FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL

EXCLUSIV Șeful Petrolului a spus ce vrea de la meciul cu Dinamo: „Va fi dificil”

Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, în alb, spune că „lupii” sunt pregătiți de derby-ul de sâmbătă seară cu Dinamo (21:45), vin pentru victorie, „dar decât nimic, e bună și o remiză”.
Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, în alb, spune că „lupii” sunt pregătiți de derby-ul de sâmbătă seară cu Dinamo (21:45), vin pentru victorie, „dar decât nimic, e bună și o remiză”.

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 14:59 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 15:09

Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, 38 de ani, spune că „lupii” sunt pregătiți de derby-ul de sâmbătă seară cu Dinamo (21:45), vin pentru victorie, „dar decât nimic, e bună și o remiză”. 

Dinamo o va întâlni sâmbătă seară pe Petrolul Ploiești, pe stadionul „Arcul de Triumf”, de la ora 21:45, o confruntare a orgoliilor pentru ambele grupări.

Tragerea la sorți a play-off-ului Cupei României Betano: cu cine joacă Dinamo și CSA Steaua
PLAY-OFF
Tragerea la sorți a play-off-ului Cupei României Betano: cu cine joacă Dinamo și CSA Steaua

Claudiu Tudor, înainte de Dinamo - Petrolul: „Vrem să câștigăm, dar e bun și un punct”

„O să fie un derby și în tribune, și pe teren. Cel mai bun să câștige! Va fi un meci foarte, foarte greu, chiar dacă mulți au zis că Dinamo va fi candidată certă la retrogradare. Întotdeauna Dinamo a avut șanse de a lua puncte, și în primele trei etape, când pierdut.

Respectăm clubul Dinamo. Ne dorim cele 3 puncte, ne așteaptă un meci dificil. Dacă ar fi bună și-o remiză? Decât nimic, e bun și-un punct!”, a reacționat Claudiu Tudor, președintele Petrolului, pentru GSP.ro.

Urmează să stabilim și numărul biletelor galeriei Petrolul pentru meciul cu Dinamo. Probabil, vom avea în jur de 400 de bilete, vom vedea

- Claudiu Tudor, președinte Petrolul

Care este situația lui Florin Pîrvu: „Am fi arătat ca niște amatori. Am ales drumul corect și firesc”

Conducătorul „găzarilor” a ținut să lămurească și situația lui Florin Pîrvu, antrenorul echipei, printre altele, fost campion ca jucător cu Dinamo București în 2002. S-a vehiculat că tehnicianul ar putea fi schimbat în urmă cu o lună, între timp a învins, consecutiv, Farul (3-2), Rapid  (2-0) și FCU Craiova (4-3)..

„Zvonuri au fost și vor mai fi. Noi am acordat încredere antrenorului, acesta era drumul corect și firesc. Dacă am fi trecut la schimbarea antrenorului după niște penalty-uri ratate sau un eșec, două, am fi arătat ca niște amatori, acest lucru nu există la Ploiești. Am demonstrat că suntem profesioniști și nu facem lucrurile pe picioare.

La Petrolul, totul se face cu cap, nu o chestie de impuls sau la spusele unuia sau altuia. Și el a crescut ca antrenor, Pîrvu de acum e mai bun decât cel din martie. Se vede și în rezultate. Eu văd situația zi de zi la antrenamente", a mai comentat Claudiu Tudor.

Minune să prindem play-off-ul? Nu! Ar fi o surpriză plăcută a campionatului. A avea cinci meciuri acasă cu 12-15.000 de oameni în tribune ar fi ceva fantastic pentru Petrolul

- Claudiu Tudor, președinte Petrolul

Nu, nu punem presiune nici pe jucătorii care au mai trecut la Dinamo, gen Hanca, Grozav sau Irobiso, nici pe ceilalți. Am discutat cu ei și când a fost meciul cu Rapid, nu e unul capital sau mai special decât cel cu Rapid. Tratăm la fel și partidele cu Farul sau Oțelul. Nu tratăm pe nimeni altfel decât cu respect

- Claudiu Tudor, președinte Petrolul

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre Dinamo - Petrolul

Citește și alte știri:

VIDEO Tragerea la sorți a play-off-ului Cupei României Betano: cu cine joacă Dinamo și CSA Steaua

EXCLUSIV Un fost conducător al lui Dinamo e ferm: „Cionca are dreptate să ofere 1 leu pentru 10% din acțiuni. Prețul cerut de Red&White nu are acoperire”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează