FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 3-1

Dan Petrescu, elogii pentru un jucător: „Cu el în echipă, e posibil orice” + Ce spune despre avansul față de FCSB

Dan Petrescu / Sursă foto: Arhivă GSP
Dan Petrescu / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 23:21 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 23:37

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a ținut să-l laude pe Ciprian Deac, autor al unui supergol în victoria cu CFR Cluj, scor 3-1.

Reticent, de obicei, în a-și lăuda jucătorii, Dan Petrescu a făcut o excepție, ridicându-l în slăvi pe Ciprian Deac pentru execuția care i-a adus campioanei prima victorie din play-off.

Dan Petrescu: „Cu Deac în echipă, e posibil orice”

„Un meci e câștigat de toată echipa. FC Voluntari a arătat bine, ca întotdeauna. Ne-au surprins în prima repriză pe niște contraatacuri foarte rapide. 

Am făcut o gafă mare, prin Susic, dar reacția noastră a fost extraordinară. Nu e ușor să dai gol după ce ești egalat. Dar dacă-l ai în echipă pe Deac, e posibil orice! La 1-1, s-ar fi putut întâmpla orice. Dacă nu dădea gol Deac, cine știe ce s-ar fi putut întâmpla.

Cred că e o victorie meritată. Oricum, vor fi grele toate meciurile noastre din play-off”, a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

Am căzut puțin după golul lor, mi-am spus că doar o execuție spectaculoasă ne putea salva. Ceea ce s-a și întâmplat. Sincer, eu n-am mai crezut, la 1-1, că putem să câștigăm.

- Ciprian Deac, CFR Cluj

Dan Petrescu, după ce s-a distanțat la 10 puncte de FCSB: „Nu e deloc o diferență mare”

CFR Cluj are 10 puncte avans față de FCSB, roș-albaștrii având un meci în minus. Întrebat despre șansele la titlu, Dan Petrescu a răspuns în stilu-i caracteristic: 

„Nu e nicio diferență mare (n.r - de puncte)! Dacă FCSB și Craiova câștigă toate meciurile, nu știm ce se va întâmpla! Iar ele pot să câștige toate meciurile, au echipe foarte bune”, a spus„ Bursucul”. 

VIDEO Acționarul lui CFR Cluj dezminte zvonurile: „S-au plătit salariile!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Deac, incisiv după ce a salvat-o pe CFR Cluj: „Niciodată n-a fost atât de rău! E cel mai mare adversar al nostru”

VIDEO Salvați de magia lui Deac! CFR o învinge pe FC Voluntari și se distanțează la 10 puncte de FCSB

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
1385168775251806
Stolz Ultras  •  13 Martie 2022, 08:33
Postat de Alexandru Chis pe 13 Martie 2022, 07:44

Perversitate, numele tau este CFR Cluj! Va mai amintiti "cadoul facut" de clujeni? Cum, l-ati uitat? "Repatrierea fiului ratacitor"! Iata ca a venit vremea decontarii! Cum prin ce? Prin pincte in play-of! Conform principiului "vara se cumpara sanie iar iarna puncte pretioase... Clujul a antamat puncte "de aur" de la... nasul! Chiar daca "nasul" nu este altul, Volunariul si-a achitat plata!

Pacat ca nu mai e boto in "pleiof",sa faca si ciobanul o cumetrie..cum ne ar explica moldoveanul,dupa a 29 a infrangere in serie,cu ciobanul ca el s a mobilizat si ca si de data asta si au dorit mult victoria,dar un sir incredibil de ghinioane a dus la o nou infrangere,,dar next time..ei,uite ca viata i a dat o perversa si nu mai poate face cumetrii cu ciobanul.

carol_k
carol_k  •  13 Martie 2022, 08:32

Stie Dan ceva, dar nu poate vorbi mai mult.

donqhote
donqhote  •  13 Martie 2022, 08:29

ati gresit clasamentul, ziaristilor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează