FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

EXCLUSIV Cosmin Matei revine pe teren chiar în meciul cu FCSB: „Poate dă gol!” » Un adversar de miercuri are interzis la echipa lui Becali: „Pentru nicio sumă!”

Cosmin Matei și Adrian Șut / FOTO: Imago
Cosmin Matei și Adrian Șut / FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 13:24 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 13:27

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, speră să bată FCSB mâine la Sfântu Gheorghe și a deconspirat revenirea pe teren a lui Cosmin Matei, depistat pozitiv la un controlul antidoping luna trecută! Bonus: ce spune despre ofertele sosite pe adresa golgeterului Marius Ștefănescu.

Sepsi vrea să pună piedică liderului FCSB în lupta pentru titlu, în meciul de miercuri seară, de la ora 21:45. Covăsnenii susțin că este un duel de orgoliu pentru ei, în perspectiva confruntării de la Sfântu Gheorghe, mai ales că de la ultima victorie pe teren propriu au trecut mulți ani.

În urmă cu mai bine de cinci ani, pe 5 decembrie 2018, scor 4-2 pentru ardeleni.

Verdict crunt, ratează orice șansă pentru Euro 2024 » A trimis un mesaj de forță colegilor: „Să iasă sănătoși de pe teren. Și să bată pe FCSB cu 2-1!”
SEPSI - FCSB
Verdict crunt, ratează orice șansă pentru Euro 2024 » A trimis un mesaj de forță colegilor: „Să iasă sănătoși de pe teren. Și să bată pe FCSB cu 2-1!”

Laszlo Dioszegi a făcut calculele pentru locul 3 la Sepsi: „Minim 12 puncte în 5 meciuri"

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a declarat într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor că Sepsi vizează locul 3 în acest play-off și a făcut calculele pentru ca echipa lui să poată atinge acest obiectiv.

„Ne-am atins un prim obiectiv, play-off-ul. A fost foarte greu, dar acum sper să stricăm sărbătoarea celor de la FCSB. În sensul să nu sărbătorească o eventuală câștigarea a titlului în casa noastră. O pot face în rest, nu e treaba noastră. În plus, am avut și mult ghinion cu FCSB în unele meciuri, sperăm să se întoarcă situația.

Noi ne-am propus să scoatem cât mai multe puncte în acest play-off, au mai rămas cinci meciuri, ar trebui să scoatem minim 12 puncte, ca să ne gândim la locul 3", a declarat omul de afaceri pentru GSP.ro.

Laszlo Dioszegi a deconspirat care e situația lui Marius Ștefănescu și ce oferte a avut

Dioszegi a rămas consecvent ideii de a nu-l ceda pe Marius Ștefănescu în Liga 1. Au apărut diverse discuții referitoarea la o eventuală trecere a vârfului de 25 de ani la gruparea lui Gigi Becali, însă Sepsi ar dori să-l cedeze în străinătate.

„Au tot fost discuții legate de cedarea lui la FCSB, multe coincidențe legate de meciurile directe, eu vreau 3 puncte cu FCSB miercuri și atât. Am zis în glumă, acum ceva vreme, că nu-l cedez nici pentru 10 milioane de euro la FCSB. Ar fi super să plece pe suma asta! Dar nu i-am fixat un preț, nu are clauză.

Din vară, mai are doi ani de contract cu noi, sperăm să plece direct în străinătate. Pentru FCSB nu-l dăm pentru nicio sumă! Dacă vine ofertă din străinătate, stăm jos, negociem, vedem. Din Liga 1 au fost discuții în urmă cu un an cu domnul Șucu (n.red patronul Rapidului), acum vreo opt luni cu FCSB și ceva tatonări cu Craiova. Toate discuțiile au fost în 2023", a mărturisit patronul lui Sepsi.

13goluri în 40 de meciuri a adunat Ștefănescu pentru Sepsi în actualul sezon, la care a adăugat 6 assist-uri

Cosmin Matei revine pe teren! Laszlo Dioszegi speră că va da gol fostei sale echipe

Marea surpriză pe teren în echipa lui Sepsi pentru confruntarea cu FCSB ar putea fi mijlocașul ofensiv Cosmin Matei! Decarul ardelenilor nu a evoluat deloc în play-off, a fost doar spectator. Jucătorul de 32 de ani a fost depistat pozitiv la controlul antidoping efectuat la finalul meciului pe care covăsnenii l-au pierdut pe teren propriu, 1-3, cu Universitatea Craiova, pe 4 februarie.

Avocații fotbalistului au cerut analiza suplimentului presupus a fi fost contaminat la un laborator din Austria, acreditat de WADA, așteptând verdictul. Care încă nu a sosit, nu se știe când va veni.

10meciuri consecutive fără succes a adunat Sepsi cu FCSB, trei remize și șapte eșecuri

Audierile la ANAD vor începe după ce laboratorul din Austria va trimite rezultatul analizei suplimentului folosit de fotbalistul lui Sepsi. Astfel, Cosmin poate reveni în circuit, este în lot pentru etapa cu FCSB!

„Eu sper să joace 10-15 minute! A început programul normal, alături de echipă, de ieri (n.red de luni). Este insuficient încă pentru a da randamentul scontat, dar poate va intra pe teren pe final cu FCSB și ne va face fericiți pe toți. Să dea un gol, un assist. N-am primit un răspuns în privința lui, dar sperăm că va fi bine. Dacă nu va juca împotriva FCSB, etapa cealaltă, cu CFR, sigur poate fi pe teren", a deconspirat Dioszegi pentru GSP.ro.

Cosmin Matei a evoluat în roșu și albastru la începutul carierei, a adunat 9 meciuri la prima echipă.

33de meciuri, 7 goluri și 6 assist-uri a adunat Cosmin Matei pentru Sepsi în acest sezon

Cosmin Matei e optimist cu privire la Euro 2024: „Au creat un grup frumos, bravo lor!”

Citește și alte știri:

INFOGRAFIE GSP 10 lucruri pe care să le urmărim în etapa intermediară » Cade recordul din '98! Număr incredibil de spectatori în Superliga

VIDEO Gigi Becali, sfat în conflictul dintre Adrian Mititelu și fiul lui: „Așa mi-a făcut mie tata: «Ia, bă, ciomagul din cui»”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
paolo18
paolo18  •  24 Aprilie 2024, 11:27
Postat de magic4ever pe 23 Aprilie 2024, 13:38

Il baga pe Matei care este suspect de dopaj ca in cazul in care nu castiga FCSB pe teren sa castige la comisii....bravo Sepsi,totul pentru FCSB! Poate are vreun carcel Stefanescu si nu joaca cu FCSB

Nu mai bine ți-ai vedea de matineul care se profilează?

mehigh_ms
mehigh_ms  •  24 Aprilie 2024, 01:13
Postat de magic4ever pe 23 Aprilie 2024, 13:38

Il baga pe Matei care este suspect de dopaj ca in cazul in care nu castiga FCSB pe teren sa castige la comisii....bravo Sepsi,totul pentru FCSB! Poate are vreun carcel Stefanescu si nu joaca cu FCSB

iarasi clanxonezi ca esti p..st. Matei nu e suspendat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  23 Aprilie 2024, 13:38

Il baga pe Matei care este suspect de dopaj ca in cazul in care nu castiga FCSB pe teren sa castige la comisii....bravo Sepsi,totul pentru FCSB! Poate are vreun carcel Stefanescu si nu joaca cu FCSB

Vezi toate comentariile (3)
Comentează