FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă tensiunile la Dinamo! Ce au ajuns facă șefii spanioli din cauza fanilor

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 06:54 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 08:25

 De frică să nu dea ochii cu alți angajați ai clubului Dinamo sau cu fanii, Șerdean nu mai vine la serviciu. Cortacero, Collado și Couto nu și-au programat reveniri la București, conform aceluiași „algoritm”.

Dorin Șerdean (51 de ani), președintele executiv al lui Dinamo, a luat o decizie radicală, pe fondul tensiunilor dintre el și suporteri: nu își mai face apariția la RIN Grand Hotel - acolo unde clubul are sediul în continuare! Oficialul stă doar la hotelul Phoenicia în această perioadă tulbure, așa cum GSP.ro a anunțat luni.

Conducătorii spanioli de la Dinamo nu revin în București

La rândul lor, Pablo Cortacero, Rufo Collado (director sportiv) și Alex Couto (director general) sunt în Spania și nu au de gând să revină prea curând la București, având în vedere amenințările la adresa lor și problemele provocate dinamoviștilor.

Șerdean a rămas la București, însă nu vrea să mai dea ochii cu angajații pe care i-a dus cu vorba în privința salariilor restante și cu ultrașii. Mai ales că are o relație tumultuoasă cu ultimii. Privit ca un garant al spaniolilor care nu au respectat niciuna dintre promisiunile făcute, președintele a început să fie împins spre ușa din dos chiar de luna trecută.

Șerdean și Couto, scandal cu fanii lui Dinamo

 La meciul cu CFR din Ștefan cel Mare, suporterii l-au contrat puternic la „oficială", după ce numele conducătorului fusese tăiat de pe lista celor ce aveau accesul permis la partidă. Apoi, câțiva fani i-au amenințat, în hotelul în care locuiește, și pe el, și pe Alex Couto!

În plus, Șerdean a fost acuzat de suporteri că a dorit să îl trimită gratis pe Ahmed Bani la FC Voluntari, iar dreptul lui de semnătură a fost contestat. Fostul șef al șahiștilor din Alba ulia nu este nici pe placul jucătorilor, cărora le-a promis de curând că vor primi două salarii restante, Șerdean fiind la un pas de a fi luat de guler de fotbaliști! 

Domnul Șerdean a mințit încontinuu. Nu știu dacă cineva îl mai crede! Mai bine să nu ne mai promită, cum a spus și Mister Gane, să nu ne mai creeze speranțe că speranțele astea ne trag în jos. E ceva psihologic, e foarte greu să reziști
- Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre Hermannstadt – Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Situație penibilă la Dinamo! Pablo Cortacero i-a „țepuit” pe suporterii din DDB în cazul lui Aleix Garcia: „Vrei să îngropi clubul!”

EXCLUSIV Salvatorii lui Dinamo, 3 gesturi remarcabile pentru jucători înaintea partidei cu Hermannstadt: ce asigurări au primit „câinii”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  12 Ianuarie 2021, 14:12

Tolomac ești , Dinamo are sponsor pe Mohammad murat , cel care deține hotelu Phoenica, așa ca baga la capu ăla gol ca vin temperaturi scăzute afara și răcești la scufitza

cky33
cky33  •  12 Ianuarie 2021, 11:05

De unde hotel? Care hotel, ca nu au astia bani de asa ceva. Terminati cu prostiile,astia sunt in baricadati in caminele de studenti din Regie in paturi suprapuse, 4 in camera.

1948forever
1948forever  •  12 Ianuarie 2021, 10:45

doar *** bucuresti. nu exista zi fara zeci de articole despre cum *** astia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează