FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 1-0

VIDEO+FOTO Iluzie optică sau viciere? Faza care poate declanșa un scandal uriaș în Liga 1: ce s-a întâmplat la golul lui Omrani

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 11:53 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 17:06

CFR Cluj s-a impus la limită în meciul cu FC Voluntari, 1-0, grație unui gol marcat în minutul 90 de Omrani.

Faza reușitei echipei lui Dan Petrescu ar putea isca un adevărat scandal în Liga 1. 

Aflat în banda dreapta, Susic a centrat în careu, de unde Păun i-a pasat lui Omrani, iar acesta a reluat puternic de la 6 metri, marcând astfel singurul gol al partidei.

Iluzie optică sau viciere? Faza care poate declanșa un scandal uriaș în Liga 1: ce s-a întâmplat la golul lui Omrani

Ajutor de la tușier sau iluzie optică?

Asupra golului clujenilor planează însă o suspiciune. Înainte ca Susic să centreze, pe reluările TV pare că tușierul Romică Bârdeș ar împiedica balonul să iasă în afara terenului, jucând astfel un rol decisiv la faza golului. Totul poate fi însă o iluzie optică provocată de distanța mare și de unghiul de filmare.

„Nu pot să-l condam pe Susic. Era destul de greu să vadă dacă tușierul înaintea centrării a preluat o minge care a depășit linia de margine cu întreaga sa circumferință. Dubii sunt, dar, oricum, este o fază de VAR”, a fost mesajul postat pe Facebook de microbistul care a sesizat faza.

VIDEO cu golul marcat de Omrani

Iluzie optică sau viciere? Faza care poate declanșa un scandal uriaș în Liga 1: ce s-a întâmplat la golul lui Omrani

A doua fază controversată în România în 2 zile

Golul lui CFR Cluj este a doua fază controversată din fotbalul românesc din ultimele 48 de ore, după cea din Cupa României, de la meciul FC Buzău – Dunărea Călărași.

În minutul 78, FC Buzău conducea deja cu 2-0 și calificarea era în mare tranșată. Mai întâi, Marius Leca, stoperul călărășenilor (numărul 6), nu ține linia alături de colegii săi din defensivă și e posibil ca el să-l scoată din ofsaid pe Baudoin Kanda, cel care avea să marcheze.

În continuare, Kanda, fost jucător la Dunărea, împinge mingea pe lângă portarul Albert Popa. Finalizarea nu are putere, Leca ajunge într-o poziție în care poate respinge, însă lasă balonul să-i treacă pe sub picior și acesta intră în poartă. Inexplicabil!

Iluzie optică sau viciere? Faza care poate declanșa un scandal uriaș în Liga 1: ce s-a întâmplat la golul lui Omrani

Citește și: 

Dan Petrescu, uimit de un rival din Liga 1: „Nu știu ce a făcut acolo. E miracol!”

Liviu Ciobotariu, după punctul pierdut în minutul 90: „Greu de digerat, suntem frustrați”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (96)
albusibiu
albusibiu  •  01 Noiembrie 2021, 10:49

Ce prostie! Daca tusierul ar fi pus piciorul acolo (cum si de ce?!), mingea s-ar fi oprit, era un stop pe exteriorul piciorului. In schimb, ia luati voi si vedeti frame by frame faza, folosind tastele "," si "." pe youtube si vedeti in urmatorul frame dupa ce luat de mai sus unde e mingea. Isi continua deplasarea inspre linia de margine, tusierul e la distanta. Acum, haideti, GSP, bagati faza asta la viciere de rezultat pentru CFR! :)

remarque
remarque  •  31 Octombrie 2021, 20:45
Postat de coco1987 pe 31 Octombrie 2021, 13:58

Bai, "***", singurii frustrati din tara asta sunteti voi ma. N-o sa auzi niciodata un "sudic" sau un "sudist" comentand si folosind expresii de genul "Ardelenii", "Vesticii", "Nordicii" si asa mai departe fiindca, ce sa vezi, noi astia din sud stim un lucru si anume acela ca cu totii, indiferent din ce zona a tarii suntem, suntem români! Nu suntem noi mai ai dracu decat voi , dar nici invers, intelegi mai ***? Tot aruncati cu gunoi si cu venin in sud fiindca sunteti frustrati si atata stiti. Sa va explic ceva, orice ati face, in orice domeniu, ora exacta se da la Bucuresti cand vine vorba de Romania, fiindca ce sa vezi, aici e capitala. Stiu, de fapt nici nu trebuia sa iti explic, fiindca stii foarte bine asta, ca doar de asta si esti frustrat. Injurati voi sudul, dar ce ar fi sa ne separăm, ar fi mai bine? Cred ca ati plange si ati ramane hai hui, ca fondurile tot pe aici in sud sunt mai multe, mai haimana. Duceti-va catre mareata Ungarie, tara fara peisaje, tara fara nimic (cu exceptia Budapestei si a lacului Balaton) si lasati-ne in pace. Dar daca va duceti, luati si Cfr Cluj, ca sa mergeti direct in liga a doua acolo, ca la cum jucati si la cata "cinste" ati facut Romaniei sezonul asta, nu aveti sanse sa ramaneti in liga 1 in alta parte. Ne-ati umplut de respect, atat de teama le e acum echipelor romanesti de Cfr Cluj incat toate si-ar dori sa joace in perioada

Eu unul sunt ardelean. Si-mi iubesc tara. De ce schimb tara? Tara e buna. Cu oamenii e problema. Si nu cu toti. Nu e despre regiuni. Exista mitici(asa v-a spus Caragiale voua bucurestenilor nu va suparati ca a preluat apelativul tot romanul) simpatici si mitici dezgustatori. La fel olteni, modoveni, ardeleni, dobrogeni, munteni. Uite, pe astia din sud v-am impartit in munteni, mitici, dobrogeni si olteni. Ca sa nu te superi ca v-am bagat in aceeasi oala. Cum spuneam, romanii sunt de toate felurile. Procentele difera. Puteti da ora exacta cat vreti, dar alte indicatii de la voi(mai ales de la unii ca tine) sunt de prisos.

10156568321649937
Marius Caseanu  •  31 Octombrie 2021, 20:11

Iluzia optica este in capul idiotil*r de la gsp. Daca va inchipuiti ca jucatorii, pe teren, nu ar fi protestat daca tusierul "baga" mingea in joc, sunteti dusi cu pluta. Dar MAAAARE noroc ca aveti un chefere, ca altfel ce ati mai scrie oare? Asa aveti intotdeuna un cal de bataie, bun sa primeasca biciurile pe spate!Mare minune daca "microbistul" (poate "microbul" ala nu era chiar memelusul lui ***...Dupa cateva chestii din astea, am renuntat sa mai citesc ***, cred ca voi face acelasi lucru si cu gsp. Rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează