FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se ia de conducătorii lui Dinamo: „Nu înțeleg ce vor fanii”

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 14:51 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 15:01

Ion Crăciunescu a comentat situația de la Dinamo și a avut un mesaj pentru Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, cei doi acționari majoritari ai clubului.

Fostul arbitru și șef al CCA spune că apreciază investiția pe care cei doi au făcut-o în club, dar le cere să aducă mai mulți bani pentru ca Dinamo să revină în lupta pentru supremație în Liga 1.

Gol în al 11-lea meci pentru Dinamo: „Progresăm, încă nu oferim destul” » Replica realistă a lui Ovidiu Burcă
DINAMO
Gol în al 11-lea meci pentru Dinamo: „Progresăm, încă nu oferim destul” » Replica realistă a lui Ovidiu Burcă

Ion Crăciunescu, mesaj pentru conducerea lui Dinamo 

„Dinamo a fost într-o stare de incertitudine, nu știi ce îți aduce ziua de mâine. Cu CFR Cluj a obținut e gal excepțional, dar știți ce vrea lumea? Vrea ca Dinamo să se bată cu Steaua pe locul 1. Lumea ca Dinamo să fie cea care a fost. Asta nu înțeleg oamenii ăștia. 

Ei fac eforturi, dar nu sunt suficiente pentru ce înseamnă Dinamo. Eu nu am nimic cu ei, fac un efort, aduc bani de acasă, dar e insuficient. Știți care e treaba? Dinamo are condiții de supraviețuire, nu are condiții să fie pe în primele două sau trei. 

Dinamo are nevoie de transferuri, dar transferurile costă. Nu e ușor, iar oamenii ăștia nu pot. Va fi foarte greu până nu va veni cineva care să poată face asta”, a spus Ion Crăciunescu în emisiunea „Liga DigiSport”.

Important e că suntem singurii care ne-am asumat să salvăm Dinamo în februarie. Lăsăm timpul să judece, o să vedem în timp. Lucrurile nu se pot construi peste noapte. Toată teoria asta că nu sunt bani este falsă. Tocmai făceam un calcul și din martie până astăzi am adus în club 4 milioane de euro. Mi se pare că ritmul este suficient pentru a crea un club puternic.

- Andrei Nicolescu

VIDEO Andrei Nicolescu iese la atac după Dinamo - CFR Cluj: „Sunt nemulțumit de arbitraj”

Citește și:

Neluț Roșu a găsit „un nou punct de plecare pentru Dinamo” » Mesaj pentru fanii care îi critică pe jucătorii lui Ovidiu Burcă
DINAMO
Neluț Roșu a găsit „un nou punct de plecare pentru Dinamo” » Mesaj pentru fanii care îi critică pe jucătorii lui Ovidiu Burcă
Eroul lui CFR Cluj o laudă pe Dinamo: „Mai bine un punct decât nimic”
DINAMO - CFR CLUJ 1-1
Eroul lui CFR Cluj o laudă pe Dinamo: „Mai bine un punct decât nimic”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  09 Octombrie 2023, 22:39

Suporterii de rezultat se pot duce la Fcsb sau Rapid

5381Sm
5381Sm  •  09 Octombrie 2023, 20:27
Postat de sdoru pe 09 Octombrie 2023, 19:00

Domnule despre care fani vorbiti??? 95% dintre suporterii dinamovisti sunt realisti si stiu ca Dinamo a fost moarta si a inviat!!!Constientizeaza faptul ca trebuie sa creasca sanatos din nou si ca nu se poate peste noapte!!! Ne-am saturat de bisnitari gen Borcea sau de puricosi precum Cortacero/Talnar!!!

Foarte bine sintetizat! Sunt absolut de acord cu tine. Hai Dinamo!!!

istet10
istet10  •  09 Octombrie 2023, 20:18

O adunatura de prostalai fanii astia. Irelevanta parerea lor. Important este ca sunt docili. Dau bani, striga ... Numai buni de folosit de smecheri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează