FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FARUL 2-8

Face un pas în față după umilința cu Farul: „De acum, eu sunt responsabil pentru tot la Clinceni!”

Farul s-a impus fără drept de apel în fața celor de la Academica Clinceni, scor 8-2, într-o partidă restantă din etapa #23 din Liga 1. Florin Stângă (43 de ani), antrenorul clubului ilfovean, este optimist în privința viitorului echipei. +7   FOTO
Farul s-a impus fără drept de apel în fața celor de la Academica Clinceni, scor 8-2, într-o partidă restantă din etapa #23 din Liga 1. Florin Stângă (43 de ani), antrenorul clubului ilfovean, este optimist în privința viitorului echipei.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 22:28 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 22:44

Farul s-a impus fără drept de apel în fața celor de la Academica Clinceni, scor 8-2, într-o partidă restantă din etapa #23 din Liga 1. Florin Stângă (43 de ani), antrenorul clubului ilfovean, este optimist în privința viitorului echipei. 

Florin Stângă, ultima dată pe banca divizionarei secunde Astra, și-a asumat o misiune complicată, salvarea de la retrogradare a celor de la Academica Clinceni. Startul a fost unul complet ratat, dar antrenorul rămâne încrezător. 

Interzis la FCSB » Tatăl fotbalistului dorit de Becali e categoric: „În România, doar aici va juca!”
Mercato
Interzis la FCSB » Tatăl fotbalistului dorit de Becali e categoric: „În România, doar aici va juca!”

Florin Stângă, după Clinceni - Farul 2-8: „Sunt responsabil pentru tot”

„Din păcate, am luat 4 goluri din centrări. E prea mult pentru nivelul Ligii 1. Scorul e dureros, usturător, dar poate asta ne ambiționează. Sincer, cred că putem îndrepta lucrurile. Poate asta ne va face să fim mult mai responsabili. 

Am încredere că ne putem organiza mai bine. Din păcate, timpul nu e de partea mea. Jucăm din 3 în 3 zile, dar mi-am asumat responsabilitatea când am venit. De acum, eu sunt responsabil pentru tot. 

Asta e viața. Mai sunt și șocuri, surprize. Am luat golurile prea ușor. Parcă orice șut pe poartă a fost gol. O să discut cu elevii mei. Trebuie să înțeleagă că trebuie să muncească mai mult, e și cariera lor în joc”, a spus Florin Stângă, la Telekom Sport. 

Strategia a fost să îi prindem pe contraatac. După ce am luat golul 4, ne-am dezorganizat total. Nu mi-e teamă, nu mi-e rușine, o să muncim mai mult și o să reglăm lucrurile. Sunt convins că voi reuși mai mult de atât. Învăț, sunt la început de drum, dar am încredere. 
- Florin Stângă, antrenor Academica Clinceni

Cum arată clasamentul din Liga 1, după Clinceni - Farul 2-8

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Armistițiul propus de Gigi Becali lui Valeriu Iftimie, pentru a evita procesul în cazul Moruțan » Comisiile l-au enervat la culme: „Trebuie dat afară”

Un șef de club din Liga 1 se revoltă: „Noi nu avem LPF! Nu l-am văzut de 8 ani pe domnul Iorgulescu”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  18 Februarie 2022, 05:57

Sa l intrebati pe Stanga ***!!! E foarte important de stiut si cred ca toti am vrea sa vedem viata mai roza dupa 8-2! Emana un optimism vezuvian,eclatant))) Deci neaparat sa ne spuna ! Vrem si noi)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo19
paolo19  •  18 Februarie 2022, 05:10

Sunteti morti, dar încă nu știți...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează