FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu știe în cât timp își poate implementa Nicolae Dică filozofia la FCSB: „De atât are nevoie”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 17:45 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 17:57

Cornel Dinu (73 de ani) a analizat instalarea lui Nicolae Dică (43) la FCSB. 

Dinu crede că lui Nicolae Dică îi va lua ceva timp pentru a-și impune filozofia de joc la FCSB, acesta spunând că în 7-8 luni se va vedea schimbarea tactică a antrenorului.

GSP a aflat cine sunt atacanții vânați de FCSB! Detalii de la negocieri: cu ce probleme se confruntă Becali
fcsb
GSP a aflat cine sunt atacanții vânați de FCSB! Detalii de la negocieri: cu ce probleme se confruntă Becali

Sunt nişte termene, aş spune discutabile, în care se spune că o anumită concepţie de joc o prinde echipa, dacă ştii să lucrezi tactic şi în complexitatea fenomenului de antrenament, cam după două luni, două luni şi jumătate. Iar ca să devină eficientă îţi trebuie vreo 7-8 luni. Ceea ce în România...”, a declarat Cornel Dinu potrivit Orange Sport. 

Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat, în cadrul unei conferințe, că s-a înțeles cu Nicolae Dică și că acesta este noul antrenor al echipei.

Dică a mai antrenat-o pe FCSB în perioada 2017-2018 și are trei atuuri importante: patronul îl vede ca pe un „om cuminte”, a reuşit ultima calificare a roş-albaştrilor în grupele unei competiţii europene şi a adus un plus de 12,5 milioane de euro în conturi clubului în precedentul său mandat.

Dică este antrenorul. Nu a fost greu de convins. A zis că vrea bani doar la performanță. Am întrebat «Cum să luați bani când pierdeți?». A zis vrea bani la performanță și vrea mai multă libertate. «Lasă-mă câteva meciuri pentru a-mi impune filozofia». Am spus «Bine, te las pe tine, dar vreau să promovezi tinerii».

El va face schimbările. Va avea libertate în tur. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim despre viitor.

- Gigi Becali

VIDEO Becali, declarații după instalarea lui Dică: „I-am spus că-i dau mai multă libertate”

Citește și: 

Presa din Ungaria a luat foc după discursul dur al lui Becali: „Agresiv și xenofob!”
FCSB
Presa din Ungaria a luat foc după discursul dur al lui Becali: „Agresiv și xenofob!”
Ofertă dublată pentru un titular de la FCSB » Cum a reacționat Becali
FCSB
Ofertă dublată pentru un titular de la FCSB » Cum a reacționat Becali

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  26 Iulie 2022, 19:19

Dica sa-si implementeze filozofia la FCSB? Da' ce, Dica are filozofie proprie? Poate sa implementeze filozofia lui Becali...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează