FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ

CSU Craiova câștigă clar duelul abonamentelor cu FCU Craiova! Diferență uriașă

Oltenii vor fi mulți pe
Oltenii vor fi mulți pe "Oblemenco" și în 2021 - 2022

Articol de - Publicat vineri, 16 iulie 2021 18:41 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 19:31

CS Universitatea Craiova mizează în acest moment pe 4.800 de abonamente, concitadina FCU Craiova, potrivit președintelui Marcel Pușcaș, pe 700.

Universitatea Craiova debutează în Liga 1 2021/2022, contra lui FC Argeș, cu un succes de orgoliu în fața rivalei locale FCU Craiova 1948. A vândut mai multe abonamente decât clubul lui Mititelu.

"Sunt 4.800 în acest moment. Și mai dăm cam o mie companiilor private care au făcut solicitări către noi. Cifra exactă o vom ști într-o săptămână", a declarat directorul de marketing Sabin Hera, pentru GSP.RO.

"N-avem gratuități!"

Președintele lui FCU, Marcel Pușcaș, a anunțat joi 700 de abonamente comercializate. Dar trebuie spus că gruparea condusă de fostul jucător al Stelei, nou-promovată, le-a pus și ceva mai târziu în vânzare.

Pușcaș i-a atacat pe concitadini pe această temă: "La noi, cele 700 cumpărate sunt chiar cele reale, nu cum se vorbește de ceilalți, că sunt susținuți de autoritățile publice, care ar da gratis câte o mie de bilete celor de la salubritate, de la spații verzi, ceea ce nu e rău. Dar sunt două echipe în Craiova și ar putea să fie altfel".

Hera susține însă că nu-i adevărat: "La noi nu există gratuități. Pentru nimeni!". 

2.300de biletele vânduse CSU Craiova până azi la prânz pentru meciul cu Argeș

"Dacă ai nereușite la marketing, nu poți să vii cu o așa dezinformare. Eu în locul lor căutam problema la club, nu la alții. Marcele, vezi-ți de clubul tău, lasă-ne pe noi!"
Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova

CONFERENCE LEAGUE. Întâi în Albania

Craiova va disputa prima manșă a "dublei" cu FK Laci, programată pe 22 iulie, în Albania și nu acasă, așa cum fusese programat inițial. Motivul? Laci și Partizani, calificată la rându-i în turul 2 preliminar, folosesc același stadion. Returul se va disputa pe 29 iulie, pe "Oblemenco", cu porţile închise, oltenii având de ispăşit încă o etapă de suspendare a terenului propriu, după incidentele de la meciul cu Honved (0-0, 3-1 la pen.), din iulie 2019. 

De la stand up cu Bobonete la Universitatea Craiova » Cine e comediantul din conducerea oltenilor

EXCLUSIV Recuperare spectaculoasă pentru CS Universitatea: căpitanul e bun de joc!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (31)
eugen_76pan
eugen_76pan  •  16 Iulie 2021, 19:07

nu mai comparati Universitatea Craiova cu trei litere inventate de puscarie groparul

eugen_76pan
eugen_76pan  •  16 Iulie 2021, 19:27

deja de cand familia puscarie mititelu a reintrat in fotbal am vazut numai manelism,poponet,tauaje,cocalarie si CIRC vezi cearta cu impresarii, buget nelimitat,dar saracii n-au luat pe nimeni cu bani..

eugen_76pan
eugen_76pan  •  16 Iulie 2021, 19:31

si inca ceva pentru pacalicii aia de la sud care ma ataca pe facebook..bai baieti,sa cumperi niste tricouri de la magazinul adidas si sa le pui niste imprimeuri ,nu inseamna ca esti echipa de fotba!.esti echipa de fotbal cand firmele de echipament te cauta sa-ti plateasca sa le porti echipamentul.pa!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează