FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Cazuri Valiza” în serie la Dinamo! » Cristi Borcea recunoaște: „Plăteam adversarele ca să retrogradeze Steaua. Dar apoi a venit Gigi Becali”

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 13:24 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 13:48

După ce a avut un derapaj la adresa celor de la CSA Steaua, Cristi Borcea, fost acționar al la Dinamo, a vorbit despre rivalitatea cu Gigi Becali, cel care i-a fost naș la nunta cu Alina Vidican.

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Ieșit din fotbal, Cristi Borcea spune că este tachinat de patronul FCSB din cauza situației în care se află Dinamo și a făcut un autodenunț. A recunoscut că înainte ca Gigi Becali să preia echipa, în 2003, oferea prime adversarelor pentru a învinge formația roș-albastră, aflată atunci în apropierea locurilor retrogradabile.

Titlul săptămânii în Spania: „Steaua o poate «salva» pe Barcelona” » Ce legături fac jurnaliștii AS cu echipa lui Gigi Becali
SPANIA
Titlul săptămânii în Spania: „Steaua o poate «salva» pe Barcelona” » Ce legături fac jurnaliștii AS cu echipa lui Gigi Becali

Cristi Borcea dezvăluie: „Dădeam primă la toate echipele cu care juca Steaua”

„Gigi mă mai sună şi îmi spune «Dinamo, săraca, e în Liga 2. Tragic». I-am zis: «Ce noroc a avut Steaua cu tine. Dacă nu veneai…». 

Când a venit atunci mă duceam la  adversarele directe. Dădeam primă la toate echipele cu care juca Steaua ca să o bată să se ducă în divizia a doua. Era pe locul 14-15. Dar au venit Gigi şi Piţurcă şi au salvat echipa”, a spus Cristi Borcea pentru as.ro.

Gigi Becali a intrat la închisoare pentru premierea adversarilor

În iunie 2013, Gigi Becali  a fost condamnat la 3 ani de închisoare în „Dosarul Valiza”, fiind acuzat de dare de mită. Gigi Becali le-a oferit 1.700.000 de euro în tolal jucătorilor de la U Cluj pentru a-i învinge pe cei de la CFR Cluj, echipă cu care FCSB se afla în lupta directă pentru titlu în ultima etapă a sezonului 2007-2008. CFR a câștigat acel meci și a devenit campioană. 

VIDEO Totul despre CFR Cluj – FCSB

Citește și:

S-a luat de Dorinel în direct: „Data viitoare o să vă cerem voie, domnule Munteanu!”

Gigi Becali spune că n-o mai lasă moștenire pe FCSB și că mai are două obiective în fotbal: „Până nu le demonstrez lui Geambașu și Naum, nu mă las!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
TRMAG
TRMAG  •  09 Aprilie 2023, 22:15

Joaca Dinamo bine,cu sanse de promovare,hop si Borcea! Pina acum nu il mai interesa fotbalul!

oumuamua
oumuamua  •  09 Aprilie 2023, 14:40

Noi stim ca pentru valiza cu bani a fost trimis in puscarie Gigi Becali, nu Borcea!

istet10
istet10  •  08 Aprilie 2023, 23:05
Postat de GeorgePhoenix59 pe 08 Aprilie 2023, 16:08

Cazul 《 Valiza 》 este cea mai mare aberatie a ( in)justitiei romane .Sa dai bani unei echipe sa joace cinstit ,nu este dare de mita ,cum s-a considerat de mafia de la DNA ,condusa de clujeanul Daniel Morar ! Chiar in acea perioada ,lucram la o Casa de avocatura aici in Paris ,si am dezbatut acest caz impreuna cu patronul acelei Case ,si a ramas socat ,ça intr-o tara europeana ,à stimula ça o echipa ça sa joace cinstit ,este penalizat patronul cu inchisoare ! Si de aceea echipa nu à fost penalizata pe plan sportiv ,desi UEFA este foarte drastica cu asemenea cazuri ! Si chiar mi-au sugerat sa trimita un avocat de origine romana ,sa combat ( in)justitia romana in acest caz ,dar mi-au pus o conditie : sa merg si eu in Romania cateva saptamani ,dar eu nu puteam lipsi de la munca .Asa ca ii rog pe cei care comenteaza aiurea sa se abtina ,daca nu au consultat legile tarilor democratice ,din Europa !

Si se judeca raportat la legile alora? Nu. In Romania, fotbalistii au fost considerati functionari publici. Cu toate ca legea nu prevede expres asa ceva . A fost o interpretare. Cineva a intrebat atunci: Prin urmare si circarii sunt f.p.? Raspunsul a fost : Desigur. Evident ca nu intelegea ironia.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close