FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj vrea să dea lovitura pe piața transferurilor! Mutarea pregătită de clujeni poate afecta naționala

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 11:33 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 11:44

CFR Cluj este gata să dea lovitura pe piața transferurilor și negociază cu portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani).

Fost campion cu CFR Cluj, Arla e liber de contract din cauza unei reguli din campionatul Arabiei Saudite, Al Shabab fiind nevoită să elibereze un loc pentru jucătorii străini. Potrivit surselor GSP.ro, CFR Cluj a intrat pe fir și a început discuțiile pentru a-l readuce pe portar.

Arlauskis e dorit de CFR Cluj

Lituanianul a fost o piesă de bază la succesul CFR-ului din ultimele trei sezoane, iar clujenii îl vor înapoi. Dacă va reveni, Arlauskis are toate șansele să devină titular și  să-l scoată dintre buturi pe Cristi Bălgrădean, adus de la FCSB, gratis, înainte de startul acestui sezon.

5 titluri de campiona câștigat Giedrius Arlauskis: 3 cu CFR Cluj, 1 cu Unirea Urziceni și 1 cu FCSB

Transferul lui Arlauskis la CFR Cluj poate afecta naționala României

Revenirea lui Arla în Gruia ar însemna trecerea lui Bălgrădean pe banca de rezerve, iar mutarea ar putea avea un impact și asupra naționalei lui Mirel Rădoi.  Gazeta a apelat la 8 foști portari importanți din istoria naționalei, care au votat cine ar trebui să fie titularul din poarta tricolorilor în viitoarea campanie, cea pentru Mondialul din 2022, care începe în mai puțin de două luni, iar „Pufi” a obținut cele mai multe voturi.

EXCLUSIV CFR Cluj vrea să dea lovitura pe piața transferurilor! Mutarea pregătită de clujeni poate afecta naționala
Giedrius Arlauskis, decisiv la ultimul titlu cucerit de CFR Cluj

Cine apără poarta României?

Astfel, dacă Bălgrădean va fi trecut pe linie moartă la CFR Cluj, Rădoi va avea bătăi de cap în a alege portarul titular, avându-i pe listă, pe lângă Bălgrădean, pe Ionuț Radu (rezervă la Inter), Andrei Vlad (titular la FCSB), David Lazar (titular la Astra) sau Florin Niță (titular la Sparta Praga).

VIDEO  Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Motiv comic pentru eșecul lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită: „Au crezut că e atacant”

Un fotbalist de bază de la Viitorul, dorit de CFR Cluj » Câți bani cere Gică Hagi

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (39)
cornelcc
cornelcc  •  09 Februarie 2021, 02:03
Postat de ionica007 pe 08 Februarie 2021, 15:59

Hai sa-ti raspund si tie, asa ca divertisment...:)... CINE din tara asta A VANDUT jucatori a caror varsta se apropie de 30 de ani?!... Nu te mai chinui, ca nu merita, iti raspund eu: NIMENI, in afara franarilor... Iar cei doi nu ca nu au facut fata rigorilor campionatului de acolo, dar a intervenit o restrictie la numarul de straini folositi. Bordeanu este doar imprumutat la CFR, iar despre Arlauskis (de departe cel mai bun portar din Romania ultimilor ani...) inca nu se stie ce drum va urma. Cam asta este realitatea... In privinta ''ejacularii'', pot sa-ti dau exemple cate vrei de jucatori transferati cu alai si fanfara si care au fost scuipati inapoi in eterna romanica... Cat timp crezi ca vor mai face umbra in Italia cei doi ''chiparosi'' vanduti la Parma?...:)...

Te chinui degeaba, “stimabile”. Incerci sa-l vopsesti pe Arla, *** Auzi la ei: “Lovitura pe piata transferurilor!”. “Transferul” fiind de fapt negocierea intoarcerii cu codita intre picioare a lui Arla de la Arabi, dupa doar cateva luni! Daca aveau nevoie de el, cu soguranta il pastrau intre strainii eligibili si ejectau altul. Despre Bordeianu, idem.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciollo
ciollo  •  08 Februarie 2021, 20:02
Postat de silvio__ pe 08 Februarie 2021, 17:09

"becali n-o sa vada vreodata banii aia pe el" --> nino nino, living in denial! =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nino nino, Silvio! Oricum o intorci, tot un 'lacheu' esti!

silvio__
silvio__  •  08 Februarie 2021, 17:09
Postat de adriann_ pe 08 Februarie 2021, 16:14

Mihaila nu trebuie pus pe acelasi plan cu Man, a plecat pe o suma mai rezonabila, din postura de speranta de 20 de ani. SI isi arata calitatile, cand este introdus pe teren joaca fotbal. Man este o teapa produsa de "vopsitoria" ciobanului si dupa parerea mea becali n-o sa vada vreodata banii aia pe el. Nu cred ca au nevoie italienii sa invete de la noi cum se scapa de o teapa, dupa inca 2-3 meciuri in care "perla" o sa arate fix nimic gasesc aia vreo chichita in contract.

"becali n-o sa vada vreodata banii aia pe el" --> nino nino, living in denial! =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează