FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 4-1

CFR CLUJ - FCSB 4-1. Deac recunoaște: „Nimeni nu se aștepta la acest scor”. Secretul din spatele reușitei

Ciprian Deac +11   FOTO
Ciprian Deac

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2021 22:50 / Actualizat duminica, 29 august 2021 23:38

CFR s-a impus de o manieră categorică în derby-ul cu FCSB, terminat 4-1. La finalul partidei, Ciprian Deac și-a lăudat echipa pentru prestația excelentă împotriva roș-albaștrilor.

Totul despre CFR Cluj - FCSB 4-1, AICI

„Au fost câteva zile foarte grele, a fost puțin haos. E bine că noi jucătorii ne-am adunat. Știam ce grup avem, ce mentalitate avem, ce spirit avem și acest lucru s-a văzut în această seară. Am vorbit cei mai experimentați, am încercat să strângem rândurile, să mergem mai departe, pentru că e păcat de tot ce am făcut în ultimii 4 ani să dăm acum cu piciorul. 

CFR, în acest moment, e un club puternic în România. În Europa nu am putut face meciuri reușite, asta e viața. Trebuie să muncim mai mult și să dăm mai mult în Europa. Eu cred că nimeni nu se gândea la un scor așa mare. Știam că dacă noi suntem concentrați și vom fi la fel de serioși ca până acum vom obține cele 3 puncte. 

E clar că nimeni nu s-a gândit la acest scor, voiam doar să obținem cele 3 puncte. După cum știți, în play-off va fi un alt campionat, tot ce muncim în campionatul regular se înjumătățește. Fiecare echipă va avea șansa ei. 

Nu vreau să vorbesc despre ce a fost, ne pare rău de tot ce s-a întâmplat. Viața merge înainte, fotbalul merge înainte, orice antrenor este binevenit aici. Avem un grup serios, muncim mult, iar orice antrenor va putea lucra foarte ușor cu noi”, a declarat Deac după partidă.

Clasament Liga 1: CFR Cluj, liderul campionatului

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul CFR Cluj - FCSB

foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
+7 FOTO

CFR - FCSB 4-1 » Roș-albaștrii, umiliți în „Gruia”

„Eu, împreună cu staff-ul medical, preparatorul fizic, am făcut echipa de start. Toată lumea care a putut să ne ajute cu un sfat, a făcut-o. Am avut nevoie”, au fost cuvintele rostite cu multă emoție de Cristi Moldovan, antrenorul de portari de la CFR Cluj, înaintea meciului, la flash interviu. 

Sub bagheta acestuia, care și-a asumat conducerea echipei în absența unui „principal” veritabil, CFR Cluj nu i-a dat nicio șansă lui FCSB în derby-ul etapei 7. Extrem de motivați, ardelenii i-au limitat pe elevii lui Edi Iordănescu la un singur șut pe poartă până în minutul 88! 

În tot acest timp, le-au dat 4 roș-albaștrilor! Sub privirile a 9.000 de spectatori, care au îndurat ploaia torențială din Cluj-Napoca, gazdele au făcut instrucție cu jucătorii lui FCSB, parcă depășiți de miza întâlnirii și de starea foarte proastă a gazonului, îmbibat cu apă. 

Scorul a fost deschis în minutul 30 de Billel Omrani, care a șutat de la marginea careului cu pământul, după o respingere neinspirată a lui Paulo Vinicius. A doua repriză le-a aparținut total gazdelor, care au avut o sumedenie de ocazii. În minutul 56, Runar Mar Sigurjonsson a făcut 2-0, profitând de respingerea nefericită a lui Andrei Vlad, în fața porții, fix pe capul islandezului. 

În minutul 67, Ciprian Deac a dus scorul la 3-0. Aflat la marginea careului advers, Denis Alibec i-a pasat lui Deac. 

Veteranul CFR-ului a preluat calm și a șutat sigur, cu latul, Andrei Vlad fiind depășit de execuția mijlocașului. Denis Alibec a dus scorul la un neverosimil 4-0 în minutul 73, din penalty, după ce Andrei Vlad l-a doborât în propriu careu pe Claudiu Petrila. În ultimul minut, Ianis Stoica a marcat golul consolării pentru FCSB. 

CFR Cluj reușește astfel să pună 12 puncte distanță de FCSB după numai 7 etape!

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Protest la CFR Cluj - FCSB » Mesajul afișat în timpul meciului: „Ați pătat aceste culori”

A comis-o din nou! Andrei Vlad, greșeli decisive în Gruia

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 August 2021, 15:38

Dar testul antidoping? Batista pe tambal, in Romania! Cand este vorba de extern... atunci "pepenii sunt paziti"! Ce inseamna sa ai... "protectie de sus"! Cine ar avea curaj numai sa rosteasca cuvantul "Testare antidoping"?

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  30 August 2021, 06:35

La ți săpat pe Sumi sa plece, numai ca el sa ales pt. 2 luni de munca cu bani frumoși, fără sa va da ți seama la ți băgat la plata aiurea pe patron, și asta i bătut în cap ca nu știe ce vrea, dar se joaca pe banii lui

Vezi toate comentariile (2)
Comentează