FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Cosmin Contra, final de aventură la Dinamo » Ce a declarat „Guriță” după ce a plecat de la Săftica

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 10:26 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 14:24

Cosmin Contra (44 de ani) a mers în această dimineață la baza lui Dinamo de la Săftica, unde i-a anunțat pe jucători că aventura sa la Dinamo a ajuns la final. 

UPDATE 14:20 - Cosmin Contra: „Fiecare persoană are o limită!”

La plecarea de la baza de la Săftica, unde și-a luat rămas bun de la jucători, Contra a stat de vorbă cu jurnaliștii: „Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult pe temă sportivă, dar asta e... Nu mă întrebați pe mine de jucători. Cei de la club n-au mai dat niciun semn. Nu e treaba mea, e treaba celor care conduc clubul în momentul de față.

Fiecare persoană are o limită, a mea a ajuns deja peste limită. Am plecat în fotbalul mare de la Dinamo, acum trei ani am fost aproape să câștig campionatul, e un club care merita acest efort. Suporterii trebuie să înțeleagă că sănătatea e mai presus de orice, îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult. Nu mai revin în România!”

UPDATE 12:10 - Isma Lopez și Borja Valle nu s-au antrenat

Isma Lopez și Borja Valle, doi dintre jucătorii aduși de Dinamo în cea mai recentă perioadă de mercato, s-au prezentat astăzi la baza de la Săftica, însă au plecat la scurt timp după. Din informațiile GSP.ro, cei doi nu au participat la antrenament și se pregătesc să o părăsească pe Dinamo definitiv, așa cum v-am anunțat în exclusivitate miercuri

Știrea inițială - Cosmin Contra și-a luat la revedere de la jucători

Neplătit de 3 luni, de când a venit la Dinamo, Contra a reușit în sfâșit să scape de coșmarul cu iz spaniol de la Dinamo. Contractul său bine gândit i-a permis să plece de la Dinamo fără să achite clauza de reziliere a contractului, iar astăzi „Guriță” a mers la Săftica poate pentru ultima dată, cu scopul de a-și lua rămas bun de la jucători, informează ProSport

Cosmin Contra pleacă de la Dinamo: „Un singur lucru îmi reproșez”

Miercuri, Contra a declarat că se așteaptă ca exemplul său să fie urmat și de jucători în cel mai scurt timp: „Fotbaliștii știu situația prin care am trecut. Este o chestie personală, am ajuns la limita limitelor. Din ce am înțeles, majoritatea băieților au înștiințat clubul pentru neplata salariilor. Dar nu știu situația fiecăruia, când sau dacă vor pleca”.

Ce-și reproșează Cosmin Contra în acest mandat de la Dinamo? „Singura mea greșeală e că am avut un discurs pe care nu trebuia să-l am la început. Nu trebuia să garantez pentru aceste persoane. Trebuie să trăiesc cu aceste cuvinte toată viața. Acum, mă dau la o parte, am o durere în piept de câteva săptămâni care nu se mai duce și vreau să mă liniștesc”.

Bilanțul lui Cosmin Contra în acest mandat la Dinamo:

  • Chindia - Dinamo 1-0
  • Dinamo - FC Botoșani 1-1
  • Gaz Metan - Dinamo 1-3
  • Dinamo - UTA 0-1
  • FCSB - Dinamo 3-2
  • Dinamo - Craiova 0-1
  • Sepsi - Dinamo 2-0
  • Viitorul - Dinamo 2-1
  • Dinamo - Astra 1-1
  • Dinamo - Voluntari 3-0
  • Dinamo - Viitorul 3-0

În total, 3 victorii, 2 egaluri și 6 înfrângeri în 11 meciuri.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Continuă contrele la Dinamo! Gică Mihali, devastator în direct: „Papițoiul ăla vrea să fie pe bancă la echipa mare?”

Prima reacție dinspre Paco Jemez despre posibilitatea de a-i lua locul lui Contra la Dinamo

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
ios_ge
ios_ge  •  03 Decembrie 2020, 14:49

Gurita ai dovedit ca esti un mercenar pentru Dinamo. Ce, iti plangeau copii de foame pentru inc'o luna? Drum bun, cale batuta, sa te'ntorci cand te'om chema noi!

babahuda
babahuda  •  03 Decembrie 2020, 14:59
Postat de tororosso pe 03 Decembrie 2020, 14:52

„Guriță”... așa este când îți faci treaba mare intre liniile de cale ferată și cu bariera ridicată . Vine trenul și vă face praf pe amândoi . Se poate face prinsoare cum că tu ai fost trâmbița spaniolilor aducând-ui la Dinamo ,amicități din Spania și ai avut un cuvânt la aducerea lor . Amicii tăi Iberici te cunosc bine și de aici și scăparea ta fără a achita clauza de reziliere a contractului . Dacă tot vrei a scăpa de România ai o șansă in Botswana la un club unde jucătorii și staf-ul nu au nevoie de echipament și sunt goi pușcă cu o minge făcută din cârpe .

pai nu la adus si girat fostu presedinte sau vize al federatiei spaniole care a fost si presedinte la ghetafe ?cum sa nu cunoasca stia f bine und evine ,ceva sa rupt intre ei la o discutie ,cred ca spaniolii iau reprosat ca echipa nu erge taranu sa suparat ce vorbeste el peltic cu precipitatii cand i-aus pus panioii ca nu le convine cum s eprezinta echipa la meciuri a inceput precipitaiuile tare d etot la gurita si a inceput sa faca turul televiziunilor discreditandui .cea mai amre greseala facut dde spanioli cand la inlocuit pe nea Gigi cu cameleonu .asta care s esupara pe romania ca lau tepuit spaniolii :))mare priostmai e

whitesnake
whitesnake  •  03 Decembrie 2020, 14:34

bine ca ai plecat papagalule !!! esti cel mai slab antrenor din istoria lui Dinamo !!! Nu trb sa fii antrenor sa vezi ca fundasul ala de culoare nu este fotbalist !!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează