FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

EXCLUSIV Măsură radicală pregătită de LPF! Ce se va întâmpla cu echipele care vor avea cazuri de Covid-19

CFR Cluj este afectată serios de COVID-19
CFR Cluj este afectată serios de COVID-19

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 16:51 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 18:47

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre ce urmează din sezonul viitor pentru echipele din Liga 1 care au cazuri de COVID-19.

După apariția imaginilor cu Vali Lazăr, mijlocașul lui Dinamo care se pare că încălcat izolarea și a ieșit din casă cu soția, Justin Ștefan a spus că LPF va face o investigație și că echipele din Liga 1 vor avea de suferit din sezonul viitor. 

„Vom face o investigație în urma dezvăluirilor apărute în Gazeta Sporturilor. Sunt convins că vom primi explicații rezonabile din partea oficialilor clubului. Pentru a înlătura orice dubiu în privința valabilității testelor, analizăm posibilitatea testării IGG pentru a verifica prezența anticorpilor. Nu cred că riscă nimeni în astfel de vremuri. Am încredere în responsabilitatea medicilor români și a clinicilor care efectuează testările. 

Vă asigur din nou că în sezonul următor vom fi mult mai stricți. Un caz de COVID-19 va însemna meci pierdut cu 3-0. Asta dacă vrem să terminăm competiția pe teren", a spus oficialul Ligii pentru Gazeta Sporturilor. 

VIDEO. Creșterea de cazuri de coronavirus din România ar putea afecta și Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

De ce diferă rezultatele la testele pentru coronavirus » Explicațiile unui doctor: „Trebuie să ai un minimum de educație”

Comentariu de Dan Udrea: Cazul Cabral de la Poli Iași arată că România merge apăsat pe drumul sistemelor totalitare

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (31)
rocky2
rocky2  •  31 Iulie 2020, 22:28

Deci aia care fac testele vor fi dumnezei. Sa te tii acuma batalie pe firmele ce vor fi acreditate, ca frf sigur nu vor lasa asa o gaina cu oua de aur la mana altora!

3028460067217103
Liviu Terfea  •  31 Iulie 2020, 15:17

Boala e boala. Orcine se poate infecta. Fotbalistii nu traiesc in lumea asta, se pot inchide intr-un glob de cristal? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  31 Iulie 2020, 10:23
Postat de Dumitru Florin pe 28 Iulie 2020, 13:52

Sa piarda cu 0 - 3! Daca se imbolnaveste, este clara dovada de neseriozitate, de neprofesionalism! Cel mai apropiat exemplu, "scula" de jucator de la Dinamo, acel Vali Lazar! Dupa ce, presupus prim-vinovat, aceasta "piesa" de jucator (cica ar fi fost prezent in vreo 7 jocuri in sezonul 2019/ 2010, total aproape 80 de minute!?!, n-a marcat, n-a avut pasa decisiva, dar a luat si doua "galbene", iar daca-i parcurgi lista echipelor pe la care mai mult nu a jucat, gasesti numai "performante" care mai de care!), a evada din izolare si, ca un adevarat "profesionist" pune poze de pe unde se distreaza el cu a lui nevasta (foarte nervoasa, de altfel!!). Pai si atunci, sa sufere toate echipele pentru debandada de la Dinamo??? LPF ar trebuie sa fie total inconstienta sa caute, cu orice pret, salvarea lui Dinamo!!!

Aiurea. Aia care platesc drepturile TV platesc pentru meciuri JUCATE la ziua si ora stabilita, nu pentru 3-0 la masa verde. Dar e greu sa pricepi asta, daca nu ai priceput povestea cu Lazar.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează