FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA

Corespondență din Turcia Marco Dulca n-a mai zburat în Turcia » Oferta care poate deturna transferul la Chindia. Reporterul GSP are informații de ultimă oră din Antalya

Chindia Târgoviște a câștigat primul meci amical al stagiului de pregătire din Antalya, 2-1 împotriva lui Aarau, formație din liga secundă a Elveției. +10   FOTO
Chindia Târgoviște a câștigat primul meci amical al stagiului de pregătire din Antalya, 2-1 împotriva lui Aarau, formație din liga secundă a Elveției.

Articol de , - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 17:56 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 18:34

Chindia Târgoviște a câștigat primul meci amical al stagiului de pregătire din Antalya, 2-1 împotriva lui Aarau, formație din liga secundă a Elveției. Marco Dulca (23 de ani) încă nu a ajuns în cantonamentul lui Toni Petrea, se antrenează de unul singur în Cluj și așteaptă un semn din străinătate. 

În prima repriză a amicalului de debut în 2023, Chindia a avut posesia în duelul cu Aarau, formație elvețiană de liga secundă. Doar că faza „s-a rupt”, cumva, în fața buturilor adverse. Neguț a dorit să impresioneze cu câteva acțiuni personale, Jipa și Șerban au pus presiune pe cei din Țara Cantoanelor.

Chindia, debut cu victorie în cantonament

Spionați și de reprezentanții FRF, Florin Constantinovici și Leo Toader, dar și de cei ai adversarilor din campionat, Petrolul Ploiești, cei de la Chindia au scăpat cu fața curată în startul partidei, la eroarea lui Ndom, urmată de o imprecizie a apărătorilor centrali.

+6 FOTO

În minutul 39, Cooper a fost faultat în careul advers și a sfidat legile „nescrise” în privința penalty-urilor. Italianul, cu un fizic debordant, a executat impecabil lovitura de la 11 metri, șut aproape de vinclu!

Elvețienii au echilibrat partida în partea secundă și au egalat. Chindia nu a mai scăpat! Fazliu (68) a taxat o nesincronizare a defensivei românilor și a reluat cu stângul.

Echilibrul nu a durat mult. Orozco (77) a urcat curajos în careu la un corner. A reluat, șiret, cu pământul și a readus Chindia în avantaj.

Echipa de start a celor de la Chindia: Eșanu - Căpușă, Corinus, Boldor, C. Dinu - Vorobjovas, NDom - Șerban, Jipa, Negut - Cooper
Echipa folosită în repriza secundă: Moldovan - Avram, Celea, Orosco, Ioniță - Mihaiu, Dumitrașcu, Perianu, Ahmatov - Popadiuc, Atanase
Au mai intrat: A. Petre și I. Zamfir
Antrenor: Toni Petrea

Chindia îl așteaptă pe Marco Dulca, jucătorul trage de timp

Marco Dulca, ex-FCSB, încă nu a făcut joncțiunea cu lotul Chindiei. Târgoviștenii îl așteaptă zilele viitoare în cantonament, mai ales după ce roș-albastrii au renunțat la el. 

Conform informațiilor GSP, fiul fostului internațional a fost și încă mai este în discuții cu câteva echipe scandinave, inclusiv una din Suedia, însă nordicii ar vrea să amâne afacerea pentru la vară. Marco așteaptă un răspuns ferm.

Zilele viitoare se va lămuri și situația lui, cei de la Chindia îl așteptau să efectueze întreaga pregătire sub comanda lui Toni Petrea.

În România, Dulca mai poate evolua în acest sezon doar pentru FCSB și Chindia. Mijlocașul central mai are o variantă. Se poate transfera într-un campionat care stă să înceapă, cum este cazul celui din Suedia.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

ANALIZĂ A luat Petrescu țeapă? » Campionul transferat de CFR, vinovat la 11 goluri în acest sezon!

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA Jucătorii de la Universitatea Craiova trag tare » Cum arată antrenamentele lui Neagoe + Ce jucător va lipsi 2 luni

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
paolo12
paolo12  •  09 Ianuarie 2023, 06:14
Postat de VanBasten pe 08 Ianuarie 2023, 18:22

Il ia Ancelotti la Real.

Nu te mai lua de el, ca nu mai este la FCSB.

VanBasten
VanBasten  •  08 Ianuarie 2023, 18:22

Il ia Ancelotti la Real.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează