FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ar trebui selecționat Tavi Popescu la „naționala” mare, cum a cerut Becali? » Cornel Dinu și Constantin Zotta s-au exprimat clar în acest sens

Cornel Dinu îi dă dreptate lui Gigi Becali: „Octavian Popescu merită selecționat, 100%”
Cornel Dinu îi dă dreptate lui Gigi Becali: „Octavian Popescu merită selecționat, 100%”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2022 12:30 / Actualizat marti, 08 martie 2022 12:53

Octavian Popescu a fost din nou decisiv pentru FCSB, marcând un gol superb în ultima secundă a meciului cu Voluntari, terminat cu scorul de 1-0. Cornel Dinu a avut cuvinte de laudă la adresa tânărului fotbalist și consideră că acesta ar merita să fie convocat la naționala României.

Ieri, într-o intervenție la Pro X, Gigi Becali, patronul lui FCSB, a declarat că selecționerul Edward Iordănescu trebuie să îl convoace pe Popescu la următoarele meciuri ale echipei naționale: „Dacă Edi nu-l convoacă, înseamnă că habar nu are fotbal”. 

Circul continuă la Dinamo: Stoican a plecat! Uhrin e noul antrenor
DINAMO
Circul continuă la Dinamo: Stoican a plecat! Uhrin e noul antrenor

Cornel Dinu și fostul arbitru Constantin Zotta s-au exprimat pe acest subiect. 

Cornel Dinu: „Octavian Popescu merită selecționat, 100%”

„Octavian Popescu merită selecționat, 100%. Aici intervine strategia de joc pe care o preconizează selecţionerul, maniera în care vrea să își compune echipa. Sunt multe lucruri care aparţin selecţionerului şi sper să reuşească, pentru că e vorba de reprezentarea României”, a spus Cornel Dinu la emisiunea „Minutul 91” de la Telekom Sport.

Prezent în studio, fostul arbitru Constantin Zotta a completat: „Nu doar selecționat, trebuie să fie titular ,la ce ne-a arătat până acum. E cel mai bun jucător. La ce ne-au arătat și cei care vor fi convocați și sunt în competiție cu el, merită să joace”. 

Cornel Dinu, cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu

„Octavian Popescu a avut nişte sclipiri până acum, în ceea ce înseamnă  câştigul duelurilor individuale cu apărătorii pe care i-a avut în față. Are viteză de pornire cu mingea la picior şi are o lovire corectă a balonului. Am asistat la goluri precum cele ale lui Del Piero. De data asta, per total, m-a surprins că Voluntari a apelat la jocul defensiv şi cei care au atacat au fost cei de la FCSB.

Se observă la FCSB că sunt posibilităţi de joc individual, există calitate la jucători, de la mijloc în atac, dar conlucrarea lor lasă de dorit, iar victoria vine dintr-o explozie individuală a unui jucător şi nu prin joc colectiv, prin nişte combinaţii care sunt antrenate, premeditate”, a mai spus Cornel Dinu potrivit sursei menționate.

Citește și:

Gigi Becali s-a convins » Salariu mărit pentru Octavian Popescu: „Mașina nu i-a fost oprită din contract”

Edward Iordănescu amenință: „Dacă Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
165691544187089
Iacob Constantin  •  08 Martie 2022, 15:32

Este singurul jucator de clasa , de la Adrian Ilie si pana in prezent. Evident ca trebuie convocat.

klauz
klauz  •  08 Martie 2022, 14:56

Octavian Popescu trebuia convocat de cel putin un an, iar intr-o nationala in care au prins meciuri afoni precum ianis hagi si vasile morutan, Popescu trebuie sa fie direct titular!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Martie 2022, 14:50

...sa i dam banderola...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează