FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

GALERIE FOTO Ce nu s-a văzut la TV » Imagini incredibile cu Dan Petrescu în finalul derby-ului: „Aşa îmi dau eu viaţa tot timpul”

FOTO: Cristi Preda +8   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 10:44 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 10:55

După egalul cu FCSB, 1-1, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a comentat gestul făcut în ultimele minute.

În minutul 90+1, Billel Omrani a marcat pentru 2-1, dar golul său a fost anulat de VAR. În acele momente, Dan Petrescu a fost surprins de Cristi Preda, fotoreporterul GSP, trăind la intensitate maximă momentul, căzând în genunchi.

+4 FOTO

Dan Petrescu a trăit la intensitate maximă derby-ul CFR Cluj - FCSB

„Am căzut în genunchi. Am zis că luăm gol din nou pe final, cum am mai luat de la FCSB, de la Edjouma. Ce să fac? Astea sunt reacţiile de pe bancă. Nu contează vârsta, echipa sau meciul.

Aşa îmi dau eu viaţa tot timpul. Aşa voi face tot timpul. Asta e realitatea”, a spus Dan Petrescu la OrangeSport.

Cum să ne convină? E a treia oară când conducem și nu câștigăm! N-am ce să le reproșez băieților, au jucat foarte bine, dar nu am câștigat. A fost lovitura magnifică a lui Coman. Plus că zidul era la 12 metri. Și un henț. Asta e. Avem 3 meciuri bune, dar puține puncte. Nu câștigi campionatul fără puncte. 

E un an de când marcăm cel mai mult în Liga 1. Nici la 1-0 noi nu ne-am retras. A fost faza asta din ni­mic, cu Florinel Coman. Așa e anul, toate sunt invers, deși anul acesta avem 5 vic­torii și 5 egaluri. Farul e favorită, are totuși două me­ciuri cu noi, două cu FCSB. Campionatul încă se joacă. Nu știu dacă lupta e nu­mai în 3. Craiova nu cred că renunță, să vedem ce face și Rapid cu Sepsi. 

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Risto Radunovic: „Etapa asta o ajută cel mai mult pe Farul”

Citește și:

Sfatul lui Ilie Dumitrescu pentru Gigi Becali după CFR Cluj - FCSB: „E important să știi arta asta. Aici trebuie să mai lucrezi”

3 concluzii după derby: de ce nu ia FCSB titlul, unde s-a „gripat” CFR Cluj + fotbalistul renăscut

Citește și:

Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Nationala
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Edi Iordănescu a anunțat echipa de start! Ianis Hagi, titular!
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Edi Iordănescu a anunțat echipa de start! Ianis Hagi, titular!
O grecoaică ce a furat privirile tuturor ține cu România » Ce scor a oferit pentru meciul cu Slovacia
Nationala
O grecoaică ce a furat privirile tuturor ține cu România » Ce scor a oferit pentru meciul cu Slovacia

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (16)
Budrix69
Budrix69  •  11 Aprilie 2023, 07:51
Postat de adriann_ pe 10 Aprilie 2023, 17:44

DOAMNE-FERESTE, ASA CEVA??? :)) Ma, voi p(r)ostacii ciobanului nu aveti demnitate, rusine, decenta sau vreo urma de respect pentru propria persoana. Cum naiba sa faci scenariile astea CAND PANA SI PE RELUARILE DATE DE DIGI IN TIMPUL MECIULUI SE VEDEA CLAR, INDUBITABIL CA OMRANI ERA CU UN PAS IN FATA??? Si dincolo de asta, cand la 1-0 CFR a avut penalty cat casa la Birligea, calcat clar in careu si scos in reclame, CUM NAIBA SA TE PLANGI DE VAR? Rusine ma!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laurkro
laurkro  •  11 Aprilie 2023, 07:28

Penibil.

Dobermannul
Dobermannul  •  11 Aprilie 2023, 00:18
Postat de ED_BAD pe 10 Aprilie 2023, 23:45

Ei nu ii urasc pe "regateni", ii urasc doar pe aia prosti care mai vad si in anul 2023 imperii, etnii, influente nefaste noua si pe Atila venind din Campia Panoniei cu carne de vita sub saua calului... Comportamentul, vocabularul si mentalitatea noastra creaza si adancesc prapastia...

Ce bine ar fi daca ai avea dreptate. Numai ca sute de postari de ale lor te contrazic.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close