FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Au primit avizele de la Pompieri și Jandarmerie, urmează vizita LPF! Tot mai aproape de inaugurarea noului stadion din SuperLigă

Miercuri, comisiile de avizare de la Pompieri și de la Jandarmi au vizitat arena din Târgoviște, iar până la finalul săptămânii ar putea ajunge și cea de la LPF.
Miercuri, comisiile de avizare de la Pompieri și de la Jandarmi au vizitat arena din Târgoviște, iar până la finalul săptămânii ar putea ajunge și cea de la LPF.

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 07:02 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 09:19

Miercuri, comisiile de avizare de la Pompieri și de la Jandarmi au vizitat arena din Târgoviște pe care ar urma să evolueze Chindia, iar până la finalul săptămânii ar putea ajunge și cea de la LPF.

După aproape 4 ani de așteptare și numeroase termene oficiale nerespectate, renovarea arenei "Eugen Popescu" a ajuns la final. 

Iată care sunt arbitrii de casă în Superligă: două cluburi îl au pe Kovacs pe listă! Aliații Rapidului sunt inamici pentru FCSB și CFR Cluj + cine e cu Farul și Craiova
ARBITRAJ
Iată care sunt arbitrii de casă în Superligă: două cluburi îl au pe Kovacs pe listă! Aliații Rapidului sunt inamici pentru FCSB și CFR Cluj + cine e cu Farul și Craiova

Chindia așteaptă omologarea stadionului 

Miercuri, pe noul stadion, modernizat de primăria orașului, și-au facut apariția echipele din partea Pompierilor și ale Jandarmeriei, pentru avizele necesare inaugurării arenei. A fost prezent și edilul orașului, Cristian Stan, care în ultimul timp a vizitat zilnic obiectivul, pentru a se asigura că se lucrează mai repede decât până acum.

Iar Comisia de omologare LPF ar putea ajunge chiar la finalul acestei săptămâni pentru inspecția finală, după ce luna trecută mai vizitase arena, pentru a indica ce mai trebuie făcut pentru a se putea juca iar la Targoviște în Superligă.

Dacă totul va fi în regulă și se va obține omologarea stadionului, Chindia ar putea juca primul meci acasă după 4 ani, chiar în partida din etapa a 7-a, cu Petrolul, programată pe 5 mai. 

Miza meciului cu Petrolul

Primăria mai are un interes ca arena să fie omologată la timp pentru ca partida cu Petrolul să se joace la Târgoviște și nu pe "Ilie Oană". Pentru că suporterii au anunțat că nu vor merge iar la Ploiești să susțină echipa, care ar fi iar gazdă pe terenul adversarilor, pentru a doua oară în acest sezon.

Așa s-a întâmplat și în runda a 8-a din sezonul regulat, când Chindia nu a beneficiat de sprijinul fanilor în partida cu "lupii galbeni", pe "Ilie Oană", pierdută cu 2-3.

După 5 runde din play-out, echipa lui Toni Petrea se află pe locul 7, primul de baraj pentru supraviețuire, la două puncte de Voluntari, aflată un loc mai sus.

Iar Chindia ar mai avea de jucat acasă cu Petrolul și apoi, în ultima etapă, chiar cu ilfovenii.

25 mai 2019a fost data ultimului meci jucat de Chindia pe arena din Târgoviște, când a învins cu 4-1 pe Luceafărul Oradea, obținând matematic promovarea în prima ligă, după 21 de ani

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de FCU Craiova - Chindia

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Dan Petrescu a apăsat butonul de panică la CFR: „Asta riscăm! Suntem «pa»!”

Laszlo Dioszegi, după calificarea în finala Cupei României: „Un singur lucru vreau să spun, o fac public!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
georgatos01
georgatos01  •  27 Aprilie 2023, 16:47

Am crezut că e baza de la Mogoșoaia.????????????

dumitrescu080
dumitrescu080  •  27 Aprilie 2023, 13:41

Domnilor nu înțeleg de ce ați moderat comentariul. Tremuratul mâinii este o alta zile că dânsul este învățat să scrie numai lucruri negative despre această echipă și acest stadion. Cam ce este grasit? Când spune ceva pozitiv nu prea este in apele dânsului.

dumitrescu080
dumitrescu080  •  27 Aprilie 2023, 11:43

Domnule Mărgărit o poza cu stadionul din zilele noastre nu aveți? Asta este de anul trecut. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează