FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Arlauskis, moment de sinceritate: „Îmi venea să-l bat pe Hațegan!” » Ce spune de FCSB: „Hai, gata cu ieftineala!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 21:10 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 21:57

Lituanianul Giedrius Arlauskis (33 de ani) a oferit o serie de declarații spectaculoase cu privire la sezonul în care CFR Cluj a ieșit campioană pentru a patra oară la rând.

Portarul revenit în iarnă la CFR Cluj a vorbit despre rivala FCSB, despre Gigi Becali și a dezvăluit cum l-a enervat arbitrul Ovidiu Hațegan, când l-a eliminat la meciul cu FCSB, din martie, pierdut cu de clujeni, scor 0-3.

Giedrius Arlauskis: „Îmi venea să-l bat pe Hațegan”

„Hațegan mi-a dat roșu, dar nu asta m-a supărat. L-am întrebat «Ovidiu, de ce m-ai eliminat?» și el mi-a zis «Regulamentar, sunt acoperit». Adică tu cauți motive? Asta m-a deranjat! Îmi venea să-l și bat!!

Eu nu m-am supărat, OK, e roșu, dar cum să existe o asemenea explicație de la cineva de nivelul lui Hațegan? Vine și zice «Regulamentar, sunt acoperit»... Cauți motive să mă elimini? Cu o săptămâna înainte, au sărit cei de la Steaua și au zis că arbitrii fură. Lăsați vrăjeala, că sunteți speriați!

M-am simțit foarte nasol la acel meci. Când am primit roșu și părăseam terenul, țipau cei de la Steaua, FCSB cum îi ziceți voi, și voiam să sar în tribună. Dar m-am calmat. Am zis «Stai, bă nebunule, că e lung campionatul».

Era MM Stoica cu steagul... Degeaba te agiți după un meci și țipi, și te bucuri. Băi, e un sigur meci. La final de campionat se trage linie. La Steaua se mint între ei, câștigă un meci și sunt cei mai tari, Gigi e cel mai tare. Noi, când pierdem, nu dăm vina unul pe altul. La Steaua, când se pierde un meci, se spune că e blat, că Gigi face schimbările, scrie MM Stoica pe Facebook.

Hai, gata cu ieftineala! Fotbalul se joacă pe teren, cu «cojones», cu tărie”, a spus Arlauskis la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

CFR Cluj scrie istorie în Liga 1: 7 borne impresionante

  • Pentru prima dată, o echipă care nu a câştigat sezonul regular s-a impus la finalul campionatului
  • Prin cel de-al 7 lea titlu câştigat, CFR o egalează pe Venus şi urcă pe locul 3 all-time, fiind depăşită doar de Steaua/FCSB - 26 şi Dinamo - 18.
  • Graţie celor 7 titluri, Clujul devine al 3-lea oraş ca număr de trofee, depăşind Arad. Primele două locuri sunt Bucureşti - 62, Timişoara 10.
  • CFR este prima echipă după Steaua 1993-98 care leagă cel puţin 4 titluri la rând. De asemenea, este doar a doua echipă din provincie care leagă 4 titluri la rând, precedentul realizându-l Chinezul Timişoara, de 6 ori între 1921/22-1926/27.
  • Arlauskis şi Deac au ajuns la 6 titluri câştigate, fiind depăşiţi în istoria campionatului doar de Marius Lăcătuş - 10 titluri, Adrian Bumbescu, Mircea Lucescu, Dumitru Stângaciu şi Tudorel Stoica, fiecare câte 7
  • Căpitanul clujenilor, Mario Camora, este fotbalistul activ cu cele mai multe sezoane consecutive în Liga 1: 10, dintre care 5 încheiate cu titlu
  • Avem prima pereche tata-fiu campioana a Romaniei ca antrenori, Anghel de 4 ori, Edi acum. De asemenea, Dan Petrescu, antrenorul plecat la jumătatea sezonului, ajunge la al 5-lea său titlu. Doar Dumitru Nicolae Nicuşor - 7 şi E. Jenei - 6 au mai multe.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » De ce câștigă CFR Cluj trofeu după trofeu?

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj râde de Gigi Becali! Mario Camora, ironii la petrecerea clujenilor

Revin fanii în Liga 1! Primul meci la care va fi permisă prezența spectatorilor

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
albusibiu
albusibiu  •  24 Mai 2021, 17:00
Postat de danielsam pe 21 Mai 2021, 23:27

Se castiga cu istvan kovacs in meciuri cu contracandidate fcsb si craiova !!!Rusine!!!Istvan kovacs si cfr egal ***!!!

Baietelule, vezi ca in meciul decisiv de la Craiova, Craiova-CFR 1-3, doar pana la pauza Kovacs nu a dat 2 penalty-uri clare pentru CFR. Au fost faulturi evidente in careu asupra lui Deac si Sigurjonsson. La pauza era 1-1 si daca se termina asa atunci campionatul inca se juca. Dar oare intelegi tu asa ceva sau doar ai sistemul digestiv pus invers?

gazistu
gazistu  •  22 Mai 2021, 17:47

NU ERA RAU LA ii dai 2-3 pumni... sa stie ca ce-i asteapta ...se cred prea cu nasul pe sus, arbitrii ... bine le-o facut Ganea!!! cand antrenorii gresesc, sunt trimisi in tribune; cand jucatorii gresesc, sunt eliminati; cand arbitrii gresesc, NU SE INTAMPLA NIMIC!! PAI Ce-s astea? pe cine arbitrii, prosti?

1794044913986609
Ana Si Marius Vadan  •  22 Mai 2021, 09:10

Dupa prestatia ta de la meciul cu Ludogorets cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci referitor la FCSB este sa taci.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează