FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Neluțu Varga nu dă înapoi » Detaliul care confirmă intenția lui CFR Cluj de a nu se prezenta la următorul meci din Liga 1

CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2 +27   FOTO
CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 10:29 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 10:46

La finalul meciului pierdut de CFR Cluj cu Gaz Metan (scor 1-2), patronul campioanei, Neluțu Varga, a luat decizia ca echipa sa să nu se prezinte la următorul meci din Liga 1, cu FC Argeș.

  • Meciul FC Argeș - CFR Cluj, contând pentru etapa #10 din Liga 1, este programat duminică, 8 noiembrie, la ora 18:00. Partida ar fi televizată de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport +.

Teribil nemulțumit de arbitrajul din meciul contra medieșenilor, Varga a susținut în direct la TV faptul că CFR nu va intra pe teren etapa următoare, cu FC Argeș. Iar un detaliu dezvăluit la Look Sport pare să confirme intenția de neclintit a patronului campioanei.

Potrivit sursei citate, Neluțu Varga ar fi cerut ca biletele de întoarcere de la Roma, acolo unde CFR va juca în Europa League joi, să aibă destinația Cluj-Napoca, ci nu București, așa cum era plănuit inițial.

Motivul ar fi faptul că ardelenii nu mai vor să meargă în Trivale, pentru meciul cu FC Argeș, programat duminică, 8 noiembrie.

Dan Petrescu și CFR Cluj acuză arbitrajul 

În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, „clujenii” au marcat prin Costache, după o centrare a lui Ciprian Deac, însă golul a fost anulat de „centralul” George Găman, pe motiv de ofsaid. Mircea Orbuleț, tușierul de pe acea parte, a semnalizat - cu întârziere - ofsaid la Costache. Din ce s-a văzut însă pe reluările TV, asistentul a semnalizat greșit. Detalii AICI!

N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru ofsaid. Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot. Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Gaz Metan 1-2

+23 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Neluțu Varga, devastator în direct! Pe cine atacă frontal patronul lui CFR Cluj: „El distruge fotbalul! Vă jur că nu bag echipa”

Declarații incredibile despre CFR Cluj » Un greu din PSD s-ar implica la echipă: „Dan Petrescu e sub presiune!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (112)
dybala21
dybala21  •  02 Noiembrie 2020, 12:49
Postat de adriann_ pe 02 Noiembrie 2020, 12:32

Realitatea e ca au fost furati ca-n codru si ceva trebuie facut. Sezonul asta ciobanul s-a dezlantuit in arbitraj ca in perioada de dinainte sa intre la puscarie, probabil e nevoie sa se intoarca acolo ca sa se potoleasca. De data asta poate il trage si pe Deaconu dupa el.

esti bolovan rau de tot. pai CSU e cea mai avantajata pana acum cf deciziilor luate de arbitrii in acest tur de campionat. ce tot indrugi acolo?

florar
florar  •  02 Noiembrie 2020, 12:31
Postat de cj666 pe 02 Noiembrie 2020, 12:27

Vezi ca ai gresit articolul prostalau care nici nu stie cu ce echipa tine. Aici se vorbeste depre cum e furata singura echipa care reprezinta romania in europa, nu despre ***@reze.

Pai a furat la greu Gaman cand a trebuit sa inchida in prima repriza ochii ca altfel Itu era eliminat si nu schimbat...Bine ar fi sa puneti lupa si la atat de multe lovituri libere cat ati primit-cea de la golul vostru gratuit acordata...Si vezi ca daca este cu,,proste@,, asta o sa primesti retur...

smdb
smdb  •  02 Noiembrie 2020, 11:51

Marius Bilașco: ”E decizia patronului, e echipa lui!”. Pai cum bai Mariusica, nu erati voi cel mai profesionist club de pe planeta asta?! Acum da stapanul un ordin si toti executati cu capul plecat ca "e echipa lui"? :)))))) Confirmat (daca era nevoie) si CFR tot jucaria unui "stapan" este....

Vezi toate comentariile (112)
Comentează