FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CS MIOVENI

FOTO Pelici, întrerupt de jucători în timpul interviului: „Nimeni nu ne-a dat nicio șansă!”

Alexandru Pelici, alături de copilul său
Alexandru Pelici, alături de copilul său

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 21:20

CS Mioveni a promovat în Liga 1, după 2-1 (scor general) cu Hermannstadt la baraj. Alexandru Pelici (47 de ani), antrenorul argeșenilor, și-a felicitat jucătorii la final.

  • Hermannstadt evolua în Liga 1 din 2018, în timp ce CS Mioveni a jucat ultima dată în cel mai important eșalon din România în sezonul 2011/12.

„Important e că am realizat această promovare. Nu ne-a dat nimeni nicio șansă, nici măcar să intrăm în play-off, meritul este în mare parte al jucătorilor”, a declarat Pelici. Ulterior, tehnicianul a fost oprit de elevii săi în mijlocul interviului pentru a fi ovaționat:

Pelici, întrerupt de jucători în timpul interviului: „Nimeni nu ne-a dat nicio șansă!”
Captură Digi Sport 1

Pelici și-a continuat apoi discursul: „Dacă dumneavoastră mă apreciați, vă mulțumesc. Încerc să-mi fac treaba peste tot. Uneori reușim, alteori nu. Nu e ușor. 

Un ultim gând se îndreaptă către suporterii Sibiului, niște oameni minunați. Le mulțumesc pentru momentele frumoase petrecute alături de ei. Le mulțumesc și fanilor noștri, colaboratorilor, și tutoror celor care au avut încredere în noi”.

CS Mioveni a rupt „blestemul”!

Hermannstadt, din postura de echipă de Liga 1, a mai jucat baraj de menținere în 2019, când a trecut de divizionara secundă U Cluj (2-0 la Cluj, 0-1 la Sibiu). CS Mioveni, ca echipă venită din eșalonul secund, a pierdut un baraj de promovare în Liga 1 chiar vara trecută.

Nu a putut să treacă de Chindia. CS Mioveni a capitulat în deplasare, la Ploiești, 0-2, iar pe teren propriu a înregistrat doar o remiză, 1-1. 

Nici celelalte echipe din L2 care au disputat astfel de baraje în trecut, din 2016, când a fost introdusă această regulă, nu au reușit promovarea. CS Mioveni izbutește astfel o premieră!

Nemanja Jovanovic, despre suspendarea primită la meciul cu Mioveni: „Când am citit raportul observatorul nu mi-a venit să cred!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Sepsi, la un pas de un transfer de răsunet » Cât plătesc covăsnenii pentru fotbalistul curtat și de CS Universitatea Craiova

Mihai Rotaru pregătește marea lovitură a verii! Un antrenor imens e așteptat în locul lui Ouzounidis

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
pacient
pacient  •  03 Iunie 2021, 11:11

Cu toata sinceritatea, CS Mioveni a jucat mult mai bine decat Rapid in acest sezon de Liga 2. M-am bucurat aseara pentru victoria lor in meciul cu Hermannstadt si sunt convins ca daca il vor pastra pe Pelici, vor da de furca multor echipe din Liga 1. Bravo CS Mioveni!

176901212832165
Dan Petnaise  •  02 Iunie 2021, 22:14

Bravo Pelici. Întoarce-te la Timișoara și fă performanță.

dora
dora  •  02 Iunie 2021, 22:10

Antrenor bun, echipă decentă, nu spectaculoasă. Dacă nu va urma exemplul Chindia, Mioveniul va fi una din ”candidatele” la retrogadare, in sezonul viitor !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează