FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 1-2

Cornel Dinu, discurs dur, după înfrângerea lui Dinamo: „Te bate unul adus din restaurantele din Tre Fiori?”

Andrea Compagno
Andrea Compagno

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 13:23 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 14:32

Cornel Dinu (73 de ani), fostul fotbalist legendar al lui Dinamo, a analizat înfrângerea „câinilor” cu FCU Craiova, scor 1-2, într-un meci din etapa #4 a play-ou-ului Ligii 1.

Dinamo a fost învinsă de FCU Craiova, după ce atacantul italian Andrea Compagno a marcat golul de 2-1 în minutul 90+1. Cornel Dinu l-a ironizat pe „călăul” de 25 de ani al dinamoviștilor, adus în Bănie din San Marino, de la modesta Tre Fiori. 

Decizia prin care Pițurcă l-a făcut să plângă pe Robert Niță » „Bă, ești idiot! Ce cauți aici?!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Decizia prin care Pițurcă l-a făcut să plângă pe Robert Niță » „Bă, ești idiot! Ce cauți aici?!”

Cornel Dinu: „I-a bătut unul venit din restaurantele din Tre Fiori”

„Per total, și de o parte, și de cealaltă, și din cauza ritmului lent și al felului larg, dezlânat în care au jucat cele două echipe, am avut impresia că asist la tablouri statice de proveniență renascentistă, privindu-l pe Compagno, adus cu mari sacrificii din San Marino, probabil dintr-un restaurant, că vine de la Tre Fiori, dar și flamandă, portrete ale jucătorilor, nu faze de fotbal.

Foarte puține momente au fost când s-au reușit câteva pase legate, consecutive în fața celor două careuri. La jocul modest au contribuit și faptul că majoritatea preluărilor, urmate de pase, au fost în lateral sau înapoi”, a spus Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

Cornel Dinu: „Au fost multe ciudățenii în așezarea lui Dinamo”

„Din pornire, au fost multe ciudățenii în așezarea lui Dinamo. Mă refer la folosirea lui Moura fundaș stânga, Grădinaru fundaș dreapta și Morar, paradoxal, retras și în niciun caz la nivelul lui Irobiso.

Irobiso a reușit să deschidă rapid scorul și a părut doar că poate fi un atacant periculos, nemaiavând decât o reluare periculoasă la o centrare a lui Bani în finalul primei reprize. Nici nu a primit mingi utile pe angajarea directă spre poartă și alea puține găsindu-l în ofsaid, adică neconcordanțe nepuse la punct, încă, la antrenamente”, a mai spus Cornel Dinu, conform sursei menționate.

Dinamo - FCU Craiova 1-2 // Christian Irobiso: „Încă sper, în fotbal se poate întâmpla orice”

Citește și alte știri din Liga 1:

Dusan Uhrin, resemnat după eșecul cu Craiova: „99% suntem la baraj! Ne trebuie un miracol”

Prăbușirea lui Florinel Coman: de la fotbalistul ofertat pentru 9 milioane de euro, la jucătorul inutil

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (36)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  11 Aprilie 2022, 22:05

Ce mare mirare ca te bate unul de la Tre Fiori de vreme ce Dinamo a devenit quatro formaggi?!

george_br
george_br  •  10 Aprilie 2022, 00:03
Postat de terranovaaa pe 09 Aprilie 2022, 16:39

Haha ce bine a zis-o despre acest Ibra de San Marino. Poate aduce si vreo vedeta din Groenlanda brutarul

Ce jalnic esti, Fleoarță! Ala a dat un "vant" ca deh, e batran si el, iar tu te-ai repezit sa-l prinzi ca sa-l mai dai si tu o data.... Pfffffff!!

alenb
alenb  •  09 Aprilie 2022, 21:20

Ma uit la Petrescu, care si el e temperamental, face ce face si se pune la dispozitia presei, indiferent de starea de dupa meci, raspunde cu rabdare si deschidere chiar si la cele mai tampite intrebari, a si explicat ca asa a invatat in Italia si Anglia sa fie la dispozitia presei si implicit a publicului. Nu exista meci sa nu faca conferinta inainte de meci sau sa se ratoiasca la presa. Fumurile lui Hagi de mare vedeta balcanica arata de ce nu s-a adaptat in vest ci doar in Turcia.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează