FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Informații de ultimă oră de la CFR Cluj: Mihai Bordeianu a semnat!

Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj
Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj

Articol de , - Publicat luni, 30 august 2021 22:15 / Actualizat luni, 30 august 2021 22:59

Zi plină la CFR Cluj, clubul care a ținut capul de afiș în fotbalul românesc în ultimele zile. Mihai Bordeianu (29 de ani) a semnat cu campioana României. 

UPDATE 22:20 » Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj

Din informațiile GSP.ro, Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj un contract valabil 3 sezoane. Mijlocașul central se întoarce, astfel, la clubul alături de care a câștigat 4 campionate și două Supercupe.

UPDATE 13:20 » Mihai Bordeianu, prezent și el la teren

Mihai Bordeianu, fotbalist dorit atât de CFR cât și de FCSB, a fost surprins luni la Cluj, plecând de la stadion cu o mașină a clubului.

Bordeianu este așteptat să semneze în cursul zilei de astăzi cu campioana României.

UPDATE 11:50 » Petrescu este la stadion

Dan Petrescu a ajuns și el la stadion în urmă cu puțin timp. Acesta a venit pe altă parte a stadionului, fără a fi surprins de reporterii de la fața locului.

Știrea inițială:

La nici 12 ore de la victoria din derby-ul cu FCSB, la CFR Cluj a început din nou agitația. Iar patronul Neluțu Varga, protagonist în telenovela din ultimele zile, și-a intrat în rol încă de la primele ore ale dimineții.

Din moment în moment, Dan Petrescu, cel care va prelua frâiele echipei, ar trebui să ajungă pentru a-și pune semnătura pe contract. Reporterii Gazetei prezenți în Feleac l-au surprins în această dimineață pe Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, făcându-și apariția la stadion.

Ulterior, Varga a fost urmat și de Marian Băgăcean, unul dintre oamenii de încredere ai patronului, implicat în evenimentele tensionate din ultimele zile. 

Bogdan Mara revine la CFR Cluj

Bogdan Mara e ultimul sosit la stadion. Fost jucător și oficial în „Gruia”, ultima oară la Astra Giurgiu, acesta urmează să revină la CFR. Acolo unde, din informațiile obținute de GSP.ro, va ocupa funcția de director sportiv.

Informații de ultimă oră de la CFR Cluj: Mihai Bordeianu a semnat!

Dan Petrescu, implicat de la distanță în supervictoria cu FCSB

Numirea lui Dan Petrescu la Cluj e iminentă. Tot „Bursucul” e cel care, de la distanță, a „dirijat-o” pe CFR în partida de aseară cu FCSB, câștigată cu 4-1. La finalul partidei, Cristi Moldovan, antrenorul de portari care a condus-o pe campioana României de pe bancă în meciul cu roș-albaștrii, a recunoscut implicarea lui Dan Petrescu în deciziile tactice.

Ieri, existau încă neconcordanțe între Varga și Petrescu. Din informațiile GSP, cele două părți au întâminat mai multe probleme la negocieri. Cei doi nu se înțeleseseră la bani și la clauzele de reziliere, în condițiile în care tehnicianul a mai avut experiențe anterioare neplăcute cu Varga.

„Bursucul”, alături de care CFR a câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020, îi ia locul lui Marius Șumudică, cel care a fost demis după înfrângerea suferită joia trecută cu Steaua Roșie Belgrad, 1-2. În campionat, palmaresul lui Șumi era imaculat: șase victorii din tot atâtea partide.

Știre în curs de actualizare! Rămâi pe GSP.ro pentru a afla ultimele detalii din Gruia!

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

NOTE GSP Ovidiu Ceclan > Edi Iordănescu » Note după derby-ul în care FCSB a fost UMILITĂ: antrenorul și 9 jucători ai roș-albaștrilor, corijenți la Cluj!

CFR CLUJ - FCSB 4-1. Dezvăluiri din culise: ce rol a avut Dan Petrescu în supervictoria campioanei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (37)
llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  30 August 2021, 15:40
Postat de Dumitru Ciobanu pe 30 August 2021, 10:04

O rușine ce afăcut acest patron a făcut ardealul de râsul lumii în țară chiar și în străinătate.jucătorii nu sunt roboți mai greșesc e omenește cum a greșit și acest patron.Scuze lui Sumudică că predă ștafeta cu locul 1 și 7 din 7 21 de puncte.

Ba, mie mi se pare fascinant. Ii umileste CFR pe astia, dupa ce s-au antrenat saptamana trecuta in garaj si pe banca primesc indicatii de la electrician, sau ce meserie o avea ala, ca au plecat toti antrenorii. Echipa mai r31ardata decat Fcsb nu exista in lume. Astia sunt infiintati pentru amuzamentul celorlalti microbisti. Au adunat toti prostii acolo si isi iau umilinte dupa umilinte. Multumim Becali pentru ca ai trupa asta si ne faci sa radem an de an.

rocky5
rocky5  •  31 August 2021, 01:01
Postat de llocomotivalibera pe 30 August 2021, 15:37

Aici isi bate joc lumea de FCSB ?

Peste tot, nu numai aici!;)

c23665
c23665  •  30 August 2021, 17:20
Postat de Manu Ion pe 30 August 2021, 15:03

Va imbatati cu apa rece cfr-istilor ! Nu uitati ca anul trecut in primul meci dintre cfr si fcsb diferenta de trei goluri a fost in favoarea fcsb si au pierdut campiuonatul !!!! Aseara cred ca a fost un penalty la Olaru de sa vazut de la Bucuresti numai hoteganul nu la vazut !!!! Doua goluri vi le facut fcsb cadou !!!! Cu Keseru,Budescu,Oghenda,Sorescu,V.Gheorghe(daca vin la fcsb)nu prea va vad bine in disputa cu ei !!!

Acel meci nu mai conta in campionat. Putea fi 100 la 0. Iar faza cu Olaru... a fost cel mai jenanta simulare din ultimii ani! Au râs si Tanase si Tavi Popescu de el!!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează