FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // EXCLUSIV Premieră în istoria clubului: campioana îi retrage numărul lui Emmanuel Culio

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2019 10:14

CFR Cluj va retrage numărul 19, cel pe care l-a purtat Emmanuel Culio (36 de ani), după ce fotbalistul a luat decizia de a părăsi clubul din Gruia în această iarnă.

Astfel, conducerea campioanei României va recurge pentru prima dată în istorie la un astfel de gest, întrucât niciun alt fotbalist nu a mai beneficiat până acum de un astfel de privilegiu. Președintele Marian Copilu va înainta această propunere în următoarea ședință a Consiliului de Administrație. 

CULIO, DESPĂRȚIRE SURPRINZĂTOARE DE CFR

Culio, fotbalistul favorit al lui Dan Petrescu, a anunțat în urmă cu două săptămâni că va pleca de la campioana României. Motivul invocat de argentinian a fost unul personal: „Am plecat în Argentina pentru familie. Cel mai important lucru sunt soția și copiii. Tot ce am făcut în carieră a fost pentru ei. Decizia am luat-o deja. Am plâns 10 zile când am luat hotărârea. Am fost distrus în interior. Asta e viața. Aștept să mă întorc la CFR ca antrenor sau ca director sportiv”.

Pentru CFR, Culio rămâne ca o emblemă: are patru titluri de campion al României, două Cupe și două Supercupe. A prins și prima perioadă de mare succes a clujenilor, între 2007 și 2011, în era Paszkany și a revenit în 2017.

Argentinianul a mai bifat șapte cluburi în Europa: Galatasaray, Orduspor, Mersin Idman Yurdu, La Coruna, Zaragoza, Mallorca și Las Palmas.

VIDEO // Culio, ultimul meci în „Gruia” pentru CFR Cluj

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Marius Șumudică, negocieri în toi pentru aducerea lui Dan Nistor la Gaziantep! Salariul oferit mijlocașului + suma de transfer

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
sasesase
sasesase  •  30 Decembrie 2019, 21:03
Postat de Nicolae Grecu pe 30 Decembrie 2019, 11:34

Tilincă, Anca și Coroian or fi făcutără furori prin Ioropa.

Parca au jucat finala cupei inrertoto daca îmi amintesc bine, și au pierdut cu Lens?! Antrenor Dorinel Munteanu

hansolo10
hansolo10  •  30 Decembrie 2019, 13:17
Postat de George Stancu pe 30 Decembrie 2019, 10:58

Mi se pare ca se exagereaza deja! Nu e vorba ca nu mi-a placut jucatorul Culio dar nu cred ca-i cel mai reprezentativ pentru istoria CFR ca sa fie primul cu numar retras! Inainte de Culio ar fi trebuit retrase tricourile lui Adi Anca, Coroian, Cadu, Tilinca sau Minteuan! Astia sunt jucatorii care au transformat CFR-ul dintr-o echipa de cartier intr-o forta a fotbalului romanesc!

corect,colio a transformat cfr intr-o insolventa si hoata de bani.

baddog2
baddog2  •  30 Decembrie 2019, 13:15

O idioțenie, auzi sa retragi Nr.Daca doamne ferește se intampla vrea.o nenorocire atunci mai înțelegem.Ar fi fost un gest, ar fi fost un omagiu adus.Asa mi se pare o aberație!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează