FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - HERMANNSTADT 2-0

Budescu, consternat de cazul Sepsi - FCU Craiova: „Când am jucat eu la Sf. Gheorghe, m-au înjurat o jumătate de repriză și nu s-a zis nimic!”

Constantin Budescu, Petrolul // foto: captură DigiSport
Constantin Budescu, Petrolul // foto: captură DigiSport

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 22:37 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 22:53

Constantin Budescu (33 de ani), jucător la Petrolul Ploiești, a comentat victoria cu Hermannstadt, scor 2-0, și cazul suspendării meciului dintre Sepsi OSK și FCU Craiova, ca urmare a scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Autorul unei pase decisive cu Hermannstadt, a 70-a pe care a reușit-o în prima ligă a României, Budescu a avut un discurs rezervat. Petrolul s-a apropiat la un singur puncte de Sepsi OSK, ocupanta locului 6, dar vedeta Petrolului nu vrea să vorbească de play-off momentan.

Rapid, aproape de o superlovitură! E în negocieri avansate cu fosta vedetă din Liga 1
RAPID
Rapid, aproape de o superlovitură! E în negocieri avansate cu fosta vedetă din Liga 1

Constantin Budescu, după Petrolul - Hermannstadt: „Ne bucurăm că am început cu dreptul cu Florin antrenor”

„A fost dificil. Ne doream victoria, eram într-o situație delicată, cu multe probleme, 3 înfrângeri anul aceasta. S-a lăsat și cu o demisie, din păcate, Nae n-a mai vrut să rămână și noi n-am avut ce face. Ne pare rău, dar a fost decizia lui.

A trebuit să vină alt antrenor și ne bucurăm că am început cu dreptul cu Florin. Mă bucur că am obținut cele 3 puncte și ne-am revenit puțin.

Încearcă să ne încurajeze la fiecare antrenament. Fiecare antrenor are filosofia lui, a încercat să ne-o spună, atât cât am putut înțelege în aceste zile. Sperăm ca pe viitor să o facem mai bine”, a precizat Budescu la DigiSport.

A venit această victorie și iar discutăm de play-off? Nu am obținut nimic cu ea. Sper să continuăm seria pozitivă, să obținem puncte din următoarele meciuri și vom vedea ce va fi la finalul campionatului regulat. 

- Constantin Budescu, Petrolul

Budescu, despre scandalul de xenofobie de la Sepsi OSK - FCU Craiova

Întrebat despre situația meciului dintre Sepsi OSK și FCU Craiova, suspendat pentru scandări xenofobe, Budescu a opinat că oficialii ar fi trebuit să facă tot posibilul pentru ca partida să continue.

„Cred că numai la noi se poate întâmpla chestia asta. Nu știu de ce nu s-a jucat în continuare, pentru că s-au mai scandat tot felul de lucruri pe la televizor. Și eu când am jucat la Sepsi cu Petrolul anul trecut am fost jumătate de repriză înjurat. Nu a zis nimeni nimic.

Nu știu dacă a vrut să tragă un semnal de alarmă, dar așa ar trebui să oprească toate meciurile, dacă se înjură. Putea trece peste. OK, a oprit meciul. Dar putea da fanii afară de pe stadion și toată lumea ar fi fost mulțumită.

Cred că nici cei de la Sepsi nu voiau să se oprească meciul. Nu știu dacă se mai poate rejuca, cu toate că așa ar fi corect”, a precizat Budescu.

Un verdict în acest caz este așteptat miercuri, 15 februarie, când dosarul va fi pentru a treia oară pe masa Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Bergodi pune presiune înainte de verdictul Comisiei în cazul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Ar fi un scandal dacă nu primim 3 puncte!”
SEPSI OSK - FCU CRAIOVA
Bergodi pune presiune înainte de verdictul Comisiei în cazul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Ar fi un scandal dacă nu primim 3 puncte!”
Echipa din Superliga care a băgat frica în FCSB: „Joacă cel mai bun fotbal, mă bucur că nu mai jucăm cu ei”
FCSB
Echipa din Superliga care a băgat frica în FCSB: „Joacă cel mai bun fotbal, mă bucur că nu mai jucăm cu ei”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
legio.sud
legio.sud  •  14 Februarie 2023, 09:10
Postat de Chris.Dumitrescu pe 14 Februarie 2023, 06:38

Budescule cand injuries un unhur sau evreu consecintele sunt altele, mult mai grave, decat daca ai injury un român!

Da pt că după logica “preșurilor “ care conduc țara asta etniile menționate de tine sunt mai valoroase decât românii …

danny_l
danny_l  •  14 Februarie 2023, 08:58
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 14 Februarie 2023, 07:51

A vrut sa spuna ca a fost o masura aberanta si abuziva ce la la meciul cu Craiova lu Mititelu

Budescu a vrut să spună că ei când au jucat la Sepsi cu Petrolul,o întreagă repriză a fost înjurați, binenteles nu de către fanii Petrolului,ci de către fanii maghiari a lui Sepsi,deci ungurii au voie să înjure că,de, sunt in Ținutul Secuiesc,dar romanii nu au voie, toți sunt înjurați acolo la Sf Gheorghe,nu numai Petrolul, să dea punctele lui FCU și gata,ce atâta tam-tam.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  14 Februarie 2023, 07:51
Postat de vivi.napoca1_ pe 13 Februarie 2023, 23:41

De ce sa te înjure pe tine ca după cum joci ( f. rar ) în ultima vreme ,tu nu ești nici un pericol pt. adversari ,dimpotrivă! Nu pre credem ca o jumate de ora si- au pierdut vremea !?

A vrut sa spuna ca a fost o masura aberanta si abuziva ce la la meciul cu Craiova lu Mititelu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează