FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CHINDIA TÂRGOVIȘTE

CS Mioveni - Chindia 0-1 » Târgoviștenii RESPIRĂ! Au scăpat de locurile de baraj după victoria de astăzi

Chindia a câștigat la Mioveni // foto: Facebook @ AFC Chindia Oficial
Chindia a câștigat la Mioveni // foto: Facebook @ AFC Chindia Oficial

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 19:30 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 19:46

Chindia Târgoviște a obținut o victorie importantă la Mioveni, 1-0, și a urcat deasupra locurilor de baraj. Unicul gol al meciului a fost înscris de Tiberiu Căpușă în minutul 52.

Duelul foștilor antrenori ai FCSB-ului, Nicolae Dică vs Toni Petrea, a debutat cu un gol halucinant. Popadiuc a expediat un șut-centrare, balonul l-a depășit pe Greab și s-a oprit în vinclul porții argeșene. 0-1? 

Nu, pentru că din cabina VAR, Andrei Chivulete a sesizat o poziție „afară din joc” a mijlocașului târgoviștean, prealabilă momentului în care a marcat. Iar după 5 minute de analiză a întregii faze, „centralul” Dumitrache i-a anulat reușita.

Charalambous a venit cu norocul! FCSB rezistă la Sf. Gheorghe și e marea câștigătoare a etapei din play-off » Lupta la titlu ia foc: clasamentul ACUM
Sepsi - FCSB 1-2
Charalambous a venit cu norocul! FCSB rezistă la Sf. Gheorghe și e marea câștigătoare a etapei din play-off » Lupta la titlu ia foc: clasamentul ACUM

Chindia iese din „zona roșie”, CS Mioveni tremură

Chindia a continuat să fie vioara întâi. Neguț l-a întins pe Greab, Șerban i-a dat și el emoții. Mioveniul? Palid. Confuz în start, când Buziuc i-a făcut tackling propriului coechipier, Lepistu, tocmai când acesta se pregătea să tragă la poartă! Singurul moment ok, oportunitatea lui Antal, care l-a luat însă la țintă pe Căbuz.

Chindia a rămas în control și după reluare, iar eforturile i-au fost răsplătite. „Trasor” Tibi Căpușă, de la 17 metri, 0-1. Un gol ce parcă i-a anesteziat pe amfitrioni. Singura reacție a venit doar de la Dicanio: trei schimbări la rând, pentru mai multe idei în ofensivă.

Degeaba. Carnat, Rădescu și Benchaib au înviorat ofensiva, însă golul n-a venit. Iar VAR-ul i-a salvat din nou pe argeșeni, în minutul 77, când a intervenit din nou pentru a corecta o decizie greșită a brigăzii din teren. „Centralul” Dumitrache le acordase oaspeților un penalty, la un fault în careu asupra lui Popadiuc, însă acesta din urmă era într-o poziție de ofsaid nesemnalizată de la margine. 

Iarăși Popadiuc! A rămas 0-1, astfel că Târgoviștea iese din „zona roșie”. Mioveniul, în schimb, pare să aibă tot mai puține argumente pentru Liga 1.

FINAL » CS Mioveni - Chindia Târgoviște 0-1

CS Mioveni - Chindia Târgoviște, echipe de start: 

CS Mioveni: Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, M. Pedroso - Panait, Lixandru, Lepistu - Antal, B. Rusu, Buziuc
Rezerve: M. Bucur, I. Balaur, Burnea, V. Pop, D. Toma, Carnat, R. Gutea, L. Rădescu, Benchaib
Antrenor: Nicolae Dică

Chindia Târgoviște: Căbuz - Căpușă, Celea, Corinus, C. Dumitrașcu - Dulca, Akhmatov - A. Șerban, Popadiuc, Neguț - D. Popa
Rezerve: D. Moldovan, C. Dinu, Perianu, S. Buș, A. Mihaiu, Vorobjovas, Orozco, A. Ioniță
Antrenor: Anton Petrea

Stadion: „Orășenesc”, Mioveni - (Capacitate: 10.000 de locuri)
Arbitru: Bogdan Dumitrache (București) / A1: Mircea Orbuleț (București) / A2: Alexandru Vodă (Alba Iulia) / Arbitru VAR: Andrei Chivulete (București) / Arbitru AVAR: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) / Rezervă: Valentin Porumbel (Oltenița) / Observator arbitri: Adrian Vidan (București)

VIDEO Filosofia lui Nicolae Dică: „Eu nu antrenez pentru bani! Dacă o să văd că n-am rezultate, e posibil să renunț!”

Citește și alte știri din Superligă: 

FOTO Ultrașii clubului din Liga 1, băgați în duba Jandarmeriei după meci » Au așteptat jucătorii la ieșirea din stadion + Conflict între colegi

Veste mare pentru echipa din Superliga! Se inaugurează un stadion la care se lucrează de 4 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  03 Aprilie 2023, 16:50

"Nu este un meci decisiv, deoarece mai avem încă şapte etape" ??? Ma Dica ce te-a apucat ??? Vezi ca 5 din alea 7 sint in deplasare, crezi ca vei cistiga afara daca nu cistigi acasa ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează