FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova a trecut în mod „cybertraining”. Ca Bayern Munchen!

Începând de astăzi, jucătorii Craiovei se pregătesc online. „Ne conectăm cu toţii la o reţea și suntem foarte aproape de ceea ce înseamnă antrenament dirijat.
Începând de astăzi, jucătorii Craiovei se pregătesc online. „Ne conectăm cu toţii la o reţea și suntem foarte aproape de ceea ce înseamnă antrenament dirijat.

Articol de - Publicat luni, 13 aprilie 2020 11:53

Începând de astăzi, jucătorii Craiovei se pregătesc online. „Ne conectăm cu toţii la o reţea și suntem foarte aproape de ceea ce înseamnă antrenament dirijat. Facem cinci antrenamente pe săptămână, trei cu mine, două individual”, a explicat preparatorul fizic Cornel Blejan.

Încă nu e clar când se reia campionatul. Dar oltenii vor să fie asigurați pentru oricare dintre scenarii. Așa că, după patru săptămâni în care fiecare a lucrat individual, conform unui program stabilit, de astăzi s-a trecut la cybertraining! 

Un mod de pregătire online, pus pentru prima oară în aplicare de Bayern Munchen. „Facem antrenamente live. Adaptare anatomică. Ne conectăm cu toţii la o reţea și suntem foarte aproape de ceea ce înseamnă antrenament dirijat. Facem cinci ședințe pe săptămână, trei cu mine, două individual", a explicat preparatorul fizic Cornel Blejan, nu demult, într-o intervenție la Oltenia TV. 

El conduce programul de la sediul clubului sau de acasă, iar de la domiciliile lor, jucătorii îl urmăresc de pe tablete sau smartphone și execută exercițiile comandate. În prima parte a pregătirii, de patru până la șase săptămâni, Blejan va urmări ca jucătorii „să-și antreneze muşchii, tendoanele și ligamentele pentru a susţine un efort de intensitate maximă. Altfel apare un mare risc de accidentare".

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre Craiova:

Craiova a publicat veniturile și profitul pe 2019 » 7 milioane de euro din vânzarea de jucători

Fotbalul poate fi un business de succes şi în România: Viitorul și Craiova, exemple de management: 3 milioane de euro profit

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează