FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Liber spre FCSB! Roș-albaștrii sunt gata de primul transfer al verii » Anunțul clubului

Alexandru Crețu (29 de ani), mijlocaș defensiv, și-a încheiat socotelile cu Maribor, iar în vară va deveni liber de contract. FCSB vrea să-l transfere.
Alexandru Crețu (29 de ani), mijlocaș defensiv, și-a încheiat socotelile cu Maribor, iar în vară va deveni liber de contract. FCSB vrea să-l transfere.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 17:12 / Actualizat luni, 03 mai 2021 20:04

Alexandru Crețu (29 de ani), mijlocaș defensiv, și-a încheiat socotelile cu Maribor și a devenit liber de contract. FCSB vrea să-l transfere, prioritatea fotbalistului e însă să rămână „afară”.

„Nu o să mă mai bazez pe Crețu în acest sezon”, a declarat Simon Rozman, antrenorul lui Maribor, citat de Siol. Echipa românului e pe locul doi în Slovenia, la 5 puncte în spatele liderului Olimpija Ljubljana. Mijlocașul român a semnat rezilierea contractului care ar fi expirat oricum la 30 iunie.

23 de meciuria bifat Crețu la Maribor în acest sezon în toate competițiile. Evoluează pentru sloveni din februarie 2018

Alexandru Crețu, dorit la FCSB

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, e din nou interesat de achiziționarea mijlocașului defensiv Alexandru Crețu.

Becali nu e la prima tentativă de a-l aduce pe jucătorul debutat de Mirel Rădoi în națională. Crețu a evoluat la Poli Iași între 2011 și 2017 și a fost dorit în acea perioadă de Becali, însă Florin Prunea, președintele de atunci al moldovenilor, a cerut o sumă mai mare decât era FCSB dispusă să achite.

Liber spre FCSB! Roș-albaștrii sunt gata de primul transfer al verii » Anunțul clubului
4 selecții are Crețu în naționala României

Nu este momentul să vorbim acum de transferuri. Noi trebuie să ne gândim doar la câștigarea campionatului. Eu pe Crețu ăsta l-am vrut de mult timp, dar nu mai are rost să vorbim acum de ce nu l-am luat încă de atunci. E un jucător bun, iar dacă eu vreau să îl transfer, atunci voi face totul ca să îl transfer. Bine… dacă vrea și băiatul să vină. Eu nu aduc pe nimeni cu forța la noi. Însă, nu voi licita cu nimeni. Și spun asta ca să fie clar pentru toată lumea. Băiatul o să fie liber de contract și sunt convins că va avea și alte oferte, dar eu nu voi licita cu nimeni
Gigi Becali, patron FCSB, pentru Prosport

Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declarațiile domnului Becali despre Crețu, dar nu știu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Crețu o reprezintă un nou contract în străinătate

Maribor s-a comportat ca un club mare, nu avem nimic de reproșat, le mulțumim oamenilor cu care am colaborat în Slovenia! Revenirea în România nu e prima opțiune a lui Alex acum

Zvonko Milojkovic, agentul lui Crețu, pentru GSP

Dezvăluiri incredibile de la FCSB: „MM Stoica a vrut să mă bată”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, criză de nervi în vestiarul FCSB: „Bă, tu taci, ești nimeni!” » Antrenorul, frapat: „Domnule Becali...”

Florin Tănase, somat de suporterii FCSB: „Căpitane, deșteptarea!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
105662257060988
Eugen Qy  •  04 Mai 2021, 09:09

E al 3 lea sau al 4 lea articol, citit de mine, in care neinformatii jurnalisti ai GSP, scriu despre ros-albastri inducand in eroare publicul cititor ! Ar fi bine sa se informeze atat asupra echipamentului de joc al echipelor cat si asupra culorilor celor 2 Cluburi , care se infrunta pe terenul de joc !

adex
adex  •  03 Mai 2021, 22:32

Ar cea mai mare greseala daca il aduc pe uscatul asta.. In meciul cu Armenia el a jucat pt armeni, a facut penalty si i-a readus pe armemi in joc, iar cu el in teren au facut alde Gazgazyan ce au vrut cu noi. E teapa cu T mare daca il iau pe tuturica asta. Daca era asa bun, nu il opreau aia de la Maribor?!! eu il tin minte de la Puoli Iesi, si acolo abia statea in ghete, ziceai ca e legat invers. Daca Fcsb vrea mijlocas, ar trebui sa ia pe Valentin Gheorghe de la Astra, plus fundasi laterali Boboc de la Viitorul si Florin Stefan de la Hairlo Sepsi. O alta teapa luata de fcsb este Denis Harut, imi amintestede Cornelus Rapa, ala saracul nu stia sa centreze, dar Harut cand ajunge in careul advers da pase direct la adversar.

1110875702284197
Cucu Bau  •  03 Mai 2021, 19:37

bah Craitoue, dar te-ai gandit ca si Ramos ramane liber? Ce zici, vrea baiatu`? :))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează