 

Dan Petrescu: „M-au făcut praf și pulbere non-stop, dar medalia e aici. Ceilalți vorbesc, eu câștig trofee!”

„Bursucul”, care a ajuns la 6 titluri de campion în Liga 1 ca antrenor, a atins mai multe subiecte în cadrul conferinței de presă ce a urmat meciului cu CSU Craiova. Dan Petrescu le-a răspuns celor care l-au criticat de-a lungul anilor, a mulțumit fanilor pentru sprijin și a felicitat toți angajații de la club.

„Ca antrenor, sunt într-o echipă care câștigă trofee. Ca jucător am fost la fel. Aștept să fiu criticat de astăzi încolo așa cum am fost de când sunt antrenor aici. Am fost făcut praf și pulbere non stop, dar medalia e aici. Ceilalți vorbesc și eu câștig trofee. Am câștigat cu Urziceni și CFR, dar asta se uită foarte repede. Mi s-a cerut demisia, mi s-a spus că nu jucăm nimic.

Îi felicit pe cei care dau declarații despre mine așa ușor. Sunt un antrenor și un om care a făcut ceva pentru fotbalul românesc. Ca jucător mi-am dat viața, am scos lumea în stradă, iar ca antrenor uitați-vă, fac lumea fericită. În continuare voi fi criticat, asta este realitatea, dar nu merit acest tratament pe care-l am în România.

Nu ar fi corect să stric petrecerea, să mă iau de X sau Y. Se cunosc cei care m-au făcut praf și nu mă suportă, pentru că sunt un învingător și câștig unde merg”, a afirmat antrenorul campioanei.

FOTO / Imagini de la sărbătoarea de titlu a CFR-ului

+30 FOTO

CFR Cluj este din nou campioana României: imagini cu bucuria din Gruia

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Grupele Champions League: misiune infernală pentru CFR Cluj! Ce adversari va avea campioana + șanse mari în Conference League

CFR Cluj se pregătește deja de noul sezon » Ce transferuri au fost anunțate: „Aducem tineri talentați, dar și căpitani care au jucat la echipe de cupe europene”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (51)
francescoli1974
francescoli1974  •  16 Mai 2022, 13:05

USFT 8(uniți spre fără titlu de 8 ani),hemoragia continuă,MeeeeeMeeee!!!!Onomatopee sau manager general,cum o iei,același grețos lucru.

francescoli1974
francescoli1974  •  16 Mai 2022, 13:01

Dacă era VAR eternii de pe locul doi nu prindeau play off-ul,numai propagandiști pe aici,cu Martorii lui Gigi,zici că site-ul ăsta e Sala Palatului.

francescoli1974
francescoli1974  •  16 Mai 2022, 12:59
Postat de Constantin Zaharia pe 16 Mai 2022, 12:07

Da,sunt cenzurat,DOR CUVINTELE MELE PERTINENTE,care oglindesc *** FOTBALULUI,care fabrica campioana,CU ARBITRII,CU POLITICULSI...MAI AU AROGANTA SA DENIGREZE O ECHIPA VICTIMA A 2 GRESELI DE ARBITRAJ (DEMNE DE TAS !!).Sper caVAR-ul SA SCOATA LA ANUL ,ADEVARATA CAMPIOANA!! Pentru milioane de romani,ANUL ACESTA ,A ARATAT,CA INTR-UN FOTBAL BOLNAV,AVEM O CAMPIOANA A ARBITRILOR,CARE LE-A PUS PE TAVA TITLUL !CAM,SI.N ACEASTA PRIVINTA,DIN PACATE,SUNTEM UNICI IN LUME !VIVE LA ROUMANIE !!!FORZA STEAUA ADEVARATA ! !!! Nu ma asteptam sa traim atata lipsa de respect ,dupa acest cadou primit,fata de o echipa VICTIMA UNOR GRESELI FATALE DE ARBITRAJ !Dar,asa este cand nu meriti ceva...EI AU AVUT PRINCIPIU : SA FIE PRIMIT !!!MI-E MIE RUSINE PTR.EI !!!

Omule dacă era VAR nu intrați în play off, bucură -te că ați ajuns pe locul doi,cu tehnologia VAR aveați mai puțin cu vreo 10-12 pct,voi chiar nu realizați că scoateți pe gură numai prostii?!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează