FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - UTA 2-1

VIDEO UTA, înfrângere la limită împotriva Chindiei! Tot mai departe de locurile de salvare » Clasamentul ACUM

Chindia - UTA Arad, live
Chindia - UTA Arad, live

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 16:02 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 16:02

Chindia a câștigat cu UTA Arad, scor 2-1, în etapa #5 din play-out.

AICI, programul etapei 5 din play-out

Vasile Dîncu, nemilos cu Florin Talpan: „Vă spun un lucru care m-a șocat” + „Nu prea a avut rezultate concrete”
CSA STEAUA
Vasile Dîncu, nemilos cu Florin Talpan: „Vă spun un lucru care m-a șocat” + „Nu prea a avut rezultate concrete”

Chindia a deschis scorul prin Daniel Popa, în minutul 19. Atacantul a trimis pe colțul portarului, pe jos, din lovitură liberă, mingea trecând pe lângă zid. Tot târgoviștenii au fost aproape de gol, Neguț. El a scăpat singur cu Kucher, însă a tras slab, în portar. UTA a părut că s-a trezit la pauză și a fost mult mai periculoasă în startul reprizei secunde. 

Au pus presiune la poarta lui Căbuz, iar Celea a fost aproape de autogol. Fundașul a avut noroc, mingea a trecut pe lângă poartă. Golul arădenilor a venit în cele din urmă. Puștiul Rareș Pop a egalat cu un șut la colțul lung, fără șanse pentru Căbuz. Doar 8 minute a durat bucuria elevilor lui Balint. 

Același Daniel Popa a marcat pentru Chindia, de data aceasta cu stângul, la lung, după o pasă în adâncime primită de la Popadiuc.

Clasamentul din play-out

UTA a rămas cu 18 puncte, pe locul 14, de baraj. Chindia e pe 13, cu 4 puncte în plus. U Cluj e prima echipă aflată deasupra liniei, cu 23 de puncte și meci de disputat cu Mioveni în această etapă.

FINAL » Chindia - UTA Arad 2-1

  • Cele mai importante statistici
  • Au marcat: D. Popa 19, 62 / R. Pop 53
  • VIDEO cu cele mai importante faze
  • 959 de fani asistă la meci
  • Popa a deschi scorul cu un șut din lovitură liberă, pe colțul portarului, care a plonjat târziu. Chindia a fost aproape să își dubleze avantajul, însă Neguț a ratat sinngur cu Kucher, șut pe centrul porții.
  • 3-2 a fost raportul șuturilor pe poartă în prima repriză, în favoarea Chindiei
  • După pauză, UTA a început mai bine și s-a aruncat în atac. Celea a fost aproape de autogol, apoi Rareș Pop a marcat pentru arădeni. Doar 8 minute mai târziu, Daniel Popa a fost lansat de Popadiuc și a dus scorul la 2-1 pentru Chindia, din postură de 1 la 1 cu portarul

Chindia - UTA, echipele de start  

CHINDIA (4-2-3-1): Căbuz - Căpușă, Celea, Boldor, D. Dumitrașcu - Dulca, Akhmatov - Atanase, Popadiuc, Neguț, D. Popa
Rezerve: D. Moldovan, Cooper, S. Buș, Perianu, M. Mihaiu, Orozco, Vorobjovas, A. Șerban, Corinus
Absenți: Grubac, Chamed (accidentați)
Antrenor: Anton Petrea

UTA (3-4-3): Kucher - Chindriș, Benga, Abeid - Vukcevic, Batha, Cascini, Ubbink - R. Pop, Postolachi, Roger
Rezerve: F. Iacob, R. Benzar, Hoxhallari, R. Șteau, A. Stahl, P. Anton, Otele, Milosevic, W. Barbosa
Absent: Erico (accidentat)
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)
Arbitru: Ionuț Coza (Cernica, Ilfov); A1: Radu Ghinguleac (București); A2: Stelian Slabu (Brașov); VAR: Iulian Dima (București); AVAR: Andrei Moroiță (Ploiești)

Citește și: 

Gică Hagi, fericit după victoria cu CFR: „La Farul se reaprinde flacăra! Se naște ceva frumos” + Decizia care a decis meciul

Varga, atac furibund la adresa arbitrajului lui Colțescu din meciul cu Farul: „Nici în codru nu se fură în halul ăsta. Ăsta a fost jaful jafurilor”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
us27steaua
us27steaua  •  23 Aprilie 2023, 16:57
Postat de GigelMititel pe 23 Aprilie 2023, 15:54

N-ar putea sa retrogradeze direct 3 echipe (Mioveni, Arges si UTA) si doar una (Chindia) sa joace barajul ? Ca la cat de penibil joaca UTA nu ar merita sa joace in sezonul viitor al Ligii 1, chiar daca baraj ar fi Buzaul

etapa trecuta erau prosti care spuneau ca chindia o sa retrogradeze direct. oricum,ce a facut etapa trecuta chindia cu argesul este suspect tinand cont ca acum au batut pe uta. trebuia invers,sa bata chindia pe arges si sa piarda cu uta. avantajul este ca si uta mai are cu mioveniul care la ora meciului o sa fie retrogradata matematic. chiar daca etapa viitoare arges face blat cu mioveni si ii bate,uta tot termina peste arges.

GigelMititel
GigelMititel  •  23 Aprilie 2023, 15:54

N-ar putea sa retrogradeze direct 3 echipe (Mioveni, Arges si UTA) si doar una (Chindia) sa joace barajul ? Ca la cat de penibil joaca UTA nu ar merita sa joace in sezonul viitor al Ligii 1, chiar daca baraj ar fi Buzaul

rav410wrc
rav410wrc  •  23 Aprilie 2023, 12:58

"De la Dunare la Sena din Carpati la Pirinei, Toti utistii se aduna sa vada un meci si. Toti iau mingea si-o incerca si o joaca armonios, Numai unul sta pe banca si suspina dureros. E Petschovski fotbalistul ce-ti incanta inima, Tot Aradul il admira impreuna cu UTA!" Forza UTA !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează